top of page

Budaházy György normalitáspárti üzenete a gyermekvédelmi népszavazásra
Budaházy György húgával, Budaházy Eddával, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetőjével és több hazafias szervezettel együtt már hosszú évek óta fellép a magyar gyermekeket fenyegető genderlobbi törekvéseivel szemben. Elsők között hívta fel a figyelmet arra, hogy az LMBTQ mozgalom céljai és tevékenysége súlyosan veszélyezteti a magyar gyermekek Alaptörvény által védeni rendelt jogát a születéskori nemének megfelelő önazonossághoz. Ennek részeként évekkel korábban meghirdette másokkal együtt a magyar gyermekeket veszélyeztető LMBTQ propagandával szembeni zéró toleranciát, és követelte a teljes törvényi tiltást és szankcionálást.


Hazafias és érték-, élet- és jogvédő szervezetekkel együtt (pl. Alfa Szövetség, Hatvannégy Vármegye Mozgalom, Nemzeti Jogvédő Szolgálat, Nemzeti Filmkészítők Egyesülete) többször sikeresen lépett fel, törvényes keretek között maradva, alapvető jogait gyakorolva (pl. vélemény-nyilvánítási szabadság) a „Budapest Pride” közrendet és gyermekeket fenyegető rendezvényei ellen. Tavaly júniusban többekkel együtt sajtótájékoztatóval és közleménnyel üdvözölte, és a magyarság megmaradása, a jövendő magyar nemzedékek egészséges fejlődése, továbbá a normális, a természetes emberi, társadalmi kapcsolatok megőrzése érdekében szükségesnek és hasznosnak tartotta, hogy az Országgyűlés törvényt fogadott el a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni sokkal szigorúbb jogkövetkezményekről és a szexuális devianciák 18 év alattiak számára történő népszerűsítésének tilalmáról.


A felvételen Budaházy György a 2019-es Pride rendezvénysorozat kapcsán tartott normalitáspárti kerekasztal-beszélgetésen fejtette ki a napról napra időszerűbb gondolatait a gyermekek, családok és iskolák védelme érdekében az erőszakos és veszélyes LMBTQ mozgalom romboló törekvéseivel szemben. Az általa felvetettek ügyében a választással egyidejűleg tartandó április 3-i népszavazáson négy nemmel parancsolhatnak megálljt a normalitáspárti választók a genderlobbi kártékony támadásának. A sorosista balliberális oldal e közben sunyi módon érvénytelen szavazatra buzdít, aljas szándékait nyíltan most nem vállalják fel…


 
243 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page