top of page

Elérkeztünk oda, hogy Jakab Ferenc főriogató és fakehírterjesztő kovidtagadó lett
Elérkeztünk oda, hogy Jakab Ferenc főriogató fakehírterjesztő demociderasszisztens a velociraptorok árnyékában kovidtagadó lettImmáron az ADE ugy megszaporodott, hogy Jakab Ferenc jól fizetett, aktív és igen szorgalmas democidiumasszisztens propagandista új feladatot kapott, és kovidtagadó lett, és helyette influenzaoltás promóteri szerepet vállalt.


Így az eredeti, kovidnak nevezett patogén helyett, amellyel egy normál immunrendszer így elbánt:


Mára a vírustagadóvá avanzsált Jakab elvtárs új mumussal riogat, amit influenzának nevez, holott az a génterápiákkal és idegen antigénekkel hazavágott immunrendszer miatti ADE folyamat.


Azért kell megváltoztatniuk a narratívát (kovid balra el, jobbról influenza lép a színpadra), mivel a kovidgénterápia+kovalescensz plazma+monoklonális antigénterápiának nevezett immunrendszerbe belepancsolás az emberiségnek több, mint a felét rendesen bedarálta, és az ADE-nak nevezett trójai falójelenség rendesen beindult, így a génterápiákkal és/vagy idegen antitestekkel meghekkelt szervezetbem a szelíd Omikronka és variánsai akár kislétszámú támadása velociraptor-típusú szörnyetegek inváziójává alakul.


A trójai falovakban ülő, eredetileg szelid Omikronvariánsok az őket segítő antitestekkel bejutnak a sejtekbe, ott elszaporodnak és velociraptorként viselkednek.(...)


Ha bővebben érdekel az ADE, olvasd el a linket, nézd meg a filmet.


Megjegyzés:


Vannak olyan túlokosok, akik szerint nincsenek "vírusok", ezért nem hajlandóak megnézni, elolvasni semmit, amiben ez a szó szerepel.


Az, amit ebben az anyagban, vagy bármely videóban, meg bárhol "vírusnak" neveznek, az egy információtöredék, kód, amelyet valami körbevesz, körbeölel (legyen az exoszóma, burok, nukleokapszid, akármi), és ez a burok juttatja be az információt a sejtbe.

A "vírus" nem élőlény, hanem gyakorlatilag egy kód. Ami - ha megfelelőek a körülmények - akkor átkódolja a gazdaszervezet sejtjeit.


Ezen a képen egy extracelluláris vezikulát, egy exoszómát láttok, benne fehérjék, proteindarabkák, DNS szakaszok és RNS/mRNS. Ezekből (is) kering a sejtközi térben benned milliárdszámra, tele mindenféle rakománnyal:


Ez meg egy Dengue-láz patogén, benne mRNS:


A vírusnak (ha zavar a szó, nevezd idegen kódnak, akárminek) nevezett patogén tök úgy működik, mint a számítógépes vírusok. Ha van benned jó vírusirtó kód (immunrendszer a neve) nem lesz bajod, hanem az idegen kódot/patogént karanténba zárja és megöli a szervezet. Ha nincs, akkor megbetegszel, átkódolja a sejtjeid, stb., és gáz van.


Szóval aki szerint nincsenek "vírusok", kicsit át kéne gondolniuk a dolgokat, mivel szerintük akkor a genetikai információt hordozó kódok (mRNS, DNS RNS és ezek szakaszai) sem léteznek. Azaz ők sem léteznek, vagy ha igen, akkor robotok.

 

745 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK