top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:50) 09.16.
"A normalitás csak akkor fog visszatérni, ha a bolygó teljes lakosságát beoltottuk.”


Ott kezdem, hogy a berlini Charité Intézet kimutatta, hogy Németországban a súlyos vakcinaszövődmények száma negyvenszer magasabb, mint gondolták volna. Mintegy félmillió embert érinthet ez német földön. Mindezt Harald Matthes, a vizsgálatot folytató csoport vezetője nyilatkozta nemrég. És ez súlyos adat. És nem csak Németország érintett ebben, Hollandiából, az Egyesült Államokból, Ausztráliából, Nagy-Britanniából és még számos országból érkeznek adatok a vakcinakárosultakról, számuk nem csekély. A tények azt mutatják, hogy amióta a vakcinák tömegesen beadásra kerültek, döbbenetes mértékben megnövekedett az érthetetlen halálesetek száma a világon, s ami a legdurvább, hogy az oltottak körében növekedett meg jelentősen a súlyos szövődmények és halálok száma, s nem pedig az oltatlanokéban. Még egyszer mondom: aki nem csak hivatalos, „első” nyilvánosságot olvas a médiumokban, az tudja, hogy itt tényekről és még egyszer tényekről, méghozzá kegyetlenül szomorú tényekről van szó. Ezt nem lehet, és nem szabad elhallgatni. S mindez döntően az mRNS-vakcinákra, a Pfizer és a Moderna által gyártottakra igaz elsősorban.


Oly időket élünk, amikor annyi minden történik egyszerre...


Idén augusztusban az EU-ban hatályba lépett a “megerősített dezinformációs magatartási kódex”. Ez egy olyan szabályzat, ami a nagy technológiai cégeket kényszeríti arra, hogy cenzúrázzanak mindenkit, aki nem felel meg az EU gondolatrendőrségének. Nem túlzok, a videóban a részletekről számolok be. A törvény értelmében az EU-ban a több mint 45 millió felhasználóval rendelkező platformok már 2023 szeptemberétől górcső alá vehetők és felelősségre vonhatók, annak függvényében, hogy miként akadályozzák meg a platformjaikon a “dezinformáció” és az “illegális tartalom terjedését”. De mi számít annak és ki az, aki az igazság hírnöke lehet? A minden néhány évtizedben változó tudományos konszenzus? A bürokraták, akiket vállalati lobbisták madzagon rángatnak? Valamiféle erkölcsi szabályrendszer, aminek szabályaiban évezredek óta képtelen az emberiség megegyezni? Egy ősi kérdést feszeget az EU és mint minden, a polgárok szemében legitimitását veszni látszó hatóság, amely végső elkeseredettségében autokrata módszerekhez folyamodik hatalmának bebiztosítása érdekében, az “európai USA” számára sincs már visszaút. Mindent, vagy semmit. (Szkeptikus Kerekasztal)


Az észak-koreai haditechnika bevezetése a háborúba, a tüzérségi gránátok millióin kívül az ukrán minőségi fölényre hivatott választ adni. A hosszútávú tüzérségi párbajban eddig, képletesen szólva az ukránoknál volt a mesterlövész fegyver és az oroszoknál a géppisztoly. Az észak-koreai nehéz rakéta tüzérség hatótávolsága jóval meghaladja úgy a HIMARS mint az ATACM hatótávolságát és ha ezek az eszközök valóban átadásra kerülnek akkor az ukrán tüzérség elveszti az előnyét a hosszútávú párbajok terén. A taktikai alkalmazás mellett, ezek az ultra-nagy hatótávolságú rakéta eszközök igen hasznosak lehetnek az ukrán mélységi célpontok támadásában Fekete-tenger partvidékén, továbbá a közelgő téli stratégiai légihadjárat során.


Ezt követően csak az Oroszországban állandóan tartózkodó uniós állampolgárok, családtagjaik és diplomaták léphetnek be az Oroszországban bejegyzett személygépkocsival a országba. A humanitárius okok is a kivétel közé került.


A nyugati kiképzők által tanított taktikák az ukrán katonák halálát okozhatják a kijevi 78. ezred különleges erők egyik parancsnoka szerint, aki a Financial Times című lapnak nyilatkozott.


Korábban a krími parlament úgy döntött, hogy államosítja néhány, a kijevi hatóságokkal kapcsolatban álló és Oroszországgal szemben barátságtalan cselekedeteket elkövető ukrán oligarcha vagyonát.


Számos olasz vállalat, amely a nyugati szankciók miatt kénytelen volt elhagyni az orosz piacot, szeretne visszatérni – közölte csütörtökön az Oroszországi Olasz Vállalkozók Szövetségének (GIM Unimpresa) elnöke.


Úgy tűnik, már titkot sem csinál Brüsszel abból, hogy a lengyelek nemzeti szuverenitását akarják megdönteni. Dupla csavar, hogy néppárti politikus szólta el magát.


Románia hétfőig kivár.


Ciolacu felszólította az uniós vezetőtársakat, hogy “tartsák szem előtt, mi történne valójában, ha az Oroszországi Föderáció győzne” a Kijev elleni harcban. “Nem teremtene ez lehetőséget arra, hogy a Putyinhoz hasonló emberek megszaporodjanak Európa más országaiban?” – tette hozzá.


Zelenszkij Telegram-csatornáján köszönetet mondott Ursula von der Leyen EB-elnöknek az ukrán mezőgazdasági termékek EU-ba történő behozatalára vonatkozó korlátozások feloldásáról szóló döntésért, és azt a “valódi egység és bizalom” példájának nevezte.


Oknyomozó újságírók azt is kiderítették, hogy a szerb rendőrök kenőpénzt fogadnak el a bűnözőktől.


Gulyás Márton mellett Judith Sargentini és Guy Verhofstadt is megszólal a videóban.


Vajon hogyan reagálna a nyugati sajtó, ha mindez (mondjuk) egy magyarországi balos véleményformálóval, esetleg parlamenti képviselővel történt volna meg? (a kép forrása: itt)


Állítólag enni sem kap.


A Google hamarosan bevezeti, hogy a platformjain megjelenő politikai hirdetéseknek fel kell tüntetniük, ha azok a mesterséges intelligencia (MI) által szerkesztettek, akár képről, akár hangról van szó.


"A Gay Pride a szeretet és az egyenlőség eseményéből a féktelen szexualitás és a züllöttség sokkoló megnyilvánulásává vált a nevünkben. Mindenekelőtt hihetetlenül zavar bennünket, hogy a gyermekek is részt vesznek ezeken az éves szexuális kiállításokon. A múltban láttuk, hogy gyerekeket vittek olyan felvonulásokra, ahol felnőttek árultak szexuális játékokat, alig voltak felöltözve és olyan helytelen viselkedést mutattak, amelynek sok kiskorúnak nem lenne szabad szemtanúja lennie. Manapság sokan úgy gondolják, hogy ez egyfajta felhatalmazás és a gyermekek "szexpozitivitásra" való nevelése. A valóságban az ártatlanság pusztulásának vagyunk tanúi a szemünk előtt, és mi nem fogunk hallgatni." Gays Against Groomers egyesület


A NASA által kijelölt 16 tagú, független vizsgálóbizottsága tavaly kezdte vizsgálni az ufógyanús jelenségeket.

821 megtekintés

Kommentare


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK