top of page

Cristian Terheș: Az emberi jogok és az európai emberek legnagyobb ellensége Ursula von der Leyen


Eredeti cím:

Cristian Terheș, román EP képviselő nyilvánosan az emberi jogok és az európai emberek legnagyobb ellenségének nevezte Ursula von der Leyent az Európai Parlament plenáris ülésén


„Ursula von der Leyen jelenleg a legnagyobb fenyegetés az emberi jogokra az EU-ban, ezért azonnal és feltétel nélkül le kell mondania”


Cristian Terheș európai parlamenti képviselő az Európai Parlament 2022.11.09-i plenáris ülésén az emberi jogok Ursula von der Leyen vezette uniós megsértéséről beszélt:


Biztos úr!

Alapvető fontosságú, hogy az emberi jogokat a jogállamiság védje, nehogy az ember végső esetben a zsarnokság és az elnyomás elleni lázadáshoz folyamodjon.

Ezt mondja az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 1948-as preambuluma.

A jogállamiság tehát nem öncél, hanem minden emberi lény jogainak védelmének pontos módja.

A COVID-19 válság idején történtek bebizonyították, hogy az Európai Bizottság Ursula von der Leyen vezetésével a "jogállamiságot" jelmondatként használta az emberi jogok súlyos megsértésének érvényesítésére, Nyugat-Európábana világháború óta sosem nem látott módon.

Von der Leyen a "jogállamiságot" szlogenként használja arra, hogy zsarolja a most még szuverén EU-államokat azzal, hogy elvágják a jogosan megérdemelt uniós forrásokat, ha nem felelnek meg a brüsszeli bürokrácia által rákényszerített ideológiának.

Ursula von der Leyen vezetésével Európa "elkínaiasításának" lehetünk tanúi, ahol az emberek már nem tudják maguk eldönteni, hogy mivel és miként oltassák be magukat, mert elvették tőlük a döntésjogot saját életük felett.

Ursula von der Leyen jelenti jelenleg a legnagyobb fenyegetést az emberi jogokra az EU-ban, ezért azonnal és feltétel nélkül le kell mondania.

Köszönöm! 


627 megtekintés

Commenti


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK