top of page

Gonosz dolog halálesetet színlelni, hogy az embereket pánikba ejtsék... (Robert W. Malone)


Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye

Gerard Rennick szenátor egy ausztrál politikus, aki 2019 júliusa óta a Queenslandi Nemzeti Liberális Párt tagja. A következőket írta ezen a weboldalon:


Mindannyian megszoktuk, hogy a kormány hazudik, de véleményem szerint ez az egyik legnagyobb hazugság.

Az Egészségügyi Világszervezet azt mondta a kormányoknak, hogy a haláleseteket Covidra kódolják, még akkor is, ha a boncolás során nem azonosították a vírust, és akkor is, ha ez orvosilag nem volt helyes.

És idézem az alábbi csatolt link 8. oldalát:


"Bár mindkét kategória, az U07.1 (COVID-19, azonosított vírus) és az U07.2 (COVID-19, nem azonosított vírus) alkalmas a halál okának kódolására, elismerik, hogy sok országban a COVID-19 laboratóriumi megerősítésére vonatkozó részleteket NEM jelentik a halotti bizonyítványon. Ezen adatok hiányában kizárólag halálozási célokból ajánlott a COVID-19-et ideiglenesen az U07.1 kóddal kódolni, kivéve, ha "valószínű" vagy "gyanús" kódként van feltüntetve.


A statisztikai táblázatba való felvételhez a halálok mögöttes okának kiválasztására vonatkozó nemzetközi szabályok és iránymutatások akkor alkalmazandók, ha a COVID-19-et a halotti bizonyítványon jelentik, de tekintettel az adatokra vonatkozó intenzív közegészségügyi követelményekre, a COVID-19-et nem tekintik az INFLUENZA-ra alkalmazott kódolási szabályokhoz hasonlóan másnak tulajdoníthatónak vagy annak nyilvánvaló következményének. Ezen túlmenően az osztályozásban nincs olyan rendelkezés, amely a COVID-19-et más okokhoz kapcsolná, vagy bármilyen módon módosítaná a kódolását.


Hivatkozva az ICD-10 2. kötetének 4.2.3. szakaszára, a halálozási osztályozás (kódolás) célja, hogy a lehető leghasznosabb halálok-statisztikát készítsék el. Így az, hogy egy szekvencia az "elutasított" vagy az "elfogadott" kategóriába kerül, inkább a közegészségügy szempontjából fontos érdekeket tükrözheti, mint azt, hogy tisztán orvosi szempontból mi az elfogadható. Ezért mindig alkalmazza ezeket az utasításokat, függetlenül attól, hogy orvosilag helyesnek tekinthetők-e vagy sem. Az egyes országoknak nem szabad kijavítaniuk a feltételezett hibát, mivel a nemzeti szintű változtatások más országok adataival kevésbé összehasonlítható, és így az elemzés szempontjából kevésbé hasznos adatokhoz vezetnek."


Ne felejtsük el, hogy Ausztráliában a hatóságok csak 21 nappal az oltás után ismerik el, hogy valaki be van oltva, ami azt jelenti, hogy sok oltássérült vagy halálos áldozat sérülése a Coviddal, nem pedig az oltással hozható összefüggésbe.

Az Egészségügyi Világszervezet fent idézett dokumentuma bizonyítja, hogy a világ közegészségügyi vezetése a WHO-nál hamisította a halálozási jelentéseket a világjárvány alatt. Ennek célja az volt, hogy túlbecsüljék a halálozási arányt világszerte.


Ez a dokumentum, amelynek címe: "NEMZETKÖZI IRÁNYELVEK A COVID-19 HALÁLOK OKÉNT VALÓSÍTÁSÁHOZ ÉS OSZTÁLYOZÁSÁHOZ (KÓDOLÁS) A BETEGSÉGEK ICD Nemzetközi Statisztikai Osztályozása alapján" egyértelműen bizonyítja, nem kevés képpel, hogy a WHO arra kötelezte és kötelezi az országokat, hogy a halotti bizonyítványokat hamisítsák, hogy több COVID-19 halálesetet kódoljanak, mint amennyi valójában volt.

A dokumentum arra is "megtanítja" az orvosokat és a kórházakat, hogy a COVID-19-et kódolják, még akkor is, ha a halál oka valami más lehetett. Megjegyzendő, hogy az alábbi WHO példákban a pozitív COVID-19 teszt nem szükséges ahhoz, hogy a COVID-19-et tüntessék fel a halál okaként.

A dokumentum első példája azt mutatja, hogy pozitív teszt esetén a halotti bizonyítványon ezt kell feltüntetni. Ilyen jelölés nélkül nem lett volna pozitív a teszt. Így nézne ki egy pozitív COVID-19 teszt a halotti bizonyítványon.

A fenti példa azt dokumentálja, hogy annak ellenére, hogy a betegnek koszorúér-betegsége, 2-es típusú cukorbetegsége és COP-ja volt, a WHO azt tanácsolja, hogy a halotti bizonyítványon a COVID-19-et tüntessék fel a halál elsődleges okaként. Még pozitív teszt nélkül is.Hasonlóképpen, ez az utolsó példa azt mutatja, hogy egy HIV-páciens, akinek a tesztje nem pozitív, COVID-19 halálesetet kapna.


Az USA-ban ez még aljasabbnak tűnik.


A CARES-törvénynek köszönhetően a medicare a COVID-19-es betegek után a kórházaknak 20%-os "kiegészítést" fizetett a szokásos kifizetéshez képest. Ne feledjük, hogy a COVID miatt megbetegedett emberek általában idősek voltak, és Medicare-ellátásban részesültek. Ergo: az emberek lélegeztetőgépre helyezésének ösztönzése.

Pénzügyi ösztönző volt arra, hogy az embereket lélegeztetőgépre tegyék, és mégis a lélegeztetőgépek hozzájárultak a COVID-19 számos halálesetéhez.

Kevésbé világos, hogy a kórház valóban kapott-e fizetést a pozitív halotti bizonyítványért (ha valaki talál egy tényleges kormányzati dokumentumot, amely ezt tanúsítja, szívesen megnézném).


Itt van a COVID-19 kezelésére vonatkozó NIH protokoll: a kórházakat arra ösztönözték, hogy ne térjenek el tőle.Megjegyzendő, hogy az NIH még mindig a remdesivirt tekinti a COVID-19 kezelése fő gyógyszerének, még sok enyhe vagy közepesen súlyos betegségben szenvedő beteg esetében is.

Ez a gyógyszer azonban köztudottan veseelégtelenséget és jelentősen magasabb halálozási arányt okoz különböző betegcsoportokban, például a nagy áramlású oxigénben részesülőknél. Ennek ellenére a fenti NIH-irányelvek még mindig ajánlják a remdesivirt a nagy áramlási sebességű oxigénen kezelt betegek számára.
Embereket akarnak ölni? Nagyon úgy tűnik.

Ezen információ felülvizsgálata fontos, tekintettel arra, hogy a WHO világszerte arra ösztönözte és ösztönzi az országokat, hogy a COVID-19 haláleseteket kódolják, még akkor is, ha e halálesetek egy részét valószínűleg nem a COVID okozta.

Tehát nem csak a halálozási arányt becsülték túl világszerte, de legalábbis az USA-ban a kormányzat erősen "bátorította" a lélegeztetést és a remdesivirt. Az NIH olyan kezelési protokollokat használt, amelyeket szándékosan vagy szándékosan nem, de úgy terveztek, hogy embereket öljenek.

Ezek erős szavak. Az orvosok nem térhettek el ezektől a kormányzati protokolloktól. Olyan protokolloktól, amelyek embereket öltek.


Ez a közegészségüggyel szembeni általános bizalmatlansághoz vezetett, és ez így van rendjén.


Gonosz dolog haláleseteket meghamisítani, hogy a COVID-19 halálozási arányai megugorjanak.


Gonosz dolog az orvosokat olyan protokollok alkalmazására kényszeríteni, amelyeket klinikailag nem teszteltek vagy amelyek hatékonysága nem bizonyított.
A közegészségügyi rendszerünk világszerte tönkrement, és ez csak egyre rosszabb lesz.562 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page