top of page

Megmenekül-e a világtörténelem legnagyobb szervezett tömeggyilkossága a felelősségre vonás elől?
Eredeti cikk

Paul Craig Roberts jegyzete (Institute for Political Economys)

Schiller Mária küldeménye
A felhalmozott bizonyítékok elsöprőek arra vonatkozóan, hogy a Covid egy megrendezett világjárvány volt.


A hibás PCR-teszt szándékos használata, a Covid halálesetek szándékos hamis bejelentése az Egészségügyi Világszervezet irányelveinek és a kórházaknak nyújtott pénzügyi ösztönzőknek köszönhetően, hogy minden halálesetet Covid-halálesetként jelentsenek, valamint az ismert gyógymódokkal való tiltott kezelés együttesen olyan nagyfokú félelmet eredményezett, amely a tömegeket a Covid-"oltás" elfogadására késztette, ami hatalmas anyagi hasznot hozott a Big Pharma és a hozzá kapcsolódó csalók, például Anthony Fauci számára, valamint a kormányok által a polgári szabadságjogokba való masszív beavatkozást.

Magától a Covidtól alig halt meg valaki.

A kezelés hiánya miatt haltak meg. A protokoll az volt, hogy ha megfertőződtél, és ha egy hét után rosszabbodott az állapotod, menj kórházba, ahol lélegeztetőgépre helyeztek, egy helytelen kezelésre, ami általában halálos volt. Azokat az orvosokat, akik Ivermectinnel és HCQ-val mentették meg betegeik életét, megbüntették. A vállalati orvosokat kirúgták, a magánpraxisban dolgozókat pedig a hatóságok támadták orvosi engedélyüket, ami az orvosi hivatás gyakorlására vonatkozó engedély elvesztését eredményezte. Azokat a kiváló orvos tudósokat, akik károgtak erről a halálmaximalizáló megközelítésről, démonizálták, és mindent megtettek, hogy elhallgattassák és szakmailag tönkretegyék őket.

A legtöbb halálesetet, amely napról napra folytatódik, a vakcina okozza. Mindenütt, minden nap sportcsillagok és szórakoztató művészek, akik a Covid "vakcina" biztonságosságának reklámjaként szolgáltak, hirtelen holtan esnek össze. A korrupt egészségügyi intézményrendszer szemet huny.
A zárlatok, a maszkok, a "vakcina" rendkívüli károkat okozott az embereknek, és senkinek sem használt, kivéve a Big Pharma profitját és a kormánynak a polgári szabadságjogok gyengítésére irányuló programját.
Mindez ismert, és mégsem történt elszámoltatás.

A világ népességének tömeges meggyilkolását és megkárosítását célzó programot figyelmen kívül hagyják.

Az orvosi hatóságok még mindig a halálos ítéletet javasolják, még csecsemők esetében is.

Ez garantálja, hogy a halál és a sérülés második és harmadik fordulója is jön még több megrendezett világjárványból. Bill Gates ezt ígérte. Az ilyen hiszékeny népesség nem számíthat kevesebbre.


Miért hagyják figyelmen kívül ezt az emberiség elleni gyilkos összeesküvést?

Orvostudósok és orvosok ezrei nem hagyják figyelmen kívül, de a média továbbra is azzal vádolja a világ vezető szakértőit, hogy "félretájékoztatást" terjesztenek.

Továbbra is erőfeszítéseket tesznek a tudomány elhallgattatására és az információk elhallgattatására. Maguk az egyetemek és az orvosi egyetemek is részesei annak az erőfeszítésnek, hogy megakadályozzák az igazság elismerését.

A probléma másik része az, hogy sokan azok közül, akiket becsaptak, és akik oly hajthatatlanul védték a Vaxot, a zárlatokat és a maszkokat a családjuk és a barátaik előtt, túlságosan szégyellik beismerni a tévedésüket. Túlságosan törékenyek ahhoz, hogy kimondják: Hibát követtem el, és tönkretettem a gyermekem egészségét, és megöltem az anyámat. A hatóságok ismerik az emberek gyengeségeit, és felhasználják a gyengeségeiket a védelemre és a hatóságok céljainak előmozdítására.

A lakosság többségének óvatlansága, hiszékenysége és gyengesége nem egyeztethető össze a polgári szabadság folytatásával. A totalitarizmus beköszönt, és ezt a tömegek eltűrik, a demokraták és a baloldal pedig örömmel üdvözlik.


Az alábbiakban több jelentésben találunk bizonyítékot arra, hogy a Covid "világjárvány" egy tömeges, gyilkos megtévesztés volt.

  1. Az Egészségügyi Világszervezet okozta, hogy a haláleseteket tévesen "Covid-halálozásként" jegyezték fel, hogy félelmet keltsenek a hivatalos narratíva érdekében. EGYETLEN KÖZEGÉSZSÉGÜGYI ÜGYNÖKSÉGBEN SEM LEHET MEGBÍZNI. A Big Pharma megvásárolta és lefizette őket. https://rwmalonemd.substack.com/p/its-evil-to-fake-deaths-to-panic?utm_source=substack&utm_medium=email

  2. Sok, a COVID ellen teljes mértékben beoltott ember most vakon él. https://www.globalresearch.ca/many-people-fully-vaccinated-covid-now-going-blind/5778951

  3. A világtörténelem legnagyobb hazugsága: Soha nem volt járvány. Az adatbázis hibás. A Covid-kötelezettségek, beleértve a védőoltást is, érvénytelenek. https://www.globalresearch.ca/biggest-lie-in-world-history-the-data-base-is-flawed-there-never-was-a-pandemic-the-covid-mandates-including-the-vaccine-are-invalid/5772008

  4. Dr. Naomi Wolf leleplezi a Pfizer elnéptelenedési tervét, amit saját dokumentumai bizonyítanak. https://www.globalresearch.ca/dr-naomi-wolf-uncovers-pfizer-depopulation-agenda-evidenced-its-own-documents/5821250?doing_wp_cron=1690108096.5011429786682128906250

690 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page