top of page

Angelika Mihalik: Amikor egy bajtárs eladja a lelkét. DuckDuckGo over


Azon kevesek egyike vagyok, akik az igazság oldalán állnak. Javasoltam már nektek a DuckDuckGo keresőt a Google helyett, mint olyat, ahol nem fogják a valós híreket korlátozni, meg letiltani. Hát, sajnálom srácok, van az a pénz. A DockDockGo elszúrta, vége, eladta a lelkét.Sokakhoz hasonlóan engem is felháborít Oroszország ukrajnai inváziója és az általa okozott óriási humanitárius válság. #StandWithUkraine
Ezért a DuckDuckGo-nál olyan keresési frissítéseket vezettünk be, amelyek az orosz dezinformációval összefüggésbe hozott oldalakat hátrasorolják.


Amellett, hogy a dezinformációval kapcsolatos oldalakat lefelé rangsoroljuk, gyakran olyan hírmodulokat és információs dobozokat rakunk a DuckDuckGo keresési találatok tetejére (ahol a legtöbbet látják és kattintanak rájuk), ahol kiemeljük a gyorsan fejlődő témákhoz kapcsolódó minőségi információkat.

A DuckDuckGo küldetése, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az adatvédelem egyszerűségét. Az adatvédelem emberi jog, és túlmutat a politikán, ezért világszerte mintegy 100 millió ember használja a DuckDuckGót. (Pontos számadatunk nincs, mivel nem követjük nyomon az embereket).

Milyen keresőt használj ezután ehelyett?

Keresőnek pedig:  • yandex.com

  • ecosia.org

  • baidu.com


Hát, a yahho.com egy alternatíva, nem a legjobb, de néha meglepő.

Hát, ennyi.

Lesznek még gondok, az Úr velünk, ki lehet ellenünk.


 

412 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK