VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Az LMBTQ-lobbit soha nem látott módon támogatják az Európai Unió színterein

Tisztelt Olvasó! Hallotta, hogy mi történik? Az Európai Bizottság a COVID válságot arra használja, hogy megvalósítsa a globalista elit napirendjét, amit a jogállamiság definiálatlan fogalmába bújtatnak, valójában viszont szélsőliberális LMBTQ- és abortuszpárti politikák tagállamokra való erőltetését értik alatta.

Nem tűrik, ha egy tagállam kilóg a sorból, ilyenkor erővel és zsarolással próbálkoznak. Már az is fölmerült, hogy kiiktassák a tagállami vétó lehetőségét, amely minden országot megillet állampolgárai és szuverenitása védelmében.

Azokat az országokat, akik nem vetik alá magukat az LMBTQ-diktatúrának, vagy védik a megfogant gyermekeiket, nagy erőkkel támadják, és ki akarják őket zárni az uniós finanszírozásokból.

Gazdasági zsarolás szuverén államokkal szemben egy világjárvány kellős közepén. Jogállamiságról beszélnek, de nem is lehetne jobban kiforgatni egy szó jelentését. A jogállamot és az alkotmányos intézményeket nem tartják tiszteletben, ha éppen nem fűződik hozzá érdekük, gondoljunk csak a lengyel alkotmánybíróság életvédő döntésének EP-képviselők általi megtámadására.

Magyarország és Lengyelország nemet mond az ideológiai gyarmatosításra, és nem akarja feladni keresztény alapjait. A média Európa-szerte támadást folytat velünk szemben, de ez nem ok arra, hogy feladjuk. Gyermekeink, unokáink jövője a tét. Ne hagyjuk, hogy elvegyék tőlük!


Álljunk ki Magyarország és Európa jövőjéért! Csatlakozzon ahhoz a 100 000 emberhez, akik már aláírták a petíciót! Segítsen, hogy 200 000-ren legyünk!


Élet, család, keresztény gyökerek, migráció. Ezeken a frontokon zajlik ma leginkább a globális elit ideológiai háborúja. Nem adhatjuk fel a küzdelmet, minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk értékeink védelmében. Aláírását követően, kérjük, ossza meg családtagjaival, barátaival és ismerőseivel is a petíciót, hogy még többen lehessünk.

Ha jelen van a közösségi média felületein, ossza meg ott is a petíciót az aláírás után a megfelelő gombra kattintva.


Csak együtt sikerülhet!


Schittl Eszter és a CitizenGO csapata


U.i.: Ha ön már aláírta, kérjük ossza meg a petíciót ismerőseivel is ide kattintva!


7 megtekintés