top of page

Budaházy György üzenete – ismét a rácsok mögül, 2023 március idusán

Mindenkinek köszönöm az értünk való kiállást, hatalmas erőt és biztatást ad mindannyiunknak. Biztos vagyok benne, hogy ezek a kiállások a sorsunk további alakulásában is fontos szerepet fognak játszani és eddig is azt játszottak.


Remélem, hogy nem kell a jogerős ítélet és a beszámított korábbi szabadságkorlátozásaim szerint számított 2025. június 25-éig fegyházban lennem, nagyon számítok társaimmal együtt a köztársasági elnök asszony mielőbbi kedvező döntésére. Már csak azért is, mert – bár a jogerős ítéletet törvényesnek nem tudom elfogadni – azt legalább kimondta, hogy nem vagyunk terroristák és nem vagyunk veszélyesek a társadalomra. Ennyiben győzött az igazság, abban sajnos nem, hogy az ítéleti tényállásban lévő hazugságokat és azokat megalapozó koholt bizonyítékokat nem gyomlálta ki az Ítélőtábla.


És sajnos ügyünkben a jogszolgáltatás is elbukott, mert a jogerős döntés az eljárás során a különböző hatóságok által elkövetett összes súlyos jogsértésen korrekció nélkül túllépett vagy egyenesen legalizálta azt.


Tavaly a március 15-i nemzeti ünnepünket még éppen kint töltöttem, másnap az elsőfokú ítélet után ismét elhurcoltak. Idén sajnos éppen csak itt bent kell megéljem, de remélem, hogy utána végre szabad lehetek végérvényesen a meghurcolt társaimmal együtt. A márciusi 12 pont 11. pontja 175 év után ismét időszerű ügyünk kapcsán és bízom benne ezt a kegyelmi döntéshozók is érzik, s tudják: „A politikai statusfoglyok szabadon bocsátassanak.”


Szabadságot a politikai foglyoknak! Éljen a magyar szabadság, éljen a Haza!

Budapest, 2023. március 14.


Budaházy GyörgyKertai Zalán festménye Budaházy Györgyről

313 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page