top of page

Az Európai Bizottság már régen szervezi a bevándorlást – amiről a Paláverben sem beszélhettem
Vajda Miklós jegyzete

A kép forrása: ittVannak olyan témák, amelyekről még az önmagukat oly függetlennek meghatározó orgánumokban sem lehet beszélni. Ezt onnan lehet tudni, hogy amikor egy interaktív műsorban ezekre a témákra kerülne a sor, akkor „véletlenül” megszakad a telefonvonal. Kezdetben ez valóban véletlennek, technikai hibának tűnhet, de amikor ez a jelenség gyakorivá válik, akkor már nem lehet nem gyanakodni a szándékosságra. (Hozzáteszem, ez nem csak velem fordult elő, de talán velem a leggyakrabban). Más esetekben az operátorok fölveszik a hallgatónak a műsorhoz való hozzászólási szándékát, de nem hívják vissza. Amikor ez már sorozatban fordul elő, azt már nem lehet véletlennek tekinteni. Ezért azokból a témákból, amelyeket nem volt lehetőségem a rádióban elmondani, ezen a fórumon fogok néhányat közzé tenni.


Még 2019 január 8-án kaptam egy levelet Kaliforniából, amelynek a tartalmát szerettem volna a Paláverben is elmondani, de erre nem kerülhetett sor, mert amikor ez a téma került szóba, – micsoda véletlen – hirtelen megszakadt a vonal. A téma az alábbi lett volna:


Az Európai Bizottság és a tagállamok lehetséges népsűrűsége


Vajon miért nem beszél senki arról a 2000 márciusában benyújtott brüsszeli előterjesztésről, amely szerint a fogyatkozó európai népességet az akkor már szervezés alatt lévő migrációval akarták pótolni? Amerikai informátorom is, és magam is csak annyit szerettünk volna elérni, hogy a magyaroknak – de legalább a rádió hallgatóinak – egyáltalán tudomása legyen arról, hogy mi folyik Brüsszelben.


Az Európai Bizottság már 2009-ben tervezte a menekültek elosztását az EU tagállamok között. 2009-ben készítettek el egy tanulmányt, melyet 2010-ben adtak ki, címe "Study on the feasibility of establishing a mechanism for the relocation of beneficiaries of international protection" ("Tanulmány a nemzetközi védelmet élvezők áttelepítésére alkalmas mechanizmus létrehozásának lehetőségéről") Írta: Nagy Boldizsár, a CEU tanára.


A dokumentum 144 oldalas, amelynek a 112. oldalán egy érdekes táblázat található.

Ez felsorolja az akkori EU 27 államát (Horvátország csak 2013 nyarán csatlakozott). Magyarországot illetően láthatjuk, hogy az ország területe 93 ezer négyzetkilométer, lakosok száma 10 millió, népsűrűség 108 lakos per négyzetkilométer.

Az EU bizottság előterjesztése szerint az EU tagállamok elbírják az 1000 lakos per négyzetkilométer népsűrűséget, így Magyarországnak sem lenne probléma eltartani 82 millió lakost!

Ugyanakkor mellékelek egy másik Magyarországra vonatkozó dokumentumot is, melyet egy ELTE-professzor készített a bizottság számára, a Helsinki Bizottság segítségével, csak angol nyelven.


NATIONAL REPORT DONE BY THE ODYSSEUS NETWORK FOR THE EUROPEAN COMMISSION ON THE IMPLEMENTATION OF THE DIRECTIVE ON RECEPTION CONDITIONS FOR ASYLUM SEEKERS IN HUNGARY

(Az Odysseus hálózat által az Európai Bizottság számára készített nemzeti jelentés a menedékkérők befogadási feltételeiről szóló irányelv végrehajtásáról)


Ezt a dokumentumot az EU összes tagállama elkészítette.

Csak arra szeretnék rámutatni, hogy a migrációs nyomás 2015-ben kezdett erősödni, az EU Bizottság pedig ezeket a terveket már 2009-ben elkészítette.

Vajon mi lehet az oka annak, hogy ezekről a tervekről nem lehet beszélni a rádióban?


 

Az Európai Bizottság szervezi a bevándorlást


674 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page