top of page

Így tényellenőríznek az oltásimádók
Egy tipikus Telex fakcsekk cikk*, két kiemelendő van benne.


Az egyik a legvége, a tipikus oltásimádó duma – MINDENTŐL LEHET A TÖBBLETHALÁLOZÁSA A GYEREKEKNEK – legyen az oka ennek az, hogy a gyerek nem jutott kellő időben kórházba, vagy elmaradtak szűrővizsgálatok (főleg ezt a kettőt csinálják gyerekek, mint tudjuk) MINDENTŐL IS, KIVÉVE AZ ÓTTÁS.

Az ABC által megszólaltatott német és ausztrál szakértők is arra jutottak, hogy a rendelkezésre álló adatok alapján nincs jelentős változás a többlethalálozásban, bár a mutatón valóban némi emelkedés látható. Ennek több oka is lehet, például az, hogy az egészségügyi ellátórendszer túlterheltsége miatt volt, aki nem jutott kellő időben kórházba, de az is közrejátszhat, hogy elmaradtak szűrővizsgálatok, vagy akár az Európát érő hőhullám is hozzájárulhatott.

És a másik gyöngyszem:

Az is megérne egy misét, hogy senki meg sem említi – pedig e bejegyzések szerzői orvosként nyilván tudják –, hogy a 0–14 év közti halálozások döntő része a 0–5, de igazából leginkább a 0–1 éves korosztályból jön" ... pont az a korosztály, amelynek tagjai még most sem kapnak sehol koronavírus elleni védőoltást, nemhogy 2021 közepén.

JA, IGAZAD VAN, CSAK A VÁRANDÓS NŐK LETTEK BEOLTVA, akiknek aztán halva született a gyermeke, vagy csecsemőkorban meghalt.


Amúgy pedig a dánok biztos azért csak az 50 felettieknek javasolják az óttást, az angolok biztos azért nem adják többet a gyerekeknek 11 év alatti a génterápiát, mert olyan baromi biztonságos.


  • https://www.sst.dk/en/english/corona-eng/vaccination-against-covid-19

  • https://theconversation.com/covid-vaccine-children-in-england-turning-five-will-no-longer-be-offered-a-jab-heres-why-thats-bad-news-190120


 

* https://telex.hu/ellenorzo/2022/09/14/fact-checking-duro-dora-toblethalalozas-vakcina-ferenci-tamas


667 megtekintés

Komentar


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page