top of page

Covid-19: Pszichológiai katonai művelet, II. rész (Dr. Igor Shepherd lényeglátó elemzése)


A DOD lázadásellenes műveletekről szóló jelentése szerint a pszichológiai katonai műveletek, más néven pszichopok, hamis forgatókönyvek, amelyeket egy ismeretlen lakosságon követnek el, „hogy befolyásolják az érzelmeket, indítékokat, objektív érveléseket és viselkedést”. A jelenlegi úgynevezett járvány egy hatalmas globális katonai pszichológiai hadművelet, amelyet kommunista őrültek hajtanak végre, akik minden nemzet kormányába beszivárogtak.
Céljuk, hogy „csendben” bevezessék a Covid-19 utáni világkormányt, és megtizedeljék a szabad emberek minden szabadságát és állampolgári jogait.

A SARS-CoV-2 (és annak összes halálos változata) nem létezik, és nem a kínai vuhani laboratórium biofegyvere. Ezek a hazugságok szükségesek a művelet sikeréhez. Egy valódi víruscsalás nélkül nem tudták volna előmozdítani vagy elrendelni a Covid-19 elleni védőoltásokat, ami azt jelenti, hogy kudarcot vallanak a globális kormányzás, az emberiség DNS-átalakítása és a népirtás (elnéptelenedés) célkitűzésében.

Kína és a beszivárgott amerikai kormányzati tisztviselők megalkották a laboratóriumi szivárgás elméletét, hogy távol tartsák a szemünket a valódi biofegyvertől, az mRNS-vakcináktól, és erősítsék a járvány-narratívát.

Volt orosz katonai orvosként tudom, hogy a kommunista kormányok, mint például Kína vagy Oroszország, soha nem engednének nyilvánosságra hozni valamelyik biológiai létesítményükből történő szivárgást. A kínai biológiai védelmi programok eredetük óta a legtitkosabb programok voltak. A külső ellenőrzéseket nem engedélyezték. A szivárgásról csak akkor lehet tudomást szerezni, ha az szándékos volt.

Soha nem szolgáltattak szilárd bizonyítékot arra, hogy a 2019-nCoV nevű új koronavírus-törzs (SARS-CoV-2) több millió embert fertőz meg és öl meg.

A vírus feltételezett teljes izolátuma, amelyet az orvosi közösség állítása szerint birtokol, számítógépes moduláción és „öt” elégtelen genom algoritmusán alapul (a feltételezett 30.000 genomból álló vírusból), amelyeket Kína adott ki 2020 januárjában.

Kína soha nem szolgáltatott izolált és „tisztított” élő törzset, amelyet beteg emberi gazdaszervezetből vontak volna ki. A laboratóriumi szivárgás elmélete semmit sem változtatna a tényleges vírusminta hollétével kapcsolatban. Mind az ember alkotta, mind a természetes kórokozók könnyen előállíthatnak élő izolátumokat egy fertőzött emberben. A CDC vagy bármely más egészségügyi szervezet által rendelkezésre bocsátott izolátumok nem teljesen izolált „tiszta” minták egy új SARS-CoV-2 nevű vírus emberi gazdájától. A Kínából származó számítógépes szekvenált kód egyszerűen előre megfontolt cselekedet volt a pszichológiai hadviselés számára, hogy hamis igazságot közvetítsen egy hamis vírusról.

A Moderna honlapján Stéphane Bancel vezérigazgató alátámasztja azt a tényt, hogy nincs „tisztított” izolátum emberi gazdától, megerősítve, hogy oltóanyagukat a „kínai hatóságok révén elérhető online szekvencia” segítségével fejlesztették ki. Bancel laboratóriumi patkányainak nem kellett valódi tisztított minta, mert fegyver-vakcináiknak semmi közük az emberiség megmentéséhez.

Ha a tömegek fel tudják rázni magukat az álomból, és kitörlik a ragasztót a szemükből, és „látják”, hogy a járvány csalás, és a vakcinák fegyverek, nem pedig orvosi profilaxisok, nagy valószínűséggel felismerik a pszichológiai támadást és visszavágnak.

A CDC 2003-as szabadalma a SARS-CoV-1-re


Egy másik fontos igazság, amelyet a legtöbb ember figyelmen kívül hagyott, az, hogy a SARS-CoV-2 (Covid-19) nem különbözik egyértelműen a 2003-as SARS-járvány SARS-CoV-1 vírusától. A vírusok elnevezésére és osztályozására vonatkozó szabályokat végrehajtó Nemzetközi Vírusrendszertani Bizottság (ICTV) 2020. február 2-án a következő nyilatkozatot tette:


A különbségek az úgynevezett 2019-nCoV és a 2003-as SARS-járványból származó vírustörzs között nem voltak elegendőek ahhoz, hogy különálló vírusfajokat alkossanak.


Ez jelentős kijelentés, és egyszerű magyarázat arra, hogy miért nem létezik egy tisztított 2019-nCoV vírustörzs. Mivel az ICTV nem tudta megkülönböztetni a két vírust, nagyon könnyen előfordulhat, hogy bármely szervezet, amely azt állítja, hogy birtokában van a tiszta izolátumnak, valóban rendelkezhet a 2003-as SARS-járványból származó törzsekkel. Ez megmagyarázná, hogy 2003-ban a CDC miért nyújtott be gyorsan szabadalmat a koronavírusra és annak tartalmára, és állította azt, hogy tulajdonosa ennek a kórokozónak, biztosítva ezzel, hogy senki ne férhessen hozzá a kórokozóhoz. Abban az időben a híradások idézték a CDC szóvivőjét, Llelwyn Grant-t, ezzel a szabadalmi bejelentéssel:

"A szabadalom teljes célja az, hogy megakadályozza az embereket a technológia irányításában." A Grant-megjegyzés a „technológia” szót használja. Mi köze a technológiának az élő szervezethez? A CDC célja a „technológia” szabadalmaztatásával az volt, hogy kizárólagos tulajdonosa maradjon a koronavírussal kapcsolatban mindennek, beleértve a kifejlesztett technológiákat, a biofegyvereket vagy vakcinákat is.

Ez a pandémiás pszichológiai hadviselés a szabadalom ideje körül még nyilvánvalóan kezdeti szakaszban volt.


A Kína és az Egyesült Államok közötti összejátszás bizonyíthatóan javában zajlott 2019 októberében, amikor a Bill & Melinda Gates Alapítvány, a Világgazdasági Fórum és a Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ adott otthont a "szimulált" járványgyakorlatnak a koronavírus segítségével, Event 201 néven. Az esemény kódneve a 21. napirendnek és a 2030-as napirendnek 2 plusz 1, mindkettő azonos útiterv, amely összhangban áll a kommunista fenntartható fejlődés céljaival vagy a "nagy visszaállítással", a Covid utáni tervvel, amely minden nemzetet átalakít. A kínai CDC igazgatója volt az esemény főszereplője.

A puzzle-darabok mind összeállnak. A Covid Kínában kezdődött. Kína hamis számítógépes, „5-genom” SARS-CoV-2 szekvenciája a vakcinafejlesztés alapjául szolgált, és alátámasztotta azt a hazugságot, hogy a vírus létezik. Amerika az orvosi válaszokat Kína zsarnoki módszerei után mintázta, és nem utolsó sorban Kína és hadserege azonnal együttműködött a Modernával és a Pfizerrel az amerikai mRNS vakcinák (a biofegyver) kifejlesztésében.


A Covid-tesztek nem képesek diagnosztizálni egy nem létező vírust


Több mint 641 millió Covid-tesztet végeztek az Egyesült Államokban, ami azt mutatja, hogy az amerikaiak engedtek a pszichológiai indukált félelemnek. Az RT-PCR, az orrdugulás és a nyálpróba, amelyek számtalan „hamis” pozitív eredményt mutatnak, pusztán az egyének immunológiai memóriájából gyűjtenek információkat a koronavírus-törzsekkel való korábbi expozícióról. A Covid-19 tesztek egyike sem használ élő vírust a SARS-CoV-2 kimutatására, mert ilyen vírus nem bizonyított. Ezért használja a CDC az „esetek” kifejezést és nem a „beteg” szót ezekkel a tesztekkel összefüggésben. Tudják, hogy ezeknek a teszteknek a többsége pozitív lesz a tünetmentes személyeknél.

A hamis pozitív értékek egy bűvész trükkjei annak érdekében, hogy a járvány addig tartson, ameddig szükséges.

Lesznek, akik vitatkozni fognak velem, és azt mondják, hogy a Covid azért létezik, mert valójában betegek voltak és egyszerre pozitívak a Covid-19-tesztjeik. Amint fentebb említettem, a Covid-tesztek nem SARS-CoV-2 tesztelésére szolgálnak. Az RT-PCR tesztek a korábbi expozícióból származó amplifikációs folyamatot jelzik, és így túlzottan hamis pozitív értékeket mutatnak.

A betegségek nem a Covid-19-ből származnak, hanem megfázásból, influenzából, különböző légúti megbetegedésekből és a koronavírus-család más törzseiből.

A CDC saját adatai azt mutatják, hogy 2010 óta évente 9,3-45 millió amerikai állampolgár betegszik meg influenzával kapcsolatos vírusoktól, 40-60 ezer ember hal meg influenza miatt. Semmi sem változott 2020-ban vagy 2021-ben. Ezek a betegségek évente még mindig milliókat betegítenek meg.

Az egyetlen dolog, ami megváltozott, az, hogy a CDC becsapja a nyilvánosságot azzal, hogy a szokásos éves betegségeket a hamis Covidra cseréli. Ez az oka annak, hogy a CDC 2021-ben abbahagyta az influenza-adatok gyűjtését.

Ez az orvosi csalás az egyik módja annak, hogy a CDC képes torzítani az esetszámokat és a haláleseteket, és fenntartani a járványt. Nem csoda, hogy az oregoni szenátorok, Kim Thatcher és Dennis Linthicum nemrégiben közös petíciót nyújtottak be a CDC és az FDA ellen a szövetségi nagy esküdtszék vizsgálatára a Covid-19 adatok szándékos hiperinflációja miatt. Mivel a CDC-nek számokat kell kevernie a járvány létrehozásához és hibás teszteket kell használnia, hogyan lehet valaki valóban beteg Covid-19-ben?

Az írás szerint az Egyesült Államokban a 330 millió ember közül „dokumentáltan” a legmagasabb a Covid-esetek száma a világon, 42,5 millió esettel és 680 000 halálesettel. A hatalmas, 1,4 milliárd lakosú kommunista Kína mindössze 96 000 esetet mutat 4700 halálesettel. Ezeknek a kvázi adatoknak nincs orvosi értelme, ha tényleges világméretű járvány van. Az a tény, hogy Amerika eset- és halálozási számait (és Covid-tesztadatait) meghamisították, hogy túlmutassanak a labdaparkon, nem véletlen. Ennek a pszichológiai katonai műveletnek a vezetőülésében Kína és amerikai „elvtársak” ülnek.


Pszichológiai háború az amerikai katonai személyzet ellen


A pszichológiai hadviselés során a csalóknak életben kell tartaniuk a Covid-19-et és annak számos hamis változatát, és létre kell hozniuk egy soha véget nem érő járványt, a világ sikeres leverése érdekében.

Ez a konspiráció magában foglalja az Amerikában és más szabad nemzetekben élő emberek tömeges kiirtását. Ahhoz, hogy az emberiséget rabszolgává tegyék egy globális kommunista struktúrájú kormány alatt, el kell távolítaniuk minden látszatot és elkötelezettséget a demokrácia iránt. Ezért hiszem, hogy van egy gyors terv arra vonatkozóan, hogy a lehető legtöbb amerikait kötelezzék az oltásokra, és ezért sürgeti a DOD minden katonai személyzet december közepéig történő beoltását.

Abszolút nincs józan oka annak, hogy a védelmi miniszter, Lloyd Austin elrendelné az egész hadseregnek, hogy egyszerre oltasson be kockázatos, kísérleti és helytelenül tesztelt oltásokat egy enyhe vírus ellen, amelynek adatai csak 0,5%-os halálozási arányt mutatnak, kivéve, ha tervei aláássák és immobilizálják a katonaságot. Austin nemcsak minden egyes katonát veszélyeztet a bizonyítottan halálos és káros oltóanyagokkal, hanem megosztottságot is okoz a ranglétrán belül (az oltottak maradhatnak, de a nem oltottak nem alkalmasak szolgálatra, menjenek el). Ezek a lépések a katonaságot a kudarc könnyű célpontjává teszik, különösen akkor, ha tömegesen nem oltott személyzetet bocsátanak ki, és az oltottak mellékhatásokat tapasztalnak. Austin ugyanazt a pszichológiai bántalmazási taktikát alkalmazza saját hadseregében, mint az egész amerikai lakosságnál. Ez azt jelzi, hogy a hadsereg harcképtelenségére készül.


Az amerikai kormányba és az amerikai hadseregbe olyan globális hatalmak hatoltak be, akik nem szeretik az amerikai értékeket vagy az amerikaiakat. Már az Amerika megbuktatásának középső szakaszában vannak, és gondoskodnak arról, hogy az amerikai hadsereg képtelen legyen megvédeni az amerikai állampolgárokat vagy megvédeni határainkat a belső vagy külföldi invázió ellen. Ez az oka annak, hogy az oltóanyag-kibocsátó cégek, amelyek az mRNS-vakcinákat a szabad világra zúdítják, „titkos” fejlesztési szabadalmakkal rendelkeznek, és ezt az Egyesült Államok hadserege, az amerikai DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) és Kína finanszírozza és partneri kapcsolatban áll velük.

Kína partnerségei a DOD-val, a Pfizerrel, a Modernával és a GSK-val


Dr. Fauci „Mengele” gondolkodásmódja a Kínával folytatott felforgató cselekedeteivel kapcsolatban a figyelem középpontjába került, amikor a hírekből kiderült, hogy ő finanszírozta a kínai Vuhani Virológiai Intézetet a denevér koronavírusokat érintő „funkciónyereség”-kutatáson. 2014-ben Vuhan laboratóriumának 3,7 millió dollárt biztosított az Egyesült Államok Allergia és Fertőző Betegségek Nemzeti Intézete, az Egyesült Államok Egészségügyi és Humánszolgáltatási Minisztériumával (HHS) együttműködve. További 3,7 millió dollár következett, ötéves szerződéssel együtt. Ez nem azt bizonyítja, hogy a Covid-19 biofegyver volt, amelyet Egyesült Államok Allergia és Fertőző Betegségek Nemzeti Intézete, az Egyesült Államok Egészségügyi és Humánszolgáltatási Minisztériumával (HHS) Vuhan laboratóriumából szivárogtattak ki, mert a SARS-CoV-2 kórokozó semmilyen igazolása nem támasztja alá ezt az állítást, de hatalmas reflektorfénybe helyezi a biofegyverfejlesztés valódi szövetségét Kína és az USA között.

A Kínának fizetett támogatásból származó dokumentumok felfedik a SARS-hez kapcsolódó mutáns koronavírusok építésével kapcsolatos kutatásokat, amelyek magukban foglalják a különböző típusú mutánsok összekeverését. És nem meglepő, hogy 2017 decemberében a Minnesotai Egyetem arról számolt be, hogy a Nemzeti Egészségügyi Intézetek (NIH) felfüggesztették a 3 éves moratóriumot a potenciális pandémiás vírusok, például a SARS, a madárinfluenza és a MERS funkciók javítására irányuló kutatások finanszírozására. Ez lehetővé tette bizonyos biokutatások folytatását. Körülbelül ezzel egy időben a HHS ezt összekapcsolta a közvetlen finanszírozási döntésekkel, amelyek a járványokat előidéző kórokozókat érintő jövőbeni kutatásokat érintik.

Az Egyesült Államok kormánya és Kína együtt dolgozott a biofegyverek fejlesztésén, és nyitva hagyta az ajtót a szabad világ polgárai előtt, hogy felszámolási célpontok legyenek. A fejlesztésnek semmi köze nem volt egy enyhe Covid-19 vírushoz, de valószínűleg mindenben köze volt az mRNS vakcinák és más tárolt biofegyverek kifejlesztéséhez, amelyek szükségesek a szétszóráshoz, ha a csalási járvány nem sikerül.

Kínai tudósok évekig fektettek az Egyesült Államok laboratóriumaiba, mielőtt ez a Covid-19 pszichológiai hadviselés megvalósult. Hu Yuwei és Bai Yunyi 2021. február 20-án, a „Global Times” ban megjelent cikkében a következőket állítja:


A COVID-19 mRNS-vakcinák kifejlesztése nem biztos, hogy olyan gyors lett volna, ha egy kínai tudós nem tett volna erőfeszítéseket, aki éveket fektetett az alapok megteremtésébe. Wang Nianshuang, az Austin-i Texasi Egyetem korábbi kutató munkatársa, aki évek óta tanulmányozta a koronavírusokat, megállapította, hogy munkája létfontosságúvá vált a vakcinák szintetikus tüskefehérjéinek tervezésében, amelyet több fejlesztő fejlesztett ki, köztük a Pfizer-BioNTech, a Moderna, a Johnson & Johnson és a Novavax.


2020-ban Chen Wei kínai tábornok vezette a pekingi Biotechnológiai Intézet (BIB), a Hadtudományi Akadémia (biifegyver-komplexum) és a CanSino Biologics csapatát a Covid-19 vakcina kifejlesztésében. A CanSino révén a kínaiak közvetlenül együttműködtek a Modernával és az amerikai DARPA-val. A sanghaji Fosun Gyógyszergyár, a Pekingi Biotechnológiai Intézet és az Orvostudományi Akadémia (biofegyver-komplexum) szintén együttműködött a Pfizerrel a Covid-19 vakcina kifejlesztésében. Nem véletlen, hogy a Moderna és a Pfizer „kínai partnerek” elleni vakcináit decemberre használják fel az összes amerikai katonai személyzet leverésére.(Szilaj Csikó-fordítás, M. Á.)


 

Eredeti cikk:

2021. október 14


Kapcsolódó írásunk:


Hivatkozások:


 

223 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page