top of page

„ANTÓNIO GUTERRES ÉS A KÖTELEZŐ VILÁGOLTÁS – EDDIG ÉS NE TOVÁBB!”?!
Tisztelt Olvasó!

Fricz Tamás tollából egy olyan cikk jelent meg a fenti címen a Magyar Nemzetben, vagyis a Magyar Kormány „hivatalos” napilapjában, amely után mi, itt a Szilaj Csikó környékén, már nagyon régóta ácsingóztunk.

Az alcím se semmi: „Óvakodjunk a vírusszakértőktől”. Micsoda?! Óvakodjunk az eddig szinte istenített szent teheneinktől?!

„Valami történt”, állapította meg egyik rendszeres olvasónk és alkalmi szerzőnk, s nagyon igaza lehet. Ez a cikk elképesztő pálfordulás! E cikk után a koronavírus-járvány hazai hivatalos kezelése nem térhet vissza az önkényuralmi módszerekhez. Nem lehet szó sem kovidos oltási kötelezettségekről, sem a gyerekek beoltatását szorgalmazó kampányokról.

Magához a cikkhez nem is fűznék többet. Kérem a tisztelt Olvasót, vegye a fáradságot, olvassa végig, s jólesőn barátkozzon meg azzal a gondolattal, hogy csakugyan olyasféle határozott, eltökélt állásponttal találkozik benne, amellyel itt, a Szilaj Csikón, csaknem két év óta szakadatlanul harcolunk a Covid-19 fedőnevű világuralmi hadművelet ellen.

Köszönjük, Fricz Tamás, köszönjük Magyar Nemzet! S még inkább köszönjük annak a befolyásos személynek, akinek a magyar kormány részéről nyilvánvalóan engedélyeznie kellett ezt a 180 fokos, nagy nyilvánosság előtt bemutatott, meghökkentő fordulatot.

Azon azonban érdemes eltöprengenünk, mi lehet az oka ennek a váratlan átlényegülésnek.

Alighanem köze lehet hozzá a háttérhatalom egyre nyilvánvalóbb, egyre ordítóbb stílus- és módszerváltásának. Amelyet a napokban tetőztek be azzal, hogy már a vétó lehetőségét is el akarják orozni a kisebbektől. Ma már sem látszatra, sem demokráciára nem adnak, mindent erőből, háttérembereikkel, ügynökeikkel igyekeznek keresztülverni. Orbán Viktor most juthatott el addig a felismerésig, ameddig Putyin jutott el Ukrajna dolgában: ha nem akarja, hogy országát, nemzetét teljesen bedarálják, tönkrevágják, meg kell kezdenie a nyílt szembeszállást, sőt az ellentámadást. Nagy a kockázata, kétségkívül, de így legalább marad némi megmaradási, függetlenségi, győzelmi esélyünk. Amúgy pedig már semmi.

Mesterségesen keltett járványokkal, háborúkkal, digitális világrendekkel készülnek térdre kényszeríteni, hurokba fogni, elpusztítani bennünket.

Csak a vak nem látja.


1 021 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page