VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:47)


A világ legnagyobb hírügynöksége is megírta, hogy lemondott Orban, a román miniszterelnök

Vagyis a Reuters, a világ egyik legnagyobb, legrangosabb, legmegbízhatóbb hírügynöksége megírta, hogy lemondott Ludovic Orban román miniszterelnök, a cikket pedig Orbán Viktor magyar miniszterelnök képével illusztrálta. Mert ugye tudjuk, Budapest, Bukarest, mindegy az, jólvanazúgy, nekem aztán mindegy, mi folyik ott, Európa Mordorjában, Keleten.


A Szájer-ügy és a reneszánszát élő magyarországi zsidóság-Plebejus Polbeat

Galacon egészen hajmeresztő helyzet alakult ki, miután kiderült, hogy egy helybéli történelemtanár két lakásába összesen több mint 8500 személy lakcíme van bejelentve: egy kis garzonban mintegy háromezren, egy házban pedig nagyjából ötezren. Ezek a személyek moldovai és ukrajnai polgárok, akiknek romániai lakhelyre volt szükségük, hogy román személyi igazolványt szerezhessenek, a történelemtanár pedig „befogadta” őket. A több mint 8500 személy hat szavazókörzetben szerepel a választási jegyzékben – számolt be egy másik fura esetről a lap.


Orbán Viktor a Fideszt érintő javaslatot tett Manfred Webernek

„A Fidesz képviselői maradnának a néppárti frakcióban, de lazább formájú együttműködésben”

– húzza alá Orbán Viktor, aki szerint ez mind a néppártnak, mind pedig a Fidesznek jó megoldást jelentene.

Elhunyt Walter Williams, a szabadság bajnoka

Egy olyan ragyogó elmével lettünk szegényebbek, aki mindig vonzó példaképe lehetett a feketéknek, afroamerikai polgárjogi aktivistaként pedig megérdemelten vonult be a szabadságharcosok panteonjába. Williams professzor hazáját az embereket és közösségeket is felemelő értékeiért szerette: az egyéni szabadságért, az alkotmányosságért, az igazságosságért, a szabad piacért. Azon kevesek közé tartozott, akik az amerikai értékekkel gyökeresen szembeforduló Demokrata Párt paternalizmusa helyett hirdettek alternatívát fekete sorstársaik számára.


Varga Judit kitűzte a babazászlót az Igazságügyi Minisztériumra

Tegnap kihelyeztem a babazászlót az Igazságügyi Minisztérium épületére. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom lobogója mára jelképpé vált. Mi hiszünk abban, hogy a magyar társadalom jövőjét a magyar családok képesek biztosítani, ha támogatjuk őket. A nyugat-európai államok zöme, már feladta, hogy külső segítség nélkül megoldja a népesedési problémáit. Mindez jól tükrözi azt az ideológiai törésvonalat, amely az európai baloldal és közöttünk húzódik

8 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek