top of page

Kegyetlen valóság: A mai világ vezetőinek többsége pszichopata (Julian Rose jegyzete)
Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeményeAmikor az ember hallja és látja Netanjahu izraeli miniszterelnököt, amint cionista törzsének abszolút felsőbbrendűségét és Izrael állam "visszavételének" célját hirdeti – minden olyan palesztin "állat" lemészárlásán keresztül, amelynek hazája a Gázai övezet –, akkor szemtől szembe kerül egy klinikailag elmebeteg egyénnel, akinek egészségügyi állapotát, ha hivatalosan értékelnék, pszichopataként írnák le.


Egy megfelelően működő társadalomban az ilyen személyt kórházba szállítják, és speciális pszichológiai és orvosi kezelésre kötelezik, vagy elmegyógyintézetbe küldik, ahol nem jelentene veszélyt a külvilágra.


Mi azonban nem egy megfelelően működő társadalomban élünk. Olyan korban élünk, amikor a globális döntéshozatal minden fő ütőerét irányítók vagy ember alattiak, vagy klinikailag elmebetegek, vagy mindkettő.


Ezt a helyzetet senki sem választaná a kormányzás preferált formájaként. Másrészt azonban ez a helyzet azért alakulhatott ki, mert széles körben lemondtunk a mindannyiunk közös felelősségéről, hogy szembenézzünk a hazugságokkal, a csalásokkal és az alapvető bűnözőkkel, amelyek sokkal közelebb zajlanak otthonunkhoz. És amelyek – mivel nem tudtunk velük foglalkozni – ma már szerves részét képezik az életünk minden területét meghatározó globalista napirendnek.


Ha nem szállunk szembe az igazságtalansággal a saját kertünkben, az olyan, mintha nem kezelnénk a betegség korai jeleit a testünkben. A végeredmény mindkét esetben az, hogy a későbbiekben sokkal rosszabb következményeket kell elszenvednünk.


De most, akár tetszik, akár nem, tovább haladunk ezen az úton, és az arcunkba bámul egy olyan szörnyeteg, amely elől nem tudunk elbújni.


Egy olyan szörnyeteg, amelyről azt állítom, hogy legalább 50%-ban mi magunk teremtettük. A belső démonokkal való szembenézéstől való félelem külső kifejeződése – és annak, hogy nem vagyunk hajlandóak bátran kiállni az alapvető erkölcsi értékek védelmében, amelyek egy épeszű társadalom rendíthetetlen alapköveit képezik.


A másik 50%, ami e szörnyeteg létezése mögött áll, valami földöntúli dologtól származik, amit külső erők keltettek ki, és ami a közvetlen ellenőrzésünkön kívül áll. És az emberiség többségének azon képességén kívül, hogy felismerje vagy azonosítsa – és ezért nem ismeri fel, hogy ez valódi fenyegetést jelent a jövőjére nézve.

Két páratlan jelentőségű esemény azonban elkezdett változtatni ezen: Covid és Gáza.

Hirtelen, közvetlenül az előtérben szemtanúi vagyunk annak, hogy magas rangú hivatalokat betöltő figurák kíméletlenül emberi lények százezreit ítélik a jól látható elszegényedés, gyötrelem és halál sorsára. És mindezt teljes büntetlenséggel és a bűntudat legcsekélyebb nyoma nélkül, hanem olyan légkörben, mintha valaki teljesen idegen és megszállott lenne.


Ez a mély pszichózis állapota. Valaki, aki ebben szenved, joggal nevezhető "klinikai elmebetegnek".


Amikor a Világgazdasági Fórum csúcstalálkozója és a Bilderberg klub minden évben összejön, a helyszín tele van őrült megalomániásokkal, akik arról vitatkoznak, hogyan kényszerítsék rá féktelen megalomániájukat a többiekre.


Őrültségük különböző álruhákba öltözik, amelyek közül a jelenlegi kedvencek a következők:

  • A mesterséges intelligencia 2035-re felváltja az emberi intelligenciát.

  • Mesterséges laboratóriumi élelmiszer, amely 2030 körül felváltja a valódi, talajban termesztett élelmiszert.

  • A "nettó nulla" szén 2050-re az oxigén helyébe lép.

  • Személyes vagyonunk elkobzása – hogy "boldogok" legyünk – 2030-ra.

  • A magánélet, a szólásszabadság és az emberi jogok minden fokának megszüntetése, szintén 2030-ra.

  • Központi banki digitális valuta a fizikai bankjegyek helyettesítésére, kb. 2026-ra.

  • Háborús gépek, amelyek úgy vannak programozva, hogy egy gombnyomással kiválasztják az "ellenséges fedezetet", 2025-re.

  • Ezután a "transzhumán" mesterséges intelligenciával rendelkező számítógépes kiborgok feltehetően felemelkednek – és a valódi emberek nagyjából elavulttá válnak. Kivéve a rabszolgaként és a pszichopaták játékszereiként hasznosíthatókat.


Ez csak egy rövidített összefoglalása néhány kulcsfontosságú pontnak, amelyeket – mint azt a legtöbben már tudjuk – a szörnyeteg tartogat számunkra, hacsak nem térítjük le a pályáról. Azért vázoltam fel őket, hogy bemutassam: a pszichopata napirendnek nincs alapja a racionális gondolkodásban, az emberi empátiában vagy az igazságosság bármely formájában.


Hideg, fémes és sematikus. A káoszból, az ártatlanok véréből és a szabadkőműves és luciferiánus földöntúli uraknak szánt áldozatokból él.


Most, hogy megemésztettük ezt a lényegében emészthetetlen Hieronymus Bosh-portrét bolygónk szörnyű állapotáról,

meg kell fontolnunk, milyen lehetőségeink vannak nekünk, melegszívű embereknek, hogy átvészeljük ezt a globális "Lélek sötét éjszakáját", és győztesen kerüljünk ki belőle.

A 2024 tavaszán nagyon közvetlenül szembe kell néznünk a mély állam totalitárius programjának egyik fő elemével – amely ugyanakkor

egy egyedülálló lehetőség is a "Mi, az Ellenállás" számára: a WHO "Pandémiára való felkészülési terve". Kifejezetten arra kell fordítanunk a legjobb energiáinkat, hogy biztosítsuk az emberi egészség feletti tervezett fasiszta hatalomátvétel vereségét.

Ha itt sikerrel járunk, az óriási visszalépést jelent az emberi szenvedés tervezői számára – és új lendületet ad nekünk a további győzelmekhez.


A WHO terve készen áll a bevezetésre, amennyiben a többség elfogadja azt a javaslatát, hogy a bolygó egészségügyi döntéseinek központi irányítójává váljon. A "mi, az emberek" javára szól azonban az a tény, hogy

a Nagy Covid Csaláson (2020-22) keresztül kaptunk egy hatalmas, szemet nyitó "beavatási rúgást"; legyen az tragikus és folyamatos.
A védőoltások beadásának aránya drámaian csökkent az elmúlt hat hónapban szinte minden országban. Jelentős a bizalmatlanság és a cinizmus a hivatalos nyilatkozatokkal kapcsolatban, hogy mit kell tennünk a biztonság érdekében. A cinizmus elengedhetetlen része annak, hogy szakítani tudjunk az eluralkodott status quóval. Most erre kell építenünk– bátran és gyorsan.

A gyógyszeripar és a hadiipar egyesített ipari projektje által kidolgozott tervekben – amelyet a WHO fog végrehajtani – egy háromszor drasztikusabb "zárlatprogram" vár ránk, mint amit 2021/22-ben elszenvedtünk.


A bátor aktivista, Dr. Bret Weinstein szerint a Big Pharma 2020-22-es hibás döntéseinek lezárása magában foglalja a "közegészségügyi vészhelyzet" újradefiniálását és az mRNS vakcina újbóli előírását, mint a leghatékonyabb fegyvert a következő emberi selejtezési művelet kezelésére.


Weinstein jelentése szerint a további jogorvoslatok a következő intézkedéseket teszik majd szükségessé: a polgároknak el kell viselniük a "génterápiás technológiát"; más gyógyszerek használatának tilalma; az utazás szigorúan korlátozott volta – és még sok minden más. Mindezt az egyes nemzetállamok alkotmányának általános felülbírálatával összefüggésben.


A pszichopaták és vállalati csatlósaik mindent megtesznek, hogy elvágják a magas beosztásban lévők indítékaival kapcsolatos, alulról jövő gyanú növekvő szintjét.


Ha a növekvő tudatosság lendülete egy fokozattal feljebb tud lépni, és jelentős mértékű elutasítássá tud válni, akkor az emberek fokozott szintű ellenállásának esélyei nagymértékben megnőnek és jelentősen megerősödnek.

A legnagyobb veszélyt az ilyen pozitív előrelépés megvalósulására az jelenti, amit Weinstein úgy azonosít, mint "az emberek hajlamosak arra számítani, hogy elveszítik a jogaikat, amikor egészségügyi vészhelyzet van".


"Az emberek hajlamosak arra számítani, hogy elveszítik a jogaikat".


A pszichopaták számára a tömeges indoktrináció (átverés) ilyen szintjének fenntartása a kulcsa annak, hogy beteges programjukat előrébb vigyék, és hogy egy olyan globális totalitárius rendszert állítsanak fel, amely az emberiséget állandó házi őrizetbe helyezi.


Ez az év, 2024, döntőnek bizonyulhat az "emberek a pszichopaták ellen" csatában.


Feladatunk világos: tépjük le a már bomló fátylat, amely mögött beteges kínzóink rejtőznek, leplezzük le azokat, akik csak azt tudják, hogy az emberiséget rabszolgasorba taszítsák a tébolyodott börtöntáboruknak.


Legyetek bátrak, jó emberek, tudjuk, hogy meg vagyunk ajándékozva a szükséges erőkkel, hogy harcoljunk azért a napért, amikor a fény végre áthatol a sötétségen, és mi, akik tiszteljük és becsüljük egyedülálló örökségünket – áttörünk, és a szabadság, az igazság, a szeretet és az igazságosság dicsőséges győzelmét hirdetjük!


Julian Rose biogazdálkodó, író, műsorvezető és nemzetközi aktivista. Négy könyv szerzője, melyek közül a legújabb, a "Overcoming the Robotic Mind" (A robotikus elme legyőzése) egy felhívás az életünk átvételét célzó despotikus Új Világrenddel szembeni ellenállásra. További információkért látogasson el weboldalára: www.julianrose.info.


812 megtekintés

Komentar


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page