top of page

Jön a transzkommunizmus. Jobb, ha vigyázunk! (Alain Grootaers jegyzete)Robert W Malone MD, MS oldala Eredeti cím:

Transcommunism is coming, by Alain Grootaers, Nov 5, 2022

Schiller Mária küldeménye
Ez Alain Grootaers holland újságíró és filmrendező második vendégesszéje. Fontos megérteni, hogy ami az elmúlt három évben mindannyiunkkal történt, az globálisan koordinált.


Jön a transzkommunizmus

Jobb, ha vigyázunk


Alain Grootaers"Soha ne hagyd, hogy egy jó válság kárba vesszen". Winston Churchill tette ezt a kijelentést a második világháború vége felé, amikor Jaltában leült F. D. Roosevelt amerikai elnökkel és Joszif Sztálin szovjet vezetővel, hogy felosszák a szövetségesek befolyási övezeteit. Ez vezetett – és Churchill erre utalt a "soha ne hagyj egy jó válságot veszendőbe menni" kijelentésével – az Egyesült Nemzetek Szervezetének létrehozásához is.


Churchill sok más idézetéhez hasonlóan ez a kijelentés is önálló életre kelt, jóval a halála után, de van néhány dolog, ami a végeredmény ellen szól. A jaltai találkozó végül bizalmatlansághoz, a hidegháborúhoz, a fegyverkezési versenyhez, a vasfüggönyhöz, a berlini falhoz és mindenhez vezetett, ami utána következett.


Még az Egyesült Nemzetek Szervezete is – azon túl, hogy nemzetközileg nagyon érdekes New York-i beszélgetőműhely a kiváltságosok számára – többnyire impotens masztodonnak bizonyult, ahol az eredeti cél, hogy soha többé ne legyen háború és éhínség, 77 év elteltével is csak cinikus illúzió.

Ma azt látjuk, hogy a "Never let a good crisis go to waste to waste" (Soha ne hagyj egy jó válságot veszendőbe menni) mindenféle bizarr kezdeményezésekben jelenik meg újra: a legismertebb nyilatkozat erre vonatkozóan természetesen Klaus Schwab, a WEF vezetőjének nyilatkozata, aki a Covid-válságban és az arra adott reakciókban nem a halált, a gazdasági nyomort és az alapvető emberi jogok elleni támadást látta, hanem (mint mondta) "egy szűk ablaknyi lehetőséget" a néhány éve már kész forgatókönyvek kibontakoztatására, amiről ő nagyon őszintén beszélt. Mindezt "A nagy visszaállítás" című könyvében olvashatják.

Nos, a mainstream sajtó mindig is kissé félénk volt a WEF-fel kapcsolatban, és nagyon alábecsüli a "kis klub" befolyását a kormányzati vezetőkre és a politikára.

Bárkit, aki ehhez hozzászól, gyorsan összeesküvés-elméletesnek minősítenek. Ez nem több, mint a világ vezetőinek, befolyásos személyiségeknek, nem kormányzati szervezeteknek és az ipar vezetőinek informális találkozója - állította még idén tavasszal a pénzügyi szaksajtó.

Most úgy tűnik, hogy ez némileg megváltozott. Kanadában a WEF hirtelen segít a kanadai kormánynak (amely lényegében a WEF ügyfélállamává vált) a szövetségi digitális személyazonosító program létrehozásában.

Az új kezdeményezés célja egy olyan digitális azonosító kifejlesztése, amely különböző rendszerekben és környezetekben használható, "a kormányhivataloktól a repülőtereken át a határellenőrzésig".


Ez az "Ismert Utazó Digitális Azonosság (KTDI)" a WEF 2018-as kísérleti projektje volt. Trudeau kanadai miniszterelnök a WEF fiatal globális vezetője. A kanadai KTDI-program másik partnere egyébként a holland kormány. Ebbe tartozik Sigrid Kaag (D66), a WEF "napirendi hozzászólója".


Őexcellenciája Sigrid Kaag, holland diplomata és politikus. Hollandia első miniszterelnök-helyettese, hivatalban. Hivatalba lépett 2022. január 10-én.


Kaag nagyjából Hollandia árnyékminiszterelnöke és pénzügyminisztere. Néhány nappal ezelőtt jelentette, hogy

az adócsalás elleni küzdelem ürügyén arra akarja kötelezni a bankokat, hogy minden 100 euró feletti tranzakciót egy nagy adatbázisba helyezzenek el.

Ez már önmagában is a személyiségi jogok hatalmas megsértése.


A holland kormánynak az a terve, hogy a polgárok szinte minden tranzakcióját nyomon követi, egy digitális központi banki fizetőeszköz (Central Bank Digital Currency) bevezetésének előkészítő lépése is lehet. Ez a digitális euró ismét nem az összeesküvés-elméletek meséje, hanem korábban az Európai Központi Bank is bejelentette.

Egy ilyen, az EKB által központilag irányított digitális euró a kínai mintára kialakítandó totális társadalmi kontrolltársadalom előszobája.

Ezzel minden pénzügyi tranzakciót nemcsak ellenőrizni lehet, hanem aztán kiigazítani vagy akár be is tiltani. A hitel- vagy betéti kártyákhoz kapcsolódva pontosan nyomon követhetőek a költési szokások. A "Covid Safe" kártyához vagy alkalmazáshoz (amelyet hamarosan egészségügyi bizonyítványnak neveznek át) kapcsolva a pénzét "nemkívánatos viselkedés" esetén zárolni lehet.


Túl sok húst vagy avokádót vásároltál Afrikából ebben a hónapban, ami miatt a szénlábnyomod a pirosba került? Akkor a digitális pénzed ezekért a termékekért zárolásra kerül. Túl sok üveg Moët et Chandon pezsgőt tettél a kosaradba, miközben a digitális egészségügyi tanúsítványod tudja, hogy magas a vérnyomásod? "Jobb, ha ebben a hónapban úgysem iszol több alkoholt" – fogja mondani neked a digitális pénzed.


Aki már egyszer-egyszer repülőre száll, az nem fogja tudni lefoglalni a következő járatát, ha ennek következtében túllépte a "CO2-s repülési pontjait". A repülőjegyek hirtelen teljesen új értelmet nyernek.


Lehet, hogy a digitális bérletén a zöld pipa hirtelen pirosra vált, ha kiderül, hogy nem volt beoltva, és egyáltalán nem tud majd vásárolni semmit.


Ha pedig tiltakozol emiatt, és az utcára akarsz vonulni, a piros pipa talán szabad utat ad a rohamrendőröknek, hogy megverjenek. Túlzás? Tavaly már többször előfordult ilyen megverés a békés tüntetéseken Hollandiában, Kanadában, Belgiumban és Franciaországban.


És mindez Kínában már gyakorlat.


"Semmit sem fogsz birtokolni, és boldog leszel" – mondták egyszer egy videóban a WEF-en. Ennek a szlogennek az első része egyre közelebb kerül. Engedjék meg, hogy a második résszel kapcsolatban legyenek kétségeim.

A transzkommunizmus kopogtat az ajtón. Jobb, ha nem nyitjuk ki.


 

Fordítás a www.DeepL.com/Translator (free version) segítségével


471 megtekintés

Hozzászólások


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page