top of page

Háború Ukrajnában – Kinek a háborúja? – Bogár László és Gaudi-Nagy Tamás
(2023-02-10) – HÍR TV


Egy érintett hozzászólása:

Mivel Kárpátalján élek, testközelből megerősítem, hogy minden szó, ami elhangzott, igaz. Sokszor olvasgatom az ukran kommenteket is Baloga oldalán. Mondhatom, gyomorforgatóak, ellenségesek. Semmibe veszik a magyar segitséget. Azért megjegyezném, nem szabad mindenkit 1 kalap alá venni. Sok rendes ukrán embert ismerek, és nagyon sajnálatos, ami velük történik.


Kapcsolódó cikk:

Bogár László és Gaudi-Nagy Tamás a Hír Tv Háború Ukrajnában c. műsorában: bemutatták az NJSZ kárpátaljai magyarok elleni jogsértésekről szóló jelentését, kiálltak a jogfosztások megszüntetése és az önrendelkezési megoldás mellett


Február 10-én a Hír Tv Háború Ukrajnában c. műsorának első részében dr. Bogár Lászó közgazdásszal együtt ismertette dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője az NJSZ kárpátaljai magyarok elleni jogsértésekről szóló emberi jogi jelentését, kérte a segítséget a jelentés és a Magyarok prés alatt Kárpátalján c. dokumentumfilm külföldi terjesztéséhez, amelyeket angolul már eljuttattak az ENSZ, Európai Unió, Európa Tanács és EBESZ illetékes szerveihez, illetve Ukrajna elnökéhez is a kárpátaljai magyarok népirtásával fenyegető helyzet önrendelkezési alapú megoldása érdekében.


 273 megtekintés

Comentarii


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page