top of page

Bill Gates: világdiktátor egy főbűnöző profiljával – kla.tv


Ki ne ismerné Bill Gatest, ezt a hős filantrópot, aki vagyonával szeretné megmenteni a világot a globális nehézségektől. Ebben a műsorban megismerheted ennek az embernek egy egészen más arcát.


Pl. hogyan diktálja a világ egészségügyi ellátását, hogyan manipulálja a hírmédiát, hogyan szivárog be az élelmiszeriparba, hogyan vesztegeti meg a kormányokat, hogyan erőlteti az időjárás manipulálását, hogyan támogatja a génmanipulációt, hogyan fejleszt technológiákat a totális ellenőrzésre és még sok minden mást.

A lényeg: Bill Gates – a világ diktátora, egy főbűnöző profiljával.
 1. Bill Gates – az oltáspápa Bill Gatest, aki semmilyen orvosi képzettséggel nem rendelkezik, az Egészségügyi Világgyűlésen a 2012-2020-as globális immunizációs terv vezetőjévé nyilvánították, és így ő a felelős az egész emberiség beoltásáért. Van ennek értelme? Vagy nem áll e mögött sokkal inkább egy napirend, amelynek célja egy olyan világ megteremtése, amelyben minden ember csak akkor vehet részt a társadalomban, ha évente többször beoltatja magát?

 2. Bill Gates – a világ diktátora     Bill Gates az Egészségügyi Világszervezet fő adományozója, ami teljes ellenőrzést biztosít számára a szervezet felett. Bill Gates személyesen alkalmazta a WHO igazgatóját, Tedrost, aki korábban Etiópiában militáns kommunista terrorista volt. A WHO kezdeményezte a "pandémiás szerződést", amely totalitárius irányítást biztosít a világ összes országa felett, valahányszor világjárványt hirdet. Ha megértjük, hogy a WHO-t lényegében Bill Gates irányítja, akkor tudjuk, hogy a pandémiák alapvetően Gates-t helyezik a világ diktátorává.

 3. Bill Gates – a világ csalója     A főként Bill Gates által finanszírozott WHO tetszés szerint világjárványt hirdethet, bármilyen csalárd diagnosztikai eszközt felhasználva. Például a teljesen hibás PCR-tesztet választotta, amely akár 94%-ban hamis pozitív eredményt ad, így tökéletes eszköz arra, hogy a pontatlan teszteredmények alapján "világjárványt" hirdessenek. Így Gates és az ő WHO-ja tetszés szerint működhet Egy Világuralomként.

 4. Bill Gates – a világjárvány prófétája     Bill Gates "világjárványgyakorlatokat" szervez, nem sokkal azelőtt, hogy ez a forgatókönyv valósággá válna. Az Event 201 nevű világjárványgyakorlatra például nem sokkal a Corona-világjárvány előtt került sor. Hát nem érdekes, hogy az az ember, aki egy pandémia során valójában egyfajta világdiktátorrá válik, ugyanaz a személy, aki mindig "felkészíti" a világot ezekre a világjárványokra?

 5. Bill Gates megvesztegeti a kormányokat     Sara Cunial politikus az olasz parlamentben felfedte, hogy Gates ellenőrzi az olasz elnököt. A nigériai parlament tagjai azt vallották, hogy Gates 10 millió dollárt ajánlott fel, ha a kormány oltásokat ír elő a nigériai lakosság számára. Gates tagadta ezt, de beleegyezett, hogy 79 millió dollárt fizessen Nigéria "megsegítésére". Ennek eredményeként Nigéria lett a világ első olyan országa, amely megtagadta a nem beoltott állampolgáraitól a banki szolgáltatásokhoz való hozzáférést.

 6. Bill Gates – az orvosok főnöke     Egy olyan embert neveztek ki a világ vezető "egészségügyi hatóságának", akinek nincs orvosi képzettsége, soha nem kezelt beteget, és semmit sem tud az orvosi ellátásról. Orvosok millióinak diktálja, hogy mit tehetnek és mit nem. Egy olyan személy, aki élete nagy részét egy számítógép előtt töltötte, most az orvosi világot teszi cselekvésképtelenné, és irányítja az egészségügyi rendszerünket.

 7. Bill Gates – a gyalogos romboló     Bill Gates számos olyan szervezetet finanszíroz, amelyek mezőgazdasági fejlesztéssel foglalkoznak, és masszív lobbitevékenységet, sőt korrupciót is folytatnak, például az afrikai "zöld forradalom" révén. Ezeken a nem kormányzati szervezeteken keresztül Gates közvetlen befolyást gyakorol a globális élelmiszer- és agrárpolitikára, tönkretéve a hagyományos gazdálkodó közösséget és romba döntve egész kontinenseket.

 8. Bill Gates – az összes média főszerkesztője     Bill Gates a Bill és Melinda Gates Alapítványon keresztül ellenőrzi a hírügynökségeket és médiavállalatokat, amelyeknek több mint 300 millió dollárt adományoz. Ebbe a körbe tartozik Amerika számos nagy hírcsatornája, köztük a CNN, az NBC, az NPR, a PBS és a The Atlantic. Emellett számos befolyásos külföldi szervezet, köztük a BBC, a The Guardian, a Financial Times és a Daily Telegraph az Egyesült Királyságban, olyan neves európai újságok, mint a Le Monde (Franciaország), a Der Spiegel (Németország) és az El País (Spanyolország), valamint olyan jelentős globális televíziós hálózatok, mint az Al-Dzsazíra. Ez lehetővé teszi számára, hogy közvetlenül manipulálja a híreket világszerte.

 9. Bill Gates – az egészségügyi ellenőr     Bill Gates 2000-ben hozta létre Amerika legnagyobb alapítványát, a Bill és Melinda Gates Alapítványt. Összesen 28 milliárd dollárnyi adományt juttatott különböző szervezeteknek, állítólag a szegénység felszámolására és vakcinák fejlesztésére. Ami problémás, hogy Bill Gates az alapítványain keresztül erőlteti az egészségfejlesztésről alkotott elképzelését. A Gates Alapítvány például főként a fertőző betegségek elleni technikai intézkedésekbe fektet be, mint például az oltási kampányok és a gyógyszerek terjesztése. Az olyan egészségügyi szakértők, mint Thomas Gebauer, a "Medico International" segélyszervezet munkatársa, azt kifogásolják, hogy emiatt más fontos feladatokat is elhanyagolnak – például a szegény országokban működő egészségügyi rendszerek kialakítását. Bill Gates személyes ötletei és pénzügyi befolyása tehát kikövezi az utat a globális egészségügy ellenőrzéséhez.

 10. Bill Gates – a "hamis" hús atyja     Bill Gates olyan laboratóriumokat épít, amelyekben szintetikus húst tenyésztenek. Ennek célja állítólag az alultápláltság elleni globális küzdelem. De végül ez a műhús kiszorítja a természetes állattenyésztést. Az emberiség nemcsak az önellátását veszíti el, hanem védtelen lesz a hamis hús által okozott egészségügyi kockázatokkal szemben is.

 11. Bill Gates – a genetikai manipulátor     Bill Gates több százezer hektár termőföldet vásárol, és ezzel ő a legnagyobb mezőgazdasági földtulajdonos az Egyesült Államokban. Genetikailag módosított növényeket termeszt, és óriási igénye van a rendkívül mérgező permetszerekre. Elsősorban a magas fehérjetartalmúakra. Ez hosszú távon nemcsak a mezőgazdasági területeket teszi tönkre. A természetes szarvasmarhatartást is kiszorítja, amelyet ősidők óta művelnek, és tönkreteszi a gazdálkodó közösséget az ipari mezőgazdaság javára.

 12. Bill Gates – a biofegyverek gyártója     Bill Gates genetikailag módosított több millió szúnyogot engedett szabadon, állítólag a malária felszámolása érdekében. Valójában azonban biofegyverként használta őket, nevezetesen arra, hogy embereket, állatokat vagy növényeket injektáljon káros vagy génmódosító anyagokkal.

 13. Bill Gates – az emberi felügyelő     Bár a világ megfigyelő kamerákkal való lefedésének terve úgy hangzik, mint egy rossz sci-fi film cselekménye, az egész bolygó valós idejű megfigyelésére irányuló projekt valós projekt, nagyrészt Bill Gates finanszírozásának köszönhetően. A washingtoni székhelyű EarthNow azt tervezi, hogy egy több mint 500 műholdból álló hadsereget juttat a légkörünkbe, hogy a felhasználóknak szinte azonnali videós visszajelzést nyújtson, mindössze egy másodperces késleltetéssel. A bolygó szinte minden szegletét hamarosan olyan videómegfigyelő műholdak fogják figyelni, amelyek képesek élőben közvetíteni az emberi tevékenységet "kormányok és nagyvállalatok" számára. A földmegfigyelés a hírszerző ügynökségek és a hadsereg klasszikus területe a pénzügyi maffia nevében: Kémkednek rakétakilövő állomások, nukleáris kísérleti helyszínek és terrortáborok után is. Más szavakkal: Az egész világ non-stop videómegfigyelése.

 14. Bill Gates – a betegségcsináló     Bill Gates milliárdokat keres bizonyos iparágakba történő befektetéseken keresztül, amelyek mindegyike kapcsolatban áll a betegségeket okozó hatásokkal, mint például az elhízás, a cukorbetegség és hasonlók. A Gates Alapítványnak például részvényei vannak a Coca-Colában, a Pepsi Co, Unilever, Kraft-Heinz, Mondelez és Tyson Foods élelmiszeripari vállalatokban; az Anheuser-Busch és a Pernod alkoholipari vállalatokban. Thomas Gebauer egészségügyi szakértő szinte perverz munkamegosztásról beszél: Gates kétszeresen keres: Egyrészt azzal, hogy betegségeket okoz, másrészt pedig "egészségügyi pápaként" azzal, hogy kezeli azokat.

 15. Bill Gates – a "klímakáosz"     Bill Gates támogat egy olyan projektet, amelynek célja a szén-dioxid kiszívása a légkörből a CO2-szint csökkentése érdekében. Támogatja továbbá a Harvard Egyetem azon projektjét, amelynek célja, hogy a napsugárzást a légkörbe juttatott por segítségével visszaverjék az űrbe. Ily módon a napfényt távol kell tartani a földtől, és hűsítő hatást kell elérni. Ezt a "globális felmelegedés" számítógépes szimulációjával indokolják, amelyről bebizonyosodott, hogy teljes átverés.

 16. Bill Gates digitális rabszolgakártyát hoz létre     Bill Gates a világ összes kormányát arra ösztönzi, hogy tegyék kötelezővé a digitális személyazonossági igazolványokat. Ezekkel a digitális személyazonossági igazolványokkal az embereket a legapróbb részletekig ellenőrizni és kondicionálni lehet. Vagyis az épületekhez való hozzáférés, a tulajdonszerzés, a szolgáltatások igénybevétele és hasonlók a rendszer iránti engedelmességtől függően kedvezően vagy korlátozóan engedélyezhetőek. Ez lehetővé teszi a zsarnoki pénzügyi maffia számára, hogy az embereket rabszolgaként tartsa egy hálózatos börtönben.


Fazit: Bill Gatesre is érvényes a mondás, miszerint "nem minden arany, ami fénylik". Sőt, minél fényesebbnek tűnik a homlokzat, azaz minél erényesebbnek és emberbarátibbnak mutatja magát Bill Gates, annál sötétebb a valóság mögötte, így valójában az egyik legrosszabb bűnözőként kellene keresni. A látszat és a valóság egymást kiegészítő ellentétes polaritásának ezt a fontos felismerését érdemes szem előtt tartani, amikor más "jótevőket" értékelünk, például a környezet-, éghajlat- vagy energiapolitikában.627 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK