top of page

Meghívó – Lovas István Sajtódíj-átadás 2023

Kedves Barátaink! Az elmúlt bő két esztendő alaposan próbára tett bennünket, mondhatjuk, hogy szerte a világon. Minket is, a Lovas István Társaságot, hiszen terveinket nem tudtuk maradéktalanul teljesíteni. Ezúttal „adósságunk” részbeni rendezéséről tájékoztatom Önöket. A 2022. esztendő Lovas István-díjának átadási ünnepségét az említett nehézségek miatt nem tudtuk megszervezni. Most viszont végre sikerült, még ha kissé megkésve is, így átadhatjuk a bruttó 1 000 000 forinttal járó díjat a 2022. év általunk arra érdemesített egyik legkiválóbb kollégájának.

Ebből az alkalomból szeretettel várjuk Önöket a Veritas Történetkutató Intézet és Levéltár épületébe, 2023. február 3-án 18 órára.

A cím: Budapest, 1093, Zsil u. 2-4, földszinti előadóterem.


A részvételhez nem szükséges regisztráció.


Törtem a fejem, hogy eláruljam-e előre, ki a díjazott, de nem tudtam dönteni, így ezúttal egy „köztes megoldást” választottam. Aki ismeri az Ellopni a lelket, megtörni a testet, valamint A média lenyúlásának titkos története című könyveket, az kitalálhatja könnyen, ki a díjazott, aki meg nem, annak számára a díjátadón majd kiderül. Örülnénk, ha együtt tudnánk ünnepelni Önnel. Rendezvényünk ingyenes, de ha valaki úgy gondolja, hogy a társaságunkat támogatja némi anyagiakkal, azt a helyszínen megteheti, de a lényeg, hogy együtt gratulálhatunk a díjazottnak.

Társaságunk nevében üdvözlettel: Kondor Katalin348 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page