top of page

Ez már a vég? A VilagHelyzete alapító újságírójának véleménye az izraeli öldöklés visszhangjáról
Eredeti cikk:Hová tűnt a józan ész és a morális ítélőképesség ebben a véres bohózatban, amiben élünk?

Amikor azt látjuk, hogy egy közös platformra egyesülve Ursula von der Leyen-féle EU, a nemzetközi baloldal, az amerikai demokraták, a Black Lives Matter, a Soros-szervezetek, ugyanazok az amerikai celebek, akik a covid idején a vakcinapropagandát tolták, most pedig mind a Hamasz és Palesztina támogatását hangsúlyozzák, akkor ott valami nagyon BŰZLIK, és az ember érzi, hogy neki semmi keresnivalója nincs azon a platformon!..., sem a kupac tetején, sem pedig a bűzlő kupac alján éltetve az egészet ....

Itt már messze nem arról van szó, hogy oldalt kellene válasszon bárki is, hiszen egy egészséges lelkületű ember nem képes éltetni a gyilkolást egyik oldalon sem – és egyedül a békét tartja megoldásnak – , hanem hogy világosan látja, mi az az AGENDA, viselkedés, tettsorozat, amihez egyszerűnek nincs gyomra és gusztusa az embernek odaállni és bármilyen módon is támogatni azt!

Ezerrel villog a vörös vészjelző! Ezt azért már nem! Empátia, tolerancia, amikor beleképzelem magam a másik ember, a másik család helyzetébe és felteszem magamban a kérdést: – én mit éreznék ekkor? Én mit tennék ebben a helyzetben? Ha így folytatódik tovább ez az őrület, még azt is megéljük, hogy egymás mellett tüntet a palesztin sálas bevándorló, a baloldali Antifa Anarchista, a BLM fosztogató, az aszfaltragasztós öko-terrorista, sőt a Soros emberi jogi aktivista és szivárványos lobbi, de akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy itt a vég! Pedig az még csak a vég kezdete, miközben végképp eleveszítjük a pontnyi méretűre zsugorodott maradék kis értékrendünket, amiben egykor meg tudtuk különböztetni a jót és a rosszat, az életpártiságot és a halálkultuszt egymástól! És ekkor tesszük fel a kérdést: Tényleg, ember nincs, aki ebben a sátáni káoszban morális iránytűjét képes még megtartani és azt ordítani: ELÉG VOLT❗?

Miközben valójában emberek, családok, gyerekek halnak meg mindkét oldalon! ... Elmebeteg háborús "sakkmesterek" régóta dédelgetett, megtervezett, lángra lobbantott, gyűlölettel felszított káoszteremtésének forgatókönyvében.

A VilagHelyzete alapító szerkesztő újságírójának saját véleménye

536 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page