VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A világkommunizmus háttérhatalmi terve a járvány leple alatt érkezik

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk...


A grandiózus terv nemcsak a járvány következményeit szeretné orvosolni, de új gazdasági berendezkedést is sürget. Mindezt egy marxista-szocialista eszmerendszer szerint és egy technokrata, transzhumanista eszköztárral felvértezve.

A kezdeményezés elsődleges támogatója, a Világgazdasági Fórum (WEF) amely arra törekszik, hogy együttműködjenek a globális szereplőkkel a COVID-19 válság közvetlen következményeinek egyidejű kezelésében, kibővített cél a „világ állapotának” javítása.

A WEF-et Klaus Schwab német professzor alapította 1971-ben, és évente összehívja az „államfőket, milliárdosokat és a nagyvállalkozások vezetőit”, hogy megvitassák „gazdasági és kormányzási kérdéseket, és az egész világra érvényes szabályokat dolgozzanak ki a nemzeti szuverén döntések helyébe központi döntéseket szorgalmaz. Ehhez kell átalakítani a gazdaságokat és a társadalmakat. "

Még június elején Davosban jöttek össze a világnak a politikai, vallási és gazdasági vezetői közül sokan, ahol a WEF (Word Economic Forum) rendezvényén Klaus Schwab, a szervezet alapítója és elnöke, ismertette az egybegyűltekkel a „The Great Reset” programot.

Klaus Schwab a WHO-val együttműködve a járványt márciusban globális veszélynek nevezte és támogatta, hogy a világgazdaságot lezárásokkal megbénítsák.

Szerinte a korlátozások utáni újraindítás lehetőséget ad majd arra, hogy a konszernek az új digitális technológiákat még jobban elterjeszthessék.

"Természetesen" még több kontroll és ellenőrzés bevezetésével.

Míg a világ multi-milliárdosai drasztikusan még gazdagabbak lettek az elmúlt hónapokban, addig sokak egzisztenciája szűnt meg. Már nagyon sokan meghaltak a gazdasági csőd és a lezárás következtében.

Klaus Schwab szerint az új világrend totalitárius lesz, ahol az eddigiekhez hasonlóan egy szűk 1%-nyi elitnek dolgozik az egész világ, akik magukat világuralmi hatalommal látják el.

Ha mindezt nem akarjuk, akkor a jelenlegi médiát és tájékoztatást, az oktatási, politikai, jogi, banki, gazdasági, egészségügyi rendszert át kell alakítani! Ez egy nagy kihívás, mert az emberek nem látják még azt sem, ami a szemük előtt van, nemhogy a háttérben lévő összefüggéseket, vagy eleve tévesen ítélik meg a bajok okát.

Részletek Klaus Schwab: A nagy visszaállítás című könyvéből:


„Bizonyos formákban a szociális távolságtartás a járvány után is fennmarad és a cégek erre hivatkozva az automatizálást még jobban felgyorsítják. A technológiai fejlődés okozta munkanélküliség továbbra is megmarad, mert a társaságok a szociális távolságtartás betartásához a munkahelyeket átszervezik oly módon, hogy csak minimális emberi kapcsolat maradjon.

Az automatizálási technológia kitűnő eszköz egy olyan világ számára, ahol az emberek nem akarnak egymáshoz túl közel kerülni. Az állandóan fenntartott félelem, hogy nehogy megfertőződjenek, az automatizálást előre viszi és felgyorsítja.“

A COVID-19 válság megmutatta, hogy a régi rendszer nem alkalmas többé a 21. században. A társadalmi kohézió, a méltányosság, a befogadás és az egyenlőség alapvető hiányát fedte fel. Most van itt a történelmi pillanat, nemcsak a vírus elleni küzdelemre, hanem a rendszer átalakítására is a COVID utáni korszakra. Röviden, nagy visszaállításra van szükségünk! A COVID-19 válság „egyetlen pozitív hatása" „az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkenése, amely enyhe, átmeneti enyhülést hozott a bolygó légkörében” - folytatta Schwab, és kijelentette: „okunk van azt hinni, hogy egy jobb gazdasági rendszer lehetséges, amely már közel van hozzánk. ”


A 247. oldalon ez áll


„Nem lehet letagadni, hogy a COVID-19 vírus a legtöbb ember számára nem jelentett nagy veszélyt. A Korona-krízis globálisan a legkevésbé veszélyes járvány volt, amit az emberiség az elmúlt 2000 évben megélt. 2020. június végéig a világ lakosságának a 0,006 százaléka esett a COVID-19 áldozatául.

Ezt az alacsony számot össze kell hasonlítani a spanyol influenzával, ami a világlakosság 2,7% ölte meg, vagy a HIV / AIDS-el, aminek következtében 0.6 % halt meg."


A durván marxista-szocialista „világmegváltó” terv legnagyobb potenciális akadálya eddig maga Donald Trump személye volt.

A Világgazdasági Fórum törekvéseit eddig bojkottálni tudó amerikai elnök, Donald Trump leváltására a WEF fórumok során több prominens résztvevő, mint Soros György és a pápa szóvivője is kifejezték már a reményeiket a közelmúltban.

"Most van a történelmi pillanat, hogy ne csupán a vírus ellen harcoljunk, hanem átformáljuk a rendszert (…) előkészítve a poszt covid korszakot. Ehhez szükségünk van a Great Resetre!” - mondta Schwab Davosban.

Augusztus 6-án a The Remnant szerkesztőjének „The Great Reset” című video- előadásában Michael Matt foglalkozott a koronavírus-válság és a lezárások kapcsolatával.

„Ez már nem a COVID-ról szól. Itt már a gazdaság visszaállításáról van szó. Az Amerikai Egyesült Államok pedig mindennek jelenleg az útjában áll, tehát destabilizálja az egész világunkat.” A játék neve most az, hogy térdre kényszerítse az Egyesült Államok gazdaságát, eltakarítsa az útból, mert mindenki a" The Great Reset "-t akarja

A nagy visszaállítás, politikailag [és] gazdaságilag… hatalmas szocialista programokat akar megvalósítani, és természetesen a globális éghajlatváltozást a zöld programok és megállapodások mentén.”


Az egyetlen ember, aki ennek a globális erőfeszítésnek az útját állja, Donald Trump.

Az Egyesült Államok elnöke a svájci Davosban tavaly januárban megrendezett éves összejövetelén kijelentette


„Elkötelezettek vagyunk Isten teremtésének fensége és világunk természetes szépségének megőrzése mellett. Ezért a holnap lehetőségeinek kiaknázása érdekében el kell utasítanunk a végzet prófétáit és az apokalipszisre vonatkozó jóslataikat. Ezek a bankárok mindig ugyanazt követelik: abszolút erővel uralni, átalakítani és irányítani életünk minden aspektusát. Soha nem hagyjuk, hogy a radikális szocialisták tönkretegyék gazdaságunkat, tönkretegyék hazánkat, és felszámolják szabadságunkat. Amerika mindig is a szabadság büszke, erős és hajthatatlan bástyája lesz. ”


Noha a „nagy visszaállítás” sajátosságai még nem derültek ki, várhatóan a WEF 2021. januári ülésén kerülnek nyilvánosságra. A bizonyítékokat figyelembe véve azonban Justin Haskins, a Heartland Intézet vezetője megállapítja: „egyértelmű, hogy a terv… a világgazdaság szocializmus irányába történő elmozdítása, az éghajlatváltozás és a COVID-19 okán és annak segítségével.”

Ezért az egész világ számára nagyon fontos, hogy az amerikai elnökválasztási harcot Donald Trump eredményesen megvívja.


143 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek