top of page

Az oltások miatt korábban egészséges felnőttek válnak tartósan rokkanttá az amerikaiak körében?Alább egy bővebb tanulmány két részletét tesszük közzé egy igényesebb gépi fordítás segítségével – a Szerk.

Eredeti cikk:

BY Joseph Mercola TIMEJúnius 28, 2022 PRINT


Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Fordította: www.DeepL.com/Translator (ingyenes verzió)


Az adatok figyelemre méltó összefüggést mutatnak a COVID-19 oltás bevezetése és az amerikaiak körében meredeken növekvő rokkantsági arányok között. Az oltások miatt korábban egészséges felnőttek válnak tartósan rokkanttá?


TÖRTÉNET EGY PILLANTÁSRA

(Összefoglaló)

  • Az Egyesült Államok 16 éves és idősebb fogyatékossággal élő lakosságának aránya 2016 és 2020 között stabil maradt, de 2021 elején meredeken megugrott, ami egybeesett a COVID-19 injekciók bevezetésével.

  • 2021 elején egy Ben nevű Twitter-felhasználó, aki egy amerikai összhalálozási oldalt üzemeltet, közzétett egy grafikont, amely a fogyatékosság és a COVID-19 injekciók kumulatív emelkedését mutatja, a fogyatékkal élő amerikaiak száma 30 millióról 32,7 millióra emelkedett.

  • A posztolás után körülbelül egy órával a tweetet "dezinformációnak" minősítették, Bent kizárták a fiókjából, a hozzászólásokat és a poszt megosztását pedig letiltották.

  • 2022. május 27-ig 14 181 ember számolt be arról, hogy a COVID-19 injekció beadása után tartósan fogyatékossá vált.

  • 2021 áprilisában Harry Chang, az amerikai hadsereg alezredese azt jósolta, hogy az amerikai tisztviselők valószínűleg szüneteltetni fogják a COVID-19 mRNS injekciós kampányt, mivel az injekciókat követően egyre több szívizomgyulladásos eset fordul elő.

  • Nem került sor az mRNS COVID-19 injekciók szüneteltetésére, de 2022. június 8-ig több mint 5000 szívizomgyulladásos esetet jelentettek az injekciókat követően.

A Federal Reserve Bank of St. Louis üzemelteti a FRED-et, egy gazdasági adatokat tartalmazó adatbázist, amelyet 1991 óta követnek nyomon. Ennek egyik kategóriája a 16 éves és idősebb, fogyatékossággal élő amerikai népesség - ez a népesség 2016 és 2020 között stabil maradt, de 2021 elején meredeken megugrott, egybeesve a COVID-19 injekciók bevezetésével.


2021 elején egy Ben nevű Twitter-felhasználó, aki egy amerikai összhalálozási oldalt üzemeltet, közzétett egy grafikont, amely a fogyatékosság és a kumulatív COVID-19 injekciók kísértetiesen hasonló emelkedését mutatja: a 16 éves és idősebb amerikaiak körében a fogyatékosság 30 millióról 32,7 millióra emelkedett.


"Ez a bizonyíték arra, hogy a COVID-19 vakcinák 2,9 millió további fogyatékosságot okozhattak az USA-ban?" – írta. "A trendtől való éles növekedés 2021 elején következik be, amikor az oltások megkezdődtek".


A posztolás után körülbelül egy órával a tweetet "dezinformációnak" jelölték, Bent kizárták a fiókjából, a hozzászólásokat és a poszt megosztását pedig letiltották. "Nehéz meglátni a problémát az adatokkal" – írta a Substack felhasználója, el gato malo. "Egyértelműen a következtetéssel van a problémájuk."
(...)


Egészséges fiatalok haldokolnak a COVID-oltások után


A CDC lekicsinyelte a szívizomgyulladás súlyosságát az oltásokat követően, és azt állította, hogy a szívizomgyulladás diagnózisát követően legalább 90 nappal végzett felmérések előzetes adatai azt mutatják, hogy "a legtöbb beteg teljesen felépült a szívizomgyulladásból".


Azonban korábban egészséges fiatalok körében is előfordultak halálesetek, köztük egy 36 éves kétgyermekes brit anya, aki 11 nappal a Pfizer COVID-19 injekció beadása után halt meg; halálát az injekció okozta szívizomgyulladásnak tekintették.


Ott van még Dr. Neil Singh Dhalla, egy nagy egészségügyi klinika vezérigazgatója, aki négy nappal a COVID-19 emlékeztető oltás beadása után elaludt – és szívrohamban halt meg. A boncolás szívizomgyulladást állapított meg. Mindössze 48 éves volt, és soha életében nem voltak szívproblémái.


Egy másik példában a járványügyi szakemberek megerősítették, hogy két tinédzser fiú az Egyesült Államok különböző államaiban szívizomgyulladásban halt meg néhány nappal azután, hogy megkapta a Pfizer oltást.

Mindketten második adagot kaptak az oltásból. A boncolási eredményeket vizsgáló tanulmányban arról számoltak be, hogy a fiúk halálakor leírt "szívizomgyulladás" "nem tipikus szívizomgyulladásos kórkép".


A Scientific Reports című szaklapban közzétett tanulmány továbbá kimutatta, hogy az izraeli nemzeti sürgősségi orvosi szolgálathoz (EMS) szívmegállás és akut koronária szindróma miatt érkező hívások száma több mint 25%-kal nőtt a 16-39 évesek körében 2021 januárjától májusáig, a 2019 és 2020 azonos időszakához képest.


A kutatók értékelték a hívások mennyisége és más tényezők, köztük a COVID-19 oltások és a COVID-19 fertőzés közötti kapcsolatot, de csak a mennyiség esetében találtak összefüggést.


Mégis, nem valószínű, hogy Ön hallott ezekről a további "vörös zászlókról" a főbb médiumokban. Ahogy a Twitteren is történt, amikor valaki megpróbálta felhívni a figyelmet a COVID-19 injekciók és a rokkantság közötti összefüggésre, az ezekkel az injekciókkal kapcsolatos kedvezőtlen statisztikákat gyorsan elhallgatják és hiteltelenné teszik. Amire most mindennél nagyobb szükségünk van, az nem több cenzúra – hanem aktív nyomozásra és kutatásra van szükség, hogy kiderüljön az igazság, mielőtt még több kárt okoznánk.


Arról, hogy a COVID-19 lövések bevezetése korrelál-e a fogyatékkal élő amerikaiak számával, el gato malo a következőket mondta:


"hangsúlyozni szeretném, hogy ez még mindig egy hipotézis, és ez az első nekifutásom ezekkel az adatokkal, ezért hagyni akarom, hogy az emberek rágódjanak rajta, és lássák, mi derül még ki, mielőtt túl erős állításokat tennék. de ez is TÉNYLEG provokatív, és hacsak nem hagytam ki valamit nagyon, akkor kutatásokat és magyarázatot érdemel, nem pedig cenzúrát".


Eredetileg 2022. június 28-án jelent meg a Mercola.com-on.


(...)

 


541 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page