top of page

Barbárok kora: Napi rutin a gyermekek hamis isteneknek való feláldozása









1. Mától, 2022. 10. 19-től az USA-ban az oktatásban való részvétel feltételévé tették – azaz kötelező lett – a gyermekek génterápiás mRNS “oltása” a “kovid” ellen.

A CDC 15-0 szavazati aránnyal előírta ezt. A génterápia 6 hónapos kortól kötelező.

2. Az EU engedélyezte a mai napon a 6 hónapnál idősebb gyermekek mRNS, kovid elleni oltását. Ezen a linken bővebben olvashatod.


Azzal kapcsolatban, hogy ezek a gyermekek miért fognak hazamenni nagyon gyorsan ezután a mérgezés után rengeteg anyagot tettem már fel erre a csatornára, nem ismétlem magam.


Inkább vigasztalódjunk.

"Az igaz elvész és nem veszi eszébe senki, és az irgalmasságtevők elragadtatnak és senki nem gondolja fel, hogy a veszedelem elől ragadtatik el az igaz; Bemegy békességbe, nyugosznak ágyaikon, a kik egyenes útaikon járának."
"De Jézus ezt mondta: Engedjétek kisgyermekeket, ... hogy hozzám jöjjenek, mert ilyeneké a mennyek országa."

A kicsik, ők az Úr Jézus Krisztushoz mennek. A veszedelem elől, a gonoszok elől hazaviszi őket a jó Isten. Ők jobb helyen lesznek, mintha azoknál lennének, akiknek az Úr ajándékba adta őket. Nem becsülik, nem értékelik őket a gonosz szüleik, de ne aggódjunk értük. Ha az aljas, ostoba, gyáva szülők nem védik őket meg a gonoszoktól, hazaviszi őket a Teremtőjük. Jó az Úr.

És azoknak, akik vétkeznek, és az aktuális istenség oltárán gyermekeiket feláldozzák: ezt mondja az Úr:

"Azért megvervén, beteggé teszlek téged; elpusztítalak a te bűneid miatt. Eszel te, de meg nem elégszel, és benned marad a te éhséged; és gyűjtesz, de nem takarítasz, és a mit megtakarítsz is, fegyverre hányom. Vetsz te, de nem aratsz; olajat sajtolsz te, de nem kened magadat olajjal, és mustot is, de bort nem iszol!"

Ézsaiás 57:1-2; Máté:19: 13-14; Mikeás 6:7, 13-15.

 

691 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg