top of page

Megszüntették az oltási kötelezettséget – visszamenőlegesen. (A Szilaj Csikó megjegyzésével)
A Mi Hazánk számos tiltakozása után most először nyilatkozott úgy a kormány, hogy már nem kell a Covid-oltás a Honvédségben, pedig még februárban sem válaszoltak arra, hogy meddig lesz kötelező, és az új vezérkari főnök májusi meghallgatásán sem tudott választ adni Novák Elődnek erre, de utánajárást ígért. Most kiderült: visszamenőleges értelmezéssel szüntették meg december 18-ától, ugyanakkor az Oltatlan Honvédelmi Csoport nevű Facebook-csoportba kétszázan jelentkeztek olyanok, akik idén kaptak értesítést emiatti leszerelésükről – december 17-i (vissza)dátumozással. A legelszántabbak a harcukat jogi útra terelték…


A Szilaj Csikó megjegyzése

Vargha Tamás államtitkár – egyebek között – szó szerint a következőket mondta:


„A haza védelmén túl a Magyar Honvédség kötelezettsége az is, hogy garantálja minden szolgálatot teljesítő katonának az egészségét és a szolgálat biztonságos körülményeit, ezáltal a szolgálatot teljesítők védelmét. Ezért tehát elismerés és köszönet illeti mindazokat, akik saját maguk, bajtársaik és családtagjaik biztonságát szem előtt tartva, felvették annak idején a védőoltást, és megóvták és biztosították a Magyar Honvédség működőképességét, hogy az minden időben készen álljon a haza védelmére."


Ahogy a magyar népdal mondja, „kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda”. Lehet sulykolni így is, úgy is, hogy amit a katonákba lőttek, az védőoltás lett volna, de ma már csak a szellemi s lelki vaksággal megvertek és a hazugságban érdekeltek merhetik védőoltásnak nevezni azt a kísérleti szert, amelyről sokszorosan bebizonyosodott, hogy nem védtek sem a megfertőződés, sem a megfertőzés ellen, ellenben valódi oltószereknél soha nem tapasztalt mennyiségű és mértékű, tömeges mellékhatásokkal jártak, s minden erőteljesen beoltott országban a többlethalálozások megnövekedését idézték elő.


Mindebből következően egyetlen szó sem igaz abból, hogy a gyakorlatilag kötelező jelleggel előírt kovidoltások" bármilyen módon is szolgálták volna akár az oltást" felvett katonák, akár bárki más egészségét, vagy akár a Magyar Honvédség működőképességét s a haza biztonságos védelmét. Ellenben mindezeken számottevően rontottak – például éppen azoknak a katonáknak az elbocsátásával, akik sikeren megóvták a maguk egészségét a ma már bizonyítottan kártékony kísérleti szerek felvételének elutasításával.


Egy darabig még lehet ide-oda forgatni a nyers valóságot, de jó, ha minden mellébeszélő és hazugságsulykoló tudja, hogy elkerülhetetlenül eljön az igazság pillanata...
716 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page