top of page

Cser Ferenc: Saját fényképfelvételek Tanka Endre igazához


Tanka Endrének a Szilaj Csikón megjelent alapos tanulmányát olvasva (Prof. Tanka Endre: Tények és kétségek a magyar légtér vegyi mérgezéséről), végre világossá vált számomra, hogy mivel indokolják a chemtrailezést, mert eddig a különféle elméleteket, magyarázatokat nem fogadtam el.

Most már értem, elfogadom.

A klímahiszti kérdésében magam is a kezdetektől az ott kifejtetteket vallom. Nincs klímavészhelyzet – de ha van, az nem emberi tényező eredménye. A Nap határozza meg a klímát, és a széndioxid jelenléte éppen hogy hűti a levegőt, hiszen a növényeket táplálja és azok a nap hősugaraiból vegyi anyagot gyártanak belőle. Energiát fognak be és alakítanak át potenciális energiává.

Örülök annak, hogy a kérdés ilyen szintű megfogalmazása az MTA doktorát inspirálta, támogatom a következtetéseit.

Csak, hát a politika.... az, amely a COVID-dal kapcsolatban még mindig képes a pszichopata orvoscelebek nótáját fújni.

Nos, Tanka Endre említette a vulkáni kitörésekből származó kéndioxidot.

2022. január 15-én tört ki a Tonga vulkán, amelynek robaját Kelet-Ausztrália partjainál is lehetett hallani. 100 hirosimai bomba erejével lökött fel a mezoszférába (57 km magasra) vízgőzt, hamut és kéndioxidot. Azóta mifelénk a napnyugta után még több mint fél óráig narancsban ragyog az égbolt – ezek szórják a Nap fényét. A narancssárga ragyogás mintegy 35-40 perccel napnyugta után kúszik az égbolt pereme alá, és én ebből azt számoltam ki, hogy ez legalább 35-40 km magasságig terjed. Később olvastam, hogy 57 km magasságig.

Mellékelek két fényképet a jelenségről.


Ez a kép 2022. nov. 3-án 18 óra 31 perckor készült.


Ez a kép pedig ugyanaznap 19 óra 14 perckor.

Jól látható belőlük, hogy emberi beavatkozás nélkül is milyen környezeti változtatásokra képes a természet... Adjuk meg a „császárnak”, ami a császáré...

562 megtekintés

Commenti


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg