top of page

Az Egészségügyi Szabadság Csúcstalálkozó 2023 október 28-án kezdődik a Brighteon Egyetemen

Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye


A Brighteon University izgatottan várja a 2023-as Egészségügyi Szabadság Csúcstalálkozót, amely tele van figyelemfelkeltő információkkal és megvalósítható képzésekkel.


Az előadások egészében az Egészségügyi Szabadság Csúcstalálkozó a kérdések hatalmas skáláját kezeli, amelyeket e kérdés megválaszolása érdekében gyűjtöttek össze:

"Mi történik ma a világban, és mi ezeknek az eseményeknek a mélyebb jelentése az Ön számára?".
Az idei Egészségügyi Szabadság Csúcstalálkozó a szokásostól eltérő nézőpontot kínál a modern kor legnagyobb társadalmi felfordulásáról.

A testi autonómia ostrom alatt áll, és az ellenzők azt akarják, hogy Ön mindent elfelejtsen.

A 2023-as Egészségszabadság Csúcstalálkozó egy törvényszéki vizsgálat, amelynek célja, hogy belénk nevelje a hangzatos mondatot: soha többé.

Ön az Egészségügyi Szabadság Csúcstalálkozó 2023-on

  • Valódi megértést szerezhet a világjárványról, miközben neves orvosok és tudósok összefüggéseket tárnak fel és olyan terveket fednek fel, amelyeket nem hallani a hírekben.

  • Értékes gondolkodásmód-tréninget kaphat mozgalmunk néhány legzseniálisabb kommunikátorától, hogy segítsen megnyerni a kulturális csatát, és megváltoztatni a szíveket és az elméket.

  • Szerezzen aktivista képzést arról, hogyan küzdjön hatékonyan és jogilag hogyan védekezzen az orvosi zsarnokság ellen.

  • Információt kap arról a több száz tanulmányról, amelyek bizonyítják, hogy a maszkok nem működnek – küldje el ezeket e-mailben a kész forgatókönyvünkkel.

  • Hozzáférést lap ahhoz a rendszerhez, amellyel öt perc alatt levelet küldhet az Ön államának legfőbb ügyészéhez.

  • Megtudja, hogy a hétköznapi emberek hogyan támogathatják az egészségszabadság jogi precedenseit, amelyek most zajlanak a kulcsfontosságú perekben.

  • Megtanulhatja felismerni, ha az egészségszabadsággal kapcsolatos jogok elleni diszkriminációnak lehet tanúja, amely alkalmas lehet egy nyomon követési perre – hogyan gondolkodhat stratégiai jogi szempontból, és hogyan gyűjtheti össze előzetesen a bírósági tárgyaláshoz szükséges bizonyítékokat.

  • Tanulhat olyan orvosoktól, akik életüket és megélhetésüket tették kockára, hogy segítsenek a betegeik gyógyításában, miközben szembeszálltak a gyógyszeriparral, és képessé teszik Önt arra, hogy ugyanezt tegye.

Az Egészségügyi Szabadság Csúcstalálkozó összes előadását megkapja, amelyek minden egyes témát lefednek:


Első nap: Covid bűncselekmények

A Covid törvényszéki története – a múlt megértése, hogy soha ne ismétlődhessen meg. Szerezd meg a kemény bizonyítékokat: Nem a hozzá nem értés volt az oka. Tervezett volt. Lépjen kapcsolatba a legjobb helyszíni kezdeményezésekkel, amelyek már most változást hoznak.


Második nap: A megtévesztés az egészségügyben cserbenhagyta a nyilvánosságot

Ismerje meg, hogy Dr. Pierre Kory szerint miért folyik háború az újrahasznosított gyógyszerek ellen. Dr. Paul Thomas ismerteti az orvosok korrupcióját és üldözését; Dr. Tenpenny a vakcinák okozta sérülésekről és a VAERS-ről beszél.


Harmadik nap: Egészségügyi megoldások

A természetes immunitás felsőbbrendűsége, a Long Covid megértése és kezelése, vakcinasérülésekről szóló jelentések és megoldások, valamint egész testre kiterjedő méregtelenítési protokollok a mérgezés korában.


Negyedik nap: Termékenység a fókuszban

Termékenységi bűncselekmények és megoldások a terepről. Mert a népességfogyás a globalista napirend vitathatatlan sarokköve.


Ötödik nap: Generation RX

A gyermekkori oltási rend megkérdőjelezése: Szerezzünk hiteles forrásokat, hogy megoszthassuk. Állítsuk meg az oltási felzárkóztatási tervet. A SIDS és a SADS (hirtelen felnőttkori halál szindróma) leleplezése.


Hatodik nap: Érdekérvényesítő megoldások

Inspirálódjon Dr. Naomi Wolftól, tanulja meg Sayer Ji-vel, hogyan juttathatja el közösségét a tudatosságtól az aktiválásig, és kapjon egy jogi áttekintést a legjobb CHD-ügyvédtől, Mary Hollandtól.


Hetedik nap: Menj a győzelemért

Bátorítás Dr. Robert Malone-tól arról, hogyan összpontosítson arra, ami a győzelemhez szükséges. Ismerje meg Peggy Hall és Pam Popper sikerstratégiáit a betegellátó ipar átalakításához. Továbbá jogi frissítéseket kap a területről az egészségügyi szabadságjogaink jogi biztosításán dolgozó kulcsfontosságú kezdeményezésekről.


FŐELŐADÁSOK A TERÜLET VEZETŐITŐL


Dr. Peter McCullough

Dr. Pierre Kory

Robert F. Kennedy Jr.

Dr. Christiane Northrup

Jason Christoff

Del Bigtree

Dr. Craig Turczynski

Naomi Wolf

Catherine Austin Fitts

Mary Holland

Corey a Corey's Digs-től

Dr. Meryl Nass

Dr. Stephanie Seneff

Dr. Paul Thomas

Dr. Robert W. Malone

Dr. Stella Immanuel

James Corbett

David Whitehead

Dr. Joseph Mercola

Pam Popper


Követeljük az igazságot!

Mondják ki az igazságot!


Az Egészségügyi Szabadság Csúcstalálkozó 2023 közvetítése október 28-án, szombaton 12:00-kor kezdődik és november 7-én 12:00-kor folytatódik ingyenesen.


A Brighteon University Store-ban a teljes programot is megvásárolhatja és azonnal streamelheti, és a vásárlással együtt ingyenes Detox + Wellness Bonus Bundle, Advocacy Training Bundle és Research Repository Bundle csomagot kap.


Mike Adams és Stephanie Lind, az Egészségügyi Szabadság Csúcstalálkozó társalapítója együttműködött egy új interjúban, amelynek időszerű üzenete van az emberiség számára, és amely ma került adásba. Hallgassa meg itt.


Csatlakozzon hozzánk, és ne hagyja ki az első naptól a hetedik napig, ha regisztrál a 2023-as Health Freedom Summitra!

307 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK