VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Herbert Kickl: A zöld útlevél perverzió

Az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) parlamenti frakcióvezetője, Herbert Kickl parlamenti beszéde.

Elhangzott 2021. május 3-án az Osztrák Nemzeti Tanács (az osztrák parlament) ülésén.
A zöld útlevél[1] perverzió


Köszönöm Elnök Úr, Szövetségi Miniszter Úr!


Igen tisztelt Hölgyeim és Uraim! Én mindig híve vagyok annak, hogy nevezzük nevükön a dolgokat, és ne kerülgessük a forró kását.

És ezt az elvet ma is szeretném követni. Vagyis ha most a zöld útlevélről beszélünk, akkor nem azokról az egészségpolitikai intézkedésekről beszélünk, melyek szükségesek lennének, hanem a társadalmunk önkényuralommá való, teljes átalakításának ideiglenes, szomorú csúcspontjáról – arról a folyamatról, mely a Nemzeti Tanács elnökének, Sobotka úrnak oly annyira tetszik. Lépésről lépésre viszik ezt előre már egy év óta. A jogfosztás rendszerét, a gyámság alá kényszerítés rendszerét, a szabad, szuverén polgárok jogfosztásának rendszerét, azokét, kiket önöknek voltaképp szolgálniuk kellene, nem pedig uralkodni rajtuk. Ezt erőltetik a médiának adott milliókkal, ők előkészítik az ügyet, sínre teszik és megszépítik. És az egészségvédelem leple alatt, kombinálva egy korábban összetákolt új világjárvány-definícióval, olyan dolgok váltak valósággá, amelyeket nemrég még elképzelhetetlennek tartottunk volna, legalábbis egy demokráciában, teszem hozzá.

Hölgyeim és uraim, figyeljenek ide jól! Az önök meghatározása szerint – nem az Egészségügyi Világszervezet meghatározása, hanem az önöké szerint – a lakosságnak mindössze 0,3 százaléka számít korona-betegnek. Ebben a helyzetben az önök rendszeréből fakadó pontatlanság, hogy felnagyítanak minden pozitívnak tesztelt személyt koronavírusos esetnek. Ezért aztán előveszik a lakosság 0,3 százalékát, tüstént hozzáadják a többit, azaz 99,7 százalékát, és teljesen jogfosztottá teszik az egészet. Az osztrák lakosság 100 százalékát fosztják meg jogaitól azzal, hogy elveszik tőle alapvető jogait és szabadságát, vagy korlátozzák alapvető jogai és szabadsága gyakorlásában. És hölgyeim és uraim, aki csak egy pillanatra is elgondolkodik ezen, annak azonnal feltűnik, hogy ez az eljárás teljesen indokolatlan. Egyetlen ember sem tenne ilyet, ha másról lenne szó! Egyetlen ember sem! De ha valaki mond erre valamit, ha kételkedik a helyességében, ha bírálja, és ha nem hagyja, hogy az önök véleménye érvényesüljön mint az egyetlen steril és tiszta vélemény, akkor bizony lecsap rá a