VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (15:47)


Indulatos szavazáson törölték el Salvini migrációs törvényeit

Matteo Salvini szenátusi felszólalásában kijelentette: az embercsempészek most ünnepelnek, mivel a kormány megnyitotta a kikötőket mindenki előtt, nem téve többé különbséget a háború elől menekülők és a gazdasági bevándorlók vagy veszélyes terroristák között.

Trombitás Kristóf: Eljött az idő, hogy kilépjünk az Európai Néppártból

És minekutána a hagyományos monarchiák végleg elvesztek, immár akadálytalan volt az út 1917 és 1968 előtt. Újfajta európai álom született, az a mindent felzabáló, nemtelen és gyökértelen massza, ami vezérelvként csak az abnormalitást ismeri és immár mindent a szélsőjobboldalisággal azonosít, amit még 30 éve is döntően a normalitás részének látott a társadalom többsége


MIT ÉR AZ EMBER, HA HOLLAND?

Kínos persze, hogy egy olyan országban, ahol a lakosság tekintélyes hányada bár ért és beszél, de megszólalni nem hajlandó német nyelven, ahol a németek gyűlölete úgyszólván nemzeti sport, hogyan jutottak el ismét az önkéntes megadásig, de a lényeg, hogy Merkel mama megmondja, mi van, Rutte pedig bokát csattint és végrehajt.


BOMBA: Beperli a Facebook-ot és annak vezetőjét a választások integritásáért felelős szervezet, amiért hatalmas "sötét pénzeket" fordított a masszív csalás finanszírozására!

Mark Zuckerberg rengeteg készpénzt öntött egy olyan „ökoszisztémába”, amely széleskörű csalást okozott a 2020-as elnökválasztási versenyen" - állította az Amistad Project szervezet, mely a választások tisztaságának felügyeletével foglalkozik.

10 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek