top of page

Az őrület most az új normális (Dr. Vernon Coleman jegyzete)


Eredeti cikk:

Insane Is Now the New Normal, By Dr Vernon Coleman, Posted By The White Rose UK On 17/05/2023

Schiller Mária küldeményeAz Egyesült Királyság most nagy hatótávolságú rakétákat küld Ukrajnának. És az Egyesült Királyság csapatokat is küld. Ez egy nagy lépéssel közelebb visz minket a nukleáris háborúhoz. És, hogy ne hagyjuk ki, az USA rakétákkal és a légi figyelmeztető és ellenőrző rendszerek (AWAC) járőreinek hírszerzésével látja el Ukrajnát. Ez nem sok lehetőséget hagy Oroszországnak, minthogy lelője az amerikai repülőgépeket. Nyilvánvalóan világos, hogy a NATO teljes vérű nukleáris háborút akar. (Ha még nem látta őket, kérem nézze meg a videóimat: Miért van szükségük a III. világháborúra' (első adás 2022. május 3-án) és 'Sürgős figyelmeztetés mindenkinek' (első adás 2023. február 9-én). Mindkét videó elérhető a www.vernoncoleman.org oldalon és a csatornámon, a BrandNewTube-on.


Azt hiszem, joggal mondhatjuk, hogy ha Ukrajna és a NATO úgy tűnik, hogy megnyeri ezt a háborút, akkor nukleáris háború lesz, mert az oroszok nem fognak csendben vereséget szenvedni. Ne feledjük, hogy az oroszok a II. világháborúban mintegy 25 millió embert vesztettek, amikor a német invázióval szemben védték az országukat. Az oroszok ugyanilyen keményen harcolnának Amerika ellen is. A NATO-tagoknak mindannyiuknak ki kellene maradniuk az Oroszország és Ukrajna közötti vitából.

Bárki, aki lelkesen lengeti az ukrán zászlót, az egy háborús uszító pszichopata.

Megismétlem a nemrég adott tanácsomat: bárhol is élnek, tartsák szemmel, hogy hol tartózkodik nemzetük elnöke vagy miniszterelnöke. Ha két vagy több vezető személyiség egyszerre hagyja el a fővárost, akkor talán itt az ideje, hogy önök is fontolóra vegyék a távozást. Az Egyesült Királyságban tehát lehetséges figyelmeztető jelnek tartanám, ha Charles és Sunak is csendben elhagyná Londont, és vidéki otthonába (vagy Charles esetében a sok vidéki otthona egyikébe) távozna.


Az Egyesült Királyság egyik országos napilapja a minap ezt a főcímet közölte: "A halálos viktoriánus betegség jelentős kitörése van kilátásban, figyelmeztet a szakértő". Tudja, hogy mi a neve a "halálos viktoriánus betegségnek"? Kanyaró.

És egy lehetséges járvány kitöréséért azt okolják, hogy a szülők nem oltatták be gyermekeiket kanyaró ellen. Természetesen a félelem fokozása érdekében a történetnek egy extra csavart kellett adni, és a közönséges vagy kerti kanyaróból "halálos viktoriánus betegség" lett.

Milyen kár, hogy az újságok soha nem közlik azokat a történeteket, amelyek megmutatják, hogy az oltások mennyire veszélyesek lehetnek. Például a dán kormány és egy dán vakcinagyártó cég finanszírozott egy tanulmányt a DTP vakcináról.

Gates és háziállata, a WHO azt állítja, hogy a DTP vakcina milliók életét menti meg, de az igazság nagyon másnak tűnik.

A tudósok 30 év adatainak vizsgálata után arra a következtetésre jutottak, hogy a DTP vakcina valószínűleg több gyermeket ölt meg, mint ahányan a vakcina bevezetése előtt diftériában, pertussisban és tetanuszban meghaltak.

A vakcina tönkretette a gyermekek immunrendszerét, és így fogékonnyá tette őket a tüdőgyulladás, a leukémia, a bilharzia, a malária és a vérhas okozta halálra.

Ha tudni akarja az igazságot a vakcinákról és az oltásokról, kérjük, olvassa el a könyvemet: Bárki, aki azt mondja, hogy a vakcinák biztonságosak és hatékonyak, hazudik: Itt az igazság.


Néhány évtizeddel ezelőtt sok időt töltöttem azzal, hogy kampányoltam a kozmetikumok teszteléséhez állatokon történő felhasználása ellen. Végül megnyertük ezt a csatát.

De most, 25 évig tartó tilalom után az Egyesült Királyság kormánya újra engedélyezi a kozmetikai összetevők tesztelését. Ez kegyetlen és teljesen őrült dolog. Egyáltalán nincs ok arra, hogy kozmetikai összetevőket állatokon teszteljünk – ahogyan a gyógyszereket sem kell állatokon tesztelni.

Két oka van annak, hogy ez egy alapvetően ostoba döntés. Először is, az állatokon végzett kísérletek közismerten megbízhatatlanok. Így az állatokon végzett kísérletek teljesen értéktelenek. Ha nem tudjuk, hogy egy teszt megbízható-e, akkor nem használhatjuk fel a tesztet a döntés meghozatalához. Akkor miért csináljuk? Másodszor, a gyógyszergyártó cégek számos olyan gyógyszert reklámoznak és értékesítenek, amelyekről ismert, hogy állatokban halálos betegségeket okoznak. Azzal érvelnek, hogy a tesztek irrelevánsak, mert az állatok annyira különböznek az emberektől, hogy a tesztek nem jelentenek semmit. Mellesleg látom, hogy az Oxford Unionban vita van egy nemi kérdésekkel foglalkozó feminista felszólalása miatt. Az Oxford Union a szólásszabadság utolsó bástyájaként írja le magát. Ho ho ho. Néhány évtizeddel ezelőtt az Oxfordi Unió leplezett le. Meghívtak, hogy vitázzak az élveboncolásról, de aztán kitiltottak, amikor az élveboncolás támogatói nem voltak hajlandóak vitázni velem. (És biztosra vehető, hogy nem fognak meghívni, hogy vitázzak az oltásokról vagy az éghajlatváltozásról. Ha megtennék, valószínűleg már azelőtt lemondanék a platformról, mielőtt a plakátokat kinyomtathatnák).


Egy brit újság címlapján a következő szalagcímmel jelent meg: "Kétmillióan szenvednek Long Covidban: 400 ezren szorulnak szakellátásra". És ez azért furcsa, mert a long Covidról szóló legnagyobb tanulmány azt sugallta, hogy nem létezik. Gyanítom, hogy a kétmillió ember többsége hipochonder, hisztérikus vagy rosszindulatú. Ha 400 000 ember kap szakorvosi ellátást egy nem létező betegség miatt, akkor a rákos betegek számára elérhető ellátás drámaian csökken.


Egy vezető brit üzleti vezetőt helytelen és szakszerűtlen viselkedéssel vádoltak meg. Az ellene felhozott panaszok egyike az, hogy három évvel ezelőtt azt mondta egy nőnek, hogy a ruhája jól áll az alakjának. A megvádolt férfi azt mondta, hogy a megjegyzés "félreérthető módon próbált valakit felvidítani". A nő hivatalos panaszt tett. Javaslom, hogy a jövőben, amikor egy másik nem képviselőivel beszélgetünk, minden megjegyzésünket az időjárás állapotára és Black Beauty esélyeire korlátozzuk a Haydock Park 3.30-as futamában. Nos, talán nem Black Beauty.

Írországban a törvényhozók törvényt fogadtak el, amely bűncselekménynek tekinti a "gyűlöletkeltő tartalmak" mobiltelefonon vagy számítógépen való tárolását. Bárki, aki gyűlöletkeltő tartalommal rendelkezik, börtönbe kerülhet. A gond az, hogy nem definiálják a "gyűlöletkeltő tartalom" fogalmát, így emberek milliói fognak gyűlöletkeltő tartalmakat tárolni a készülékeiken anélkül, hogy ezt észrevennék.

Ha pedig a félretájékoztatást is a "gyűlöletkeltő tartalom" közé sorolják, akkor bárki, akinek a BBC anyagai vannak a készülékén, hónaljáig érhet a mocsok. Van azonban néhány jó hír is.

A Wikipédia, az amatőrök által szerkesztett álenciklopédia arra figyelmeztetett, hogy az új cenzúratörvények miatt hamarosan betilthatják az Egyesült Királyságban. Ez a legjobb hír, amit hónapok óta hallottam.

Ünnepelni fogok, ha a Wikipedia meghal. Ne feledjük, hogy a Wikipédia egyik társalapítója "alaposan korruptnak" nevezte a Wikipédiát. Az emberek mégis használják és pénzt adnak neki. Több értelme lenne pénzt adni a Rothschildoknak, mint a Wikipédiának.

A Bank of England magasan fizetett bohócai most bevallották, hogy az infláció 2025-ig nem fog csökkenni. (Ez a legutóbbi becslésük). Tévedtek az árakkal, tévedtek a kamatlábakkal, tévedtek a recesszióval és tévedtek az inflációval kapcsolatban. Sunak pedig, aki azt ígérte, hogy az év végére legyőzik az inflációt, most egy díjnyertes szerencsétlennek tűnik. Természetesen nem szívesen mondom, hogy "én megmondtam", de az olvasók valószínűleg emlékeznek arra, hogy 2022. augusztus 5-én közzétettem egy videót "Figyelmeztettem a 2020-as infláció és kamatlábak emelkedésére. És most mi következik?".

Ha egy öregember egy székben teljesen helyesen tudja ezeket a dolgokat megmondani, akkor mi a fenéért tévednek ennyire az úgynevezett szakemberek, akik hatalmas fizetésekkel rendelkeznek? Be kellene zárni a Bank of Englandet, elbocsátani az összes alkalmazottat, és szétosztani a megspórolt milliókat.

Dr. David Starkey szörnyű bajba került, amiért azt állította, hogy a brit miniszterelnök és a WEF-rajongó Rishi Sunak nem teljesen a mi kultúránk talaján áll. Starkey-nak természetesen teljesen igaza volt.

Úgy tűnik, Sunaknak közelebb állnak a kötődései az amerikaiakhoz, mint az angliaiakhoz. Sőt, gyanítom, hogy a probléma, amelyet Starkey elkülönített, általánosabb, mint azt gondolnánk.

Így például azt gyanítom, hogy a rasszizmusra vonatkozó panaszok közül sokan olyanok tesznek fel panaszt, akiknek kulturális értékrendje nem definiálható hagyományosan angolként. Ez persze nem "rossz", de megmagyarázza, hogy egy sportoló, aki esetleg nem a hagyományos angol kulturális szokások és konvenciók között nevelkedett, miért panaszkodhat a csapattársak részéről érkező csipkelődésre és gúnyolódásra – nem is beszélve a becenevek használatáról.

A boszorkányüldözés, amely az elmúlt egy-két évben az angol krikett nagy részét tönkretette, bizonyára elkerülhető lett volna, ha a kaszával hadonászó cenzorok humortalan és önelégült hordái nem mutogatnak olyan gyorsan ujjal és nem kiabálnak "rasszizmust".

A rasszizmus legrosszabb példája, amivel valaha is találkoztam, igaz, hogy egy krikettmeccsen történt, de az elkövetők a pakisztáni csapat szurkolói voltak. A meglehetősen csúnya és harcias tömeg (akik közül mindenki megbukott volna a Tebbit-teszten) órákon át rasszista szidalmakat skandált, aminek az lett az eredménye, hogy én és mások még a lefújás előtt távoztunk. A walesieket évek óta szeretetteljesen "birkabirkáknak" nevezik, anélkül, hogy tudomásom szerint bárki is panaszkodott volna, hogy a kifejezésnek rasszista felhangja lenne. Mindez arra emlékeztet, hogy amikor iskolába jártam, gyakran kértek meg, hogy szállítsak két zsák mogyoróhúst. És többször is "mustárnak" neveztek. Még mindig rémálmaim vannak ezeknek a megjegyzéseknek a következtében, és 100 millió font kártérítést fogok követelni az iskoláktól, ahová jártam.


Nagy-Britannia pénzügyi szolgáltatási minisztere (nem is tudtam, hogy van ilyen), akit úgy tűnik, hogy Andrew Griffithnek hívnak, azt mondta, hogy

Nagy-Britannia egyre közelebb van annak eldöntéséhez, hogy mikor, és nem annak eldöntéséhez, hogy kibocsátja-e a font sterling digitális változatát.

(Csak a rend kedvéért: a Reuters nevezte Griffithet pénzügyi szolgáltatási miniszternek, bár szerintem hagyományosan és általában a kincstár gazdasági minisztereként ismerik. Feltételezhetően ez ugyanaz a Reuters, amelyik örömmel ellenőrzi az embereket).

Az én tippem az, hogy a Griffith-hez hasonló emberekkel, akik a Parlamentben mászkálnak, még karácsony előtt lesz egy Britcoin. Akkor ijesztően közel leszünk civilizációnk végéhez.

Bárcsak az emberek komolyan vennék ezt a fenyegetést. A legtöbb ember még mindig a bankkártyáját és a mobiltelefonját használja arra, hogy fizessen mindazokért a dolgokért, amelyek nélkül nem tud élni. A többieknek

mindannyiuknak vissza kellene utasítaniuk, hogy olyan boltot vagy kávézót látogassanak, ahol nem fogadnak el készpénzt.

Ha szeretné megérteni, milyen sivár és sivár jövő áll előttünk, olvassa el a They want your money and your life (A pénzét és az életét akarják) és a Social Credit: Nightmare on your Street (A szociális hitel: Rémálom az Ön utcájában) című könyveket, mindkettő elérhető a weboldalon található könyvesboltban.

Amint a rohadékok bevezetik a digitális valutát, mindannyiunkat rávesznek, hogy azt használjuk, majd gyorsan kivonják a forgalomból a valódi készpénzt. A vég közelebb van, mint gondolnád.

Ahogy a minap rámutattam, Ukrajna többé már nem lesz a világ fő élelmiszerforrása.

Rishi Sunak brit miniszterelnök azzal, hogy szegényített urániumhüvelyeket küldött Ukrajnába, segített elpusztítani Ukrajnát, mint élelmiszerforrást, és garantálta a tömeges, globális éhínséget. A szegényített urán elpusztítja az ukrajnai földeket. A besugárzott talaj nem használható élelmiszer-termesztésre. Egészen a közelmúltig Nagy-Britanniának csak egy fő háborús bűnözője volt (Tony Blair). Most már kettő van, és Blair és Sunak talán megoszthatják a cellájukat.

A BBC ezt a főcímet adta le: "A gázai rákos betegek életveszélyes késedelmekkel néznek szembe a kezelésben". A cikkben úgy becsülték, hogy több mint 200 betegnek sürgős kezelésre van szüksége. Vajon tudja-e (vagy érdekel-e valakit a BBC-nél), hogy Nagy-Britanniában több millió olyan beteg van, akiknek életveszélyes késedelmekkel kell szembenézniük a kezelésben. Ha igen, akkor talán több olyan történetet kellene közölniük, amely arra összpontosít, hogy

miért van az Egyesült Királyságban olyan egészségügyi ellátórendszer, amelyet egy harmadik világbeli ország is elutasítana.

A klímaváltozással kapcsolatos őrültek borzasztóan izgatottak a hidrogén miatt. Azt mondják, ez az új, tiszta üzemanyag, amely mindannyiunkat meg fog menteni. Kíváncsi vagyok, mit fognak mondani ezek a megtévesztett idióták, amikor rájönnek, hogy a hidrogént fosszilis tüzelőanyagok elégetésével állítják elő.

555 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page