top of page

Covid-19: Pszichológiai katonai művelet, I. rész (Dr. Igor Shepherd lényeglátó elemzése)
Háborúban állunk, emberek elleni egyoldalú háborúban. Amerika szabadságharcosai eltévedtek, és nem veszik észre, hogy az ellenség mélyen közöttük van. Ez azért van, mert a mai háború pszichológiai háború. A szabadság egyik ellenfele sem tudta meghódítani az egész világot katonai harc révén – az emberiség mindig látta ami jön, és visszavágott. De ezúttal más a helyzet.

Az amerikaiak és más szabad nemzetek népe nem tudja, hogy a Covid-19 kezdete óta ellenséges támadás alatt áll, és hogy ördögi katonai pszichológiai hadviselés folyik.

Az Amerika kormányába beszivárgottak és a hadsereg élen jár e pszichológiai hadműveletben, Kínával együtt. A kommunista fenntartható fejlődés globális menetrendjének leple alatt, amely mélyen a világkormányzatban gyökerezik, ez a keresztes hadjárat a globalizáció és a világ újbóli helyreállítása közvetlen ellentétben áll a nyugati értékekkel és eszményekkel.

Ha megengedik, hogy hatalomra kerüljön, ennek az új technokrata rendszernek a mértéke és kegyetlensége nem hasonlítható össze semmilyen korábbi zsarnoki rendszerrel. Jelenleg tanúi vagyunk e kegyetlenség egy apró célzásának a bezárások, a kényszermaszk viselése és a súlyos parancsok miatt, amelyek felszámolják a nem oltottak munkához, színházba járáshoz, vagy bevásárlóközpontokhoz való jogait.

A „pokol a földön jár”, mert a szabadság ellenségei jól megszervezett globális pszichológiai hadműveleti tervet készítettek a Covid-19 nevű hamis vírus felhasználásával, fegyvereik pedig az elme-ellenőrzés és a DNS-módosító vakcinák.

Mi a psyops? Használjuk az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának saját szómeghatározását, mivel az első világháború óta pszichológiai hadviselést folytatnak.


A psyops propaganda és a pszichológiai taktikák használata az érzelmek és a viselkedés befolyásolására.
A DOD 2004 -es és 2010 -es „Lázadásellenes Műveleti Jelentései” a következőképpen magyarázzák: pszichológiai műveletek (psyops) küldetése az, hogy befolyásolja a külföldi célközönségek viselkedését az amerikai nemzeti célok támogatása érdekében. Ezt egy pszichopál úgy éri el, hogy kiválasztott információkat közvetít, és tanácsokat ad azokról a cselekvésekről, amelyek befolyásolják az érzelmeket, indítékokat, objektív érvelést és végső soron a külföldi közönség viselkedését. A viselkedésbeli változás a pszichológiai hadviselés küldetésének gyökere.

Elkaptad az utolsó mondatot? A lélektani hadviselés célja a viselkedés megváltoztatása. A viselkedésmódosítások a tudatkontroll technikáin keresztül történnek. A pszichológiai műveletek többfajta megtévesztést alkalmaznak, és számos szereplőt vonnak be. Mivel a katonaság érintett, a leplezés kiterjedt. A lélektani hadviselés alkalmazható bizonyos lakott területeken végzett pszichológiai hatások kutatására, politikai meggyőzésre vagy egy ország betörésére.

Az 1994-es ruandai népirtás egy példa arra, hogy a viselkedés és az érzelmek milyen könnyen átalakíthatóak egy jól szervezett pszichológiai hadviselés révén. A hutu milícia pusztán 100 nap alatt 800 000 tutsit (ruandai állampolgárt) irtott ki, ezzel bebizonyítva a világnak, hogy az egyszerű embereket rövid időn belül elképzelhetetlen tettekre lehet kényszeríteni. A tervezett propaganda magában foglalta a rádión és az újságokon keresztül történő szuggesztív üzenetek folyamatos záporát. Az iskolák felpattantak, és a tutsi-ellenes tanításokat beépítették a tantervbe. A folyóiratok fordított pszichológiát alkalmaztak és karikatúrákat tettek közzé, amelyeken a tutsik megölték a hutusokat. Az egyik kiadvány a machete képét nyomtatta a címlapjára, azzal a címmel: Mit tegyünk a tutsikkal? Ez a pszichológiai trükk ragadt az elmékben, és a machete lett a választott fegyver. A hutusok lemészárolták a szomszédokat, barátokat és feleségeket. Még a hutu papok is lemészárolták saját tutsi gyülekezetüket.

A DOD lábnyomai mindenütt a tutsi népirtáson voltak, és nem hiszem, hogy az Egyesült Államok figyelmetlenségből fordított hátat a védtelen emberek százezreinek, különösen akkor, amikor a mészárlás során ki tudták szállítani az amerikaiakat Ruandából. 1996-ban, mindössze két évvel a népirtás után, az amerikai hadsereg Ruandában képezte ki a ruandai katonaságot a lázadásellenes kiképzésen.


Agymosás


A Covid-19 világjárvány kezdete óta hasonló rejtett pszichológiai műveletet hajtottak végre a tömegekkel szemben széles körű médiafigyelem és propaganda útján. A Covid-esetek számával kapcsolatos hazugságok híreivel naponta bombázzák az embereket. Képeket közölnek beteg emberekről és a „hősökről”, akik fáradhatatlanul dolgoznak a Covid-betegeken a kórházakban, folyóiratokban és weboldalakon fröcskölik szét, hogy hamis valóságot teremtsenek. A kiskereskedelmi üzletekben és éttermekben táblák és padlómatricák figyelmeztetnek, hogy maradjunk hat láb távolságra egymástól. A nyilvános helyiségek hangszóróin keresztül folytatott ciklikus közvetítések arra figyelmeztetnek bennünket, hogy maradjunk távol és viseljünk maszkot. Az autópálya-táblák mindenhol tolakodó pandémiás figyelmeztetést és vakcinázási szükségletet hirdetnek. Ezek az ismétlődő taktikák szerves kulcsai a gondolatok irányításának és az emberek engedelmességben tartásának.

A globalisták egyik első módszere a lakosság agymosására az volt, hogy mindenkit elszigeteltek a bezárásokkal, és elválasztották őket a családtól és a barátoktól. Ez a taktika indítja el a deprogramozási folyamatot.

Az „otthon maradás” szabályai az elzárt állampolgárokat attól az egyetlen információtól tették függővé, amelyhez állandóan hozzáférhettek: a médiától. Ez lehetővé tette a kormányba való behatolók számára, hogy formálják a társadalom gondolkodási folyamatait a járvány történetével kapcsolatban.

Az agymosás következő stratégiája a „mi” versus „ők” gondolkodásmód megvalósítása volt, amely megosztottságot okoz, és szembehelyezi az egyik csoportot a másikkal a lojalitás elnyerése érdekében. Mindkét csoportnak azt kell mondani, hogy válasszanak egy oldalt, és ha nem a megfelelő oldalt választják, akkor „betegségterjesztőnek” és kitaszítottnak titulálják őket. Természetesen ez a pszichológiai buldózer a többséget a népszerű csapat kiválasztása felé tereli. Ez a kényszerítő meggyőzés a maszkrendelkezéseken keresztül valósult meg, és most pszichológiailag halad azáltal, hogy szembeállítja a beoltott polgárokat a nem oltottakkal.

A folyamatos vádaskodások, megfélemlítések és büntetések az oltást elutasító vagy maszkot nem viselő kitaszítottak ellen félelem, megaláztatás és depresszió kiváltására szolgálnak. Ezt a csoportot folyamatosan „megkövezik”, amíg irányt nem változtat.

Amikor az engedelmes lakosság bezárta üzletét, és ketrecbe zárta magát otthonában, vakon elfogadva a rendellenes orvosi politikát és a romlott életvitelt mint „új normát”, érzelmeik, objektív érvelésük és viselkedésük gyorsan átalakult az átadás és tagadás helyévé. Az USA-ban eddig 641 millió Covid-tesztet bemutató jelenlegi adatok azt bizonyítják, hogy ez a pszichológiai hadviselés mennyire hatékonyan teremtett paranoiát.

Amikor az mRNS „machetét” minden médiában bemutatták a járvány megállításának egyetlen eszközeként, a kondicionált többség magáévá tette azokat a hazugságokat, amelyek szerint a közösségi immunitás nem állítja meg a vírust.

A kormányunk és a hadsereg amerikai állampolgárok elleni kiszámíthatatlan és visszaélésszerű pszichológiai támadása hasonló a hadifoglyokkal, túszokkal és kultusztagokkal szemben alkalmazott agymosási technikákhoz. A maszkviselést azért rendelték el, mert az emberek oxigénmegvonása szadista. Az ilyen bántalmazás „csatafáradt” népességet generál, ez a fajta fáradtság hasonló ahhoz, amelyet a katonák vesznek át a harcban. Tudják, hogy ha egyszer az emberek megviseltek és elfogja őket a félelem, könnyen manipulálhatóak. Uralkodása alatt Hitler hasonló indoktrinációs módszereket használt.

Az egész egészségügyi intézmény engedett Németországnak az emberiség elleni brutális kegyetlenkedéseiben, és részt vett a tömeggyilkosságokban, kényszer-sterilizálásban és gyermekgyilkosságokban. Tanulnunk kellett volna a történelemből, és ma mégis azt látjuk, hogy Amerika egészségügyi szakemberei csatlakoznak a többség mellé, és 100 éves megalapozott orvosi tudást hangolnak át, hogy részt vegyenek az egészségügyi csalásokban, kísérleti oltásokban, halálos panelekben és az idősek bántalmazásában.

Fauci félelmet kiváltó rendelete, miszerint esélytelen lesz visszatérni a koronavírus-járvány előtti társadalmi viselkedéshez amíg egy hatékony oltóanyagot nem dolgoztak ki, a „fáradt” populáción dolgozott. Több mint hatvan százalékuk vette be a fegyveres injekciót. De ez nem elég ezeknek az őrülteknek, akik hatalmon vannak. Céljuk, hogy mindenkit beoltsanak.

A médiatámadás most teljes gázzal felgyorsult, és úgy mennek a nem oltottak után, mint a hutuk a tutsik után.

A nem oltottak hamarosan olyanok lesznek, mint a sárga csillagos zsidók, és nincs joguk az élethez. Idővel nem kaphatnak élelmiszert, és nem kaphatnak orvosi ellátást, kivéve, ha beoltják őket. Ha a lakosság továbbra is figyelmen kívül hagyja szabadságainak megsemmisítését, akkor a magántulajdon elkobzása következik.


Pre-Psyop


Trump elnöksége volt a lélektani előzmény a tervezett járvány elindításához. A konzervatív híveket az mRNS-vakcinázás elfogadására csábította. Színészkedése meghozta gyümölcsét. Annak ellenére, hogy bebizonyosodott, hogy Trump korábbi politikai nézetei liberálisak, és szoros baráti kapcsolatai vannak a kollektivistákkal, akárcsak a Clintonokkal, Trump elcsábította fél Amerikát, hogy elhiggyék: megváltozott a szíve. Cselekedetei ellentmondtak számos és ismétlődő beszédének, amelyek azt ígérték, hogy „újra nagyszerűvé teszi Amerikát”. A konzervatív tábor a bűvkörébe esett, és nem volt hajlandó felelősségre vonni.

A járvány Trump elnöksége alatt született. Megengedte az állampolgári jogok folyamatos megsértését, figyelmen kívül hagyta a szövetségi törvényeket, és lehunyta szemét az orvosi szakértelem előtt, megengedve az embertelen lezárásokat, az üzletek kényszer-bezárását és az egészségtelen maszkviselést. Gyorsan bevezette a Warp Speed ​​hadműveletet, hogy megkönnyítse és felgyorsítsa a Covid-19 vakcinák fejlesztését, gyártását és forgalmazását. Hibásan aktiválta a hadsereget, hogy vegyen részt az oltások amerikai földön történő beadásában (ezt azért tette, mert a katonaság működteti a pszichológiai műveleteket és finanszírozza az oltóanyag-gyártó cégeket).

Trump nem tette ismét nagyszerűvé Amerikát. Igazgatása alatt az Egyesült Államok elvesztette szabadságát, és a megosztottság, az elnyomás és a törvénytelenség csataterébe süllyedt. Elnökként egyetlen sikere az volt, hogy ravasz tudása elcsábította közönsége elméjét.

/A magam részéről nem vagyok ilyen ellenséges Trumppal szemben. El tudom képzelni, hogy valaki korábbi önmagához viszonyítva is képes felnőni egy Sors által ráruházott nehéz és hatalmas feladathoz. Az meg, hogy Amerika a törvénytelenség csataterébe süllyedt, egyáltalán nem a Trump sara. (– a ford.)/

A szövetségi törvény és a „Katonai Pszichológiai Műveletek” jelentés szerint törvénytelen, hogy az amerikai hadsereg pszichológiai műveleteket végezzen az amerikai állampolgárokon. Ez az 1948-as Smith-Mundt törvény megsértése, amelyet a Kongresszus fogadott el, hogy megakadályozza a Külügyminisztériumot abban, hogy szovjet típusú propagandatechnikákat alkalmazzon az amerikai állampolgárok ellen. (Amint látja, a kommunisták 1948 óta szorgalmasan dolgoznak azon, hogy beszivárogjanak az Egyesült Államok kormányába.) Ez az oka annak, hogy a DOD jelentései csak a „külföldi” célközönségre irányulnak, amikor lélektani hadviseléssel foglalkoznak.

Az amerikai hadsereg évtizedek óta mélyen benne van számos illegális pszichológiai műveletben, a civilek ellen. Az ACLU 2011. március 2-i, Robyn Greene által írt cikke: „A katonaság részt vehet az illegális pszichológiai műveletekben és az amerikai állampolgárok elleni propagandában” a következőket írja:


Február 23-án a Rolling Stone beszámolt arról, hogy William Caldwell altábornagy, az afgán csapatok kiképzéséért felelős háromcsillagos tábornok parancsot adott az Információs Műveletek (IO) sejtjének, hogy célozza meg a bázisára látogató kongresszusi küldöttségeket. Kampány, amely pszichológiai műveletek (PSYOP) segítségével manipulálja az amerikai szenátorok és képviselők felfogását és véleményét.


Az amerikai hadsereg már nem tartja be saját törvényeit sem a pszichológiai hadviseléssel kapcsolatban, mert az amerikai hadsereg vezetői már nem támogatják az amerikai értékeket. Az amerikai hadsereg most háborúban vesz részt az amerikai nép ellen a Covid-19 pszichológiai hadműveletük révén. Ezek a lépések az előzményei Amerika jelenlegi kormányának új globális rezsimre való átstrukturálására; és rávilágítanak arra, hogy a DOD miért működik együtt a kommunista Kínával a Covid-19 mRNS vakcinák fejlesztésében és finanszírozásában.


CIA által finanszírozott orvosi kísérletek?


Az 1978-as Jonestown-i „vallási kultusz"-mészárlás Guyanában arra az amerikai kormány által elrendelt pszichológiai műveletre utalt, amelyet Jim Jones tiszteletes vezetett, aki a CIA egyik eszköze volt, s akinek sok kapcsolata volt a kormányzat felső szintjével. A nyilvánosságot kanállal etették azzal a mesével, hogy több mint 900 vallásos fanatikus engedelmeskedett Jones parancsának, és egyidejűleg öngyilkos lett mérgezett drog elfogyasztásával. De ez nem vallásos csoport volt, és ezeknek az embereknek a többsége nem öngyilkos lett. A guyanai főorvosi jelentés szerint csak 200-an követtek el öngyilkosságot, a többieket meggyilkolták. Az egész „kultuszt” ujjlenyomatokba burkolták egy szervezett CIA-művelet során, amely az elme-ellenőrzésre és az amerikai állampolgárokon végzett orvosi kísérletekre irányult.

Sok mindent elárultak Jim Jones vegyületéről Michael Meiers könyvében: Jonestown egy CIA orvosi kísérlet volt? A komplexumnak saját, helyszíni, modern orvosi létesítményei voltak, a szekta tagjai kórházi stílusú karszalagokat viseltek. A tagok inkább orvosi felügyelet alatt álló foglyoknak néztek ki, nem buzgó vallásos embereknek. Jones „alattvalói” többnyire feketék voltak, és nagy százalékban szegény nők és volt foglyok. Nyilvánvaló, hogy a tagoknak nem volt pénzük a csúcsminőségű egészségügyi ellátások kifizetésére, de valakinek igen.

Amikor Leo Ryan képviselő politikai társult csoportjával Jonestownba repült, hogy megvizsgálja a Jones vezetése által elkövetett visszaélésekre vonatkozó spekulációkat, őt és csoportját Jones kultuszának tagjai megtámadták, és lelőtték őket. Ryan és a CIA szemben álltak egymással, mivel Ryan arra törekedett, hogy a CIA átlátható legyen, és így a gyanú fokozódott, miután kiderült, hogy Laurance Layton, a szekta tagja, aki Ryant lelőtte és megölte, családi kapcsolatban áll az amerikai kormánnyal és a CIA-val. Laurance apja nemcsak részt vett a biológiai hadviselés és genetikai kísérleti programok kidolgozásában az amerikai kormány számára, hanem Layton senior nagy összegeket is befektetett Jonestownba. Laurance sógora, George Blakey szintén ismert szerződéses CIA ügynök volt.

Le a kalappal Leo Ryan előtt. Halála leleplezte azt a tényt, hogy az amerikai kormány térdig gázol a piszkos kis titkokban, piszkos kis „szabadalmaztatott” titkokban, amelyek ma még brutálisabbak, mint 40 évvel ezelőtt, mert ma,

az mRNS-oltások révén a genetikai kísérleteket a gyanútlan lakosságra kényszerítik.

A globális katonai lélektani hadviselés megvalósításával a Nyugat ellenségei sikeresen besurrantak a hátsó ajtón, nem aktív katonai invázió, hanem egy álcázott agymosás segítségével.(Szilaj Csikó-fordítás, M. Á.)


 

Eredeti cikk:

By Dr. Igor Shepherd October 13, 2021


Hivatkozások:


 

242 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg