top of page

Miért a globális kormány a milliárdosok végső célja? (Dr. Joseph Mercola elemzése)

Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye


TÖRTÉNET EGY PILLANTÁSRA


Az Európai Unió "Az épületek energiateljesítményéről szóló irányelvét" – a jogalkotási eszközt, amely az EU-n belül az épületek energiateljesítményére vonatkozó szabványokat diktálja – egy hatalmas vagyonátadási rendszer megvalósítására fogják felhasználni...


2030-ra az EU-nak legalább 55%-kal kell csökkentenie az üvegházhatású gázok kibocsátását. 2050-re az EU-ban minden épületnek – kereskedelmi, középületeknek és lakóépületeknek – nulla kibocsátásúnak kell lennie. Ennek elérése érdekében egy sor új, megújuló energiára vonatkozó követelményt fognak előírni a lakástulajdonosok számára.


Például a fosszilis tüzelőanyagokat használó fűtési rendszereket 2035-re teljesen ki kell iktatni. A lakástulajdonosoknak új, "zöld", feltehetően elektromos fűtési rendszereket kell majd telepíteniük – és ezt zsebből kell majd fizetniük. Ezeknek az új energetikai követelményeknek a költségei a becslések szerint egy lakóház esetében körülbelül 100 000 euróra rúgnak.

A cél az, hogy az embereket kiszorítsák otthonukból. Ha nem tudják megfizetni a szükséges korszerűsítéseket, kénytelenek lesznek eladni az otthonukat. A vagyonkezelő cégek ezután megvásárolják és bérbe adják őket.

2023. szeptember 2023. szeptember 20-án az ENSZ Közgyűlésének (UNGA) elnöke teljes közgyűlési szavazás nélkül és 11 tagállam tiltakozása ellenére jóváhagyta a világjárvány megelőzéséről szóló nyilatkozatot, amely a WHO-ra ruházza a világjárványügyi hatásköröket. A kifogásoknak meg kellett volna akadályozniuk a nyilatkozat konszenzusos elfogadását, de

az ENSZ megkerülte a szabályokat azzal, hogy a nyilatkozatot nem a közgyűlés, hanem az ENSZ Közgyűlés elnöke hagyta jóvá.

Hogyan készülnek elvenni a házadat? Az Agenda 2030 vagyonátcsoportosításA fenti videóban Bjorn Andreas Bull-Hansen, norvég bestselleríró elmagyarázza, hogyan fogják az Európai Unió "az épületek energiateljesítményéről szóló irányelvét" – az EU-n belüli épületek energiateljesítményére vonatkozó szabványokat előíró jogi eszközt – felhasználni egy hatalmas vagyonátcsoportosítási program megvalósítására.


2023 márciusában az EU Parlamentje megszavazta az irányelv felülvizsgálatát a "Fit for 55" csomag részeként, amelynek célja az üvegházhatású gázok kibocsátásának legalább 55%-os csökkentése 2030-ig.


Az EU 2050-re "nulla kibocsátású és teljesen szén-dioxid-mentes épületállományt" kíván elérni. Röviden, 2050-re minden épület – kereskedelmi, középület és lakóépület – az EU-ban nulla kibocsátású legyen. Ennek elérése érdekében számos új követelményt támasztanak majd a lakástulajdonosokkal szemben.


Például a fosszilis tüzelőanyagokat használó fűtési rendszereket 2035-re teljesen ki kell iktatni, ha az Európai Parlament eléri a célját, ami azt jelenti, hogy a lakástulajdonosoknak új, "zöld", feltehetően elektromos fűtési rendszereket kell majd telepíteniük – és mindezt zsebből kell majd fizetniük. Bull-Hansen szerint ezeknek az új energetikai követelményeknek a költségei a becslések szerint egy lakóház esetében körülbelül 100 000 euróra rúgnak.A cél valóban az, hogy önnek ne legyen semmije


Bull-Hansen szerint a cél az, hogy az emberek kiszoruljanak az otthonukból. Ha nem tudják megfizetni a szükséges fejlesztéseket, kénytelenek lesznek eladni az otthonukat, és az olyan vagyonkezelő cégek, mint a BlackRock és a Vanguard készenlétben állnak majd, hogy felmarkolják ezeket az ingatlanokat.


Már ha egyáltalán el lehet majd adni egy olyan házat, amely nem felel meg az előírásoknak; a kormány egyszerűen eladhatatlannak minősíti és lefoglalhatja, vagy valamilyen bírságot kell fizetnie.

Az Egyesült Államokban a BlackRock és a Vanguard 2021 elején kezdte el komolyan tömegesen felvásárolni a lakóházakat, amelyeket aztán bérbe adnak, ahelyett, hogy továbbértékesítenék, ezzel erodálva a középosztálybeli lakástulajdont.

Emellett mesterségesen felhajtották a lakásárakat azáltal, hogy a kért ár felett fizettek, ezáltal még inkább elérhetetlenné téve a lakástulajdont.


Természetesen a bérleti díjak is az egekbe szöktek, és a bérlőknek még többet kell majd fizetniük az energetikai korszerűsítések után. Így tehát nemcsak a lakástulajdonlás az, amit sok fiatal már nem tud elérni, hanem sokan még a bérlést sem engedhetik meg maguknak, és kénytelenek szüleikkel vagy több lakótárssal együtt élni. Végül arra számíthatunk, hogy a hajléktalanok száma is az egekbe szökik.

Amint Bull-Hansen megjegyezte, a személyes tulajdon megszüntetése mind része a Világgazdasági Fórum (WEF) Nagy Újraindulás programjának, az Agenda 2030-nak és az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljainak. Ezek csak különböző nevei ugyanannak az átfogó tervnek.

A WEF "8 jóslat a világra 2030-ban" című videója , amelyben vidáman kijelentették, hogy 2030-ra "nem lesz semmid", ennek a globális tervnek számos aspektusát, köztük a személyes tulajdonjogok megszüntetésének célját is kifejtette. "Minden termék szolgáltatássá fog válni" – magyarázza a WEF a honlapján. Erre utal a "semmi sem lesz a tiéd".


Elmúlnak azok az idők, amikor egyszer megveszel valamit, és a végtelenségig használhatod, mert a tulajdonod. Ehelyett az új rendszer, amelybe belekényszerítenek minket, megköveteli majd, hogy mindent béreljünk – az otthonunkat, a közlekedési eszközöket, a bútorokat, az edényeket és a többit. Valószínűleg már észrevette ezt a kúszást.


Például régebben megvásárolhattál egy szoftvert, ami egy lemezen volt. Ezt a programot bármilyen számítógépre telepíthetted és újra telepíthetted, mert nálad volt a CD.


Ma már a legtöbb szoftverprogram felhőalapú előfizetés, és havi vagy éves díjat kell fizetned, amíg használod. És bár a díj alacsony lehet, de ha egyszer összeadjuk az egész életen át tartó használat során, akkor a végén sokszorosát kell fizetnünk annak, mint amikor még megvásárolhattuk a programot.A lakástulajdonlás mindig is vagyongyarapító stratégia volt


Ahogy Bull-Hansen megjegyezte, a lakástulajdonlás határozza meg a középosztályt. Ami még ennél is fontosabb, hogy ez egy módja annak, hogy generációs vagyont építsünk és biztosítsunk.

Ha megszüntetjük a saját lakás vásárlását, akkor gyakorlatilag megszűnik a középosztály, és csak a nagyon gazdagok és a nagyon szegények maradnak.

"Nem számít, hogy hiszünk-e abban, hogy ez jót tesz a környezetnek vagy sem" – mondja Bull-Hansen. "Ez az önök irányításáról szól. Arról szól, hogy birtokoljanak téged... Ez egy vagyonátadás, amit látunk, és ezt nem fogadhatjuk el. A tulajdonlás fontos. Ez egy nagyon, nagyon lényeges fogalom ...


Ha elvesszük a tulajdonjogot, akkor marad a feudalizmus. Valakinek a tulajdonába kerülnek azok a dolgok, amelyekre szükséged van, és ők lesznek az úgynevezett 'elit'... Tehát le kell tennünk a lábunkat, és vissza kell utasítanunk ezt."Az engedetlenség az egyetlen kiút


Oké, akkor mit tegyünk ez ellen?

Támogatom Bull-Hansen felhívását a békés engedetlenségre. "Most már engedetlenek kell lennünk" – mondja. Az alternatíva a jobbágyság elfogadása.

És ismétlem, az eljövendő rabszolgarendszer nem pusztán arról szól, hogy elveszi az emberi jogokat és megszünteti az egész életünkben élvezett szabadságjogokat – még az olyan egyszerű dolgokat is, mint például a szabadság, hogy oda utazhatunk, ahová akarunk, amikor akarunk –, hanem arról is, hogy megfoszt minket a vagyonunktól és megszünteti a jövőbeni vagyonépítés lehetőségét.


Nem csak azt akarják elvenni tőlünk, hogy otthonunk legyen, és így generációs vagyont építhessünk. A központi banki digitális valutával (CBDC) nem fogsz kamatot keresni a pénzeden, és automatikusan kivonják belőle az adót. Azt is képesek lesznek megszabni, hogy mire és hol költheted el a pénzed, és lejárati dátumokat is beiktatnak a pénzedre, hogy soha ne tudj félretenni egy esős napra.

Az egész program mögött álló globalista összeesküvés egy állandó rabszolgaosztályt akar létrehozni, amelynek nincsenek jogai, nincsenek szabadságai és nincs kiút.

Ha egyetértesz ezekkel a "zöld" javaslatokkal – amivel ezt a bizonyos vagyonátcsoportosítási rendszert igazolják –, akkor aktívan a szegénységet és a rabszolgaságot választod magad, a gyermekeid és minden utódod számára, mert

ezt a globális irányítási rendszert elképzelhetetlenül nehéz lesz lebontani, ha egyszer már kialakult.

Hogyan fogsz lázadni, amikor a kormányzat tetszés szerint lefoglalhatja a bankszámláidat, kizárhat téged az élelmiszerboltokból, elküldhet egy fertőzést ellenőrzésű internálótáborba a "közegészségügy védelme" érdekében, még ha nem vagy is beteg, beprogramozhatja az elektromos járművedet úgy, hogy az csak egy meghatározott, kijelölt területen belül közlekedjen, és mindenkit, akit ismersz, ugyanúgy megbüntethet, egyszerűen azért, mert ismer téged?

Mindez, és még sok minden más is, lehetséges lesz, amint a mesterséges intelligencia által működtetett digitális felügyeleti és ellenőrzési hálózat teljes mértékben megvalósul, és összekapcsolódik az Ön digitális személyazonosságával, egy programozható CBDC-vel és az egységes főkönyvi rendszerrel.

Ahogy Bull-Hansen megjegyezte, az engedetlenségnek és a globalista "zöld" menetrenddel való együtthaladás megtagadásának következményei lesznek, de ha most elfogadjuk, hogy megfizessük az ellenállás árát, és tömegesen megtagadjuk a végrehajtását, akkor ez a globalista hatalomátvétel teljesen meg fog bukni.

Tömeges engedelmesség nélkül nem tudják megtenni.


Ki akarja uralni a világot?


Ha ez a téma új önnek, akkor talán kíváncsi, hogy kik azok a "globalisták", akik ezt a globális puccsot próbálják végrehajtani. Nem fogok itt neveket mondani, bár napról napra könnyebb azonosítani azokat a személyeket, akik a klub tagjai, ha megvizsgáljuk nyilvános nyilatkozataikat és állásfoglalásaikat, üzleti törekvéseiket és kapcsolataikat.


Ennek oka az, hogy a legtöbbjük már meg sem próbálja titkolni a részvételét, és a napirend előmozdítására létrehozott szervezetek egyre nyíltabban mutatják be céljaikat.


Például 2023. június 5-én az ENSZ közzétett egy dokumentumot, amelyben kifejtette elkötelezettségét, hogy az Egészségügyi Világszervezetet teszi meg a központi globális kormányzati szervnek.


Az alábbi részlet a 2023. szeptember 20-i Közgyűlés 2023. szeptember 20-i ülését megelőzően elkészített "Az ENSZ Közgyűlés magas szintű találkozójának politikai nyilatkozata a pandémiák megelőzéséről, felkészültségéről és kezeléséről" című dokumentum nulladik tervezetének 9. oldaláról származik.Globális kormányzás


A dokumentum végleges szövegét 2023. szeptember 1-jén tették közzé, és ebben a változatban az összes címszó kikerült, de az általános szándék, hogy a WHO-t a világ de facto irányító testületévé tegyék, változatlanul megmaradt.


Bár a dokumentum a WHO azon hatáskörére összpontosít, hogy világszerte diktálja a világjárványok megelőzését és az azokra való reagálást, amint azt több korábbi cikkemben is részleteztem, a

WHO nem csak a világjárványokért lesz felelős. Ez csak az indoklás, amivel be akarják tenni a lábukat az ajtón.

Ezután a WHO az általános egészségügyi ellátás területére fog lépni azáltal, hogy előmozdítja az egyetemes egészségügyi ellátórendszer elfogadását. Ezt a világjárványok megelőzésének, a felkészültségnek és a reagálásnak a fokozása zászlaja alatt fogják előmozdítani, ahogyan azt a zéró tervezetben a 11. oldalon, az OP33 alatt, a végleges szövegben pedig a 22. cikkelyben részletezik.

Ezután a globális One Health programon keresztül, amely a "közegészségügyet" kiterjeszti a mezőgazdaságtól és a szennyezéstől kezdve az utazáson át az éghajlatváltozásig mindenre, a WHO – vagy annak valamilyen mellékága – átvesz minden kormányzati funkciót.

Az ENSZ "Politikai Nyilatkozatának" végleges szövege még azt is kijelenti, hogy

az egészség a "fenntartható fejlődés" egyik mutatója, és ezzel közvetlenül összekapcsolja a WHO világjárványügyi hatáskörét az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljaival és az Agenda 2030-mal.

Törvénytelenség uralkodik


A világ népei számára még szörnyűbbé teszi a helyzetet az a tény, hogy

az ebben a hatalomátvételben részt vevő kormányok és globális szervezetek egyre inkább semmibe veszik azokat a szabályokat, irányelveket, törvényeket és szerződéseket, amelyek korábban legalább a demokrácia és a jogállamiság látszatát biztosították.

Ennek egyik legújabb példája, hogy

az ENSZ Közgyűlésének (UNGA) elnöke teljes közgyűlési szavazás nélkül és 11 tagállam (Fehéroroszország, Bolívia, Kuba, a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság, Eritrea, az Iráni Iszlám Köztársaság, Nicaragua, az Orosz Föderáció, a Szíriai Arab Köztársaság, Venezuela és Zimbabwe) tiltakozása ellenére jóváhagyta a világjárvány megelőzéséről szóló nyilatkozatot (a fent tárgyalt dokumentumot).

Francis Boyle, J.D., Ph.D., a biológiai fegyverek szakértője és az Illinois-i Egyetem nemzetközi jogi professzora szerint, aki az 1989-es biológiai fegyverek elleni terrorizmus elleni törvényt kidolgozta, a 11 nemzet ellenvetése "megakadályozhatja, hogy ezt a nyilatkozatot konszenzussal fogadják el, és így vitathatóan a nemzetközi szokásjog részévé váljon, ami a nyilatkozat mögött állók szándéka".


"A 11 ellenző állam miatt nem tudták átvinni az ENSZ Közgyűlésen konszenzusos határozat formájában" – mondta Boyle a The Defender-nek. "Megpróbálják kiforgatni és félremagyarázni a dolgot azzal, hogy az ENSZ Közgyűlés elnöke – nem pedig az ENSZ Közgyűlés – hagyja jóvá a nyilatkozatot".Az ENSZ-nyilatkozat egyetemes védőoltásokat és egyebeket követel


Az a tény, hogy az ENSZ Közgyűlés elnöke kiskapukat teremt ott, ahol nincsenek, különösen aggasztó annak fényében, hogy a nyilatkozat a COVID-19 hatalomátvételét állandósítja, és általános védőoltásokra, fokozott felügyeletre, oltási útlevelekre, a közösségi média cenzúrájára és az "integrált Egy Egészségügyi megközelítésre" szólít fel, ami, mint az imént kifejtettem, az elsődleges módja annak, hogy a WHO végül az emberi élet minden aspektusát irányítsa.

Láthatjuk tehát, hogy még akkor is, amikor az országok nem értenek egyet és ellenkeznek, az ENSZ vezetése egyszerűen megkerüli a szabályokat és mindenképpen a Mély Állam tervét követi, és pontosan ez az a fajta viselkedés, amit egy "Egy Világkormánytól" várhatunk.

Lesznek saját magukra vonatkozó szabályaik, amelyeket kényelmesen figyelmen kívül hagynak, amikor az nekik megfelel, és rögzített szabályok, kemény büntetésekkel a többi plebs számára. A The Defender jelentése szerint (2023. szeptember 20.):


"A kritikusok 'képmutatásnak' és 'elszabadultnak' nevezték a nyilatkozatot, amely egy olyan globális járványügyi hatóságot kíván létrehozni, amelynek hatalmában áll a zárlatok, az általános védőoltások és a 'félretájékoztatás' cenzúrázása. A jóváhagyásra egy magas szintű PPPR [Pandemic Prevention, Preparedness and Response] találkozó részeként került sor ..."


Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója egy nyilatkozatában azt mondta: "Ha a COVID-19 semmi mást nem tanított meg nekünk, akkor azt, hogy amikor az egészség veszélyben van, akkor minden veszélyben van". A PPPR-t összekapcsolta az ENSZ fenntartható fejlődési céljaival (SDG-k), mondván, hogy a világ vezetőinek "meg kell mutatniuk, hogy megtanulták a világjárvány fájdalmas tanulságait" ...


Dr. David Bell, közegészségügyi orvos, biotechnológiai tanácsadó és az Intellectual Ventures Global Good Fund globális egészségügyi technológiákért felelős korábbi igazgatója a Brownstone Institute számára írva azt mondta,

hogy a nyilatkozat "fő célja" az, hogy "támogassa" a WHO tagállamai által jelenleg tárgyalás alatt álló "pandémiás szerződést" és az IHR módosításait.

Bell a The Defender-nek elmondta:


"A nyilatkozatot nem komoly szándékkal írták, hanem lényegében üres retorika, amely az ellenőrzés folyamatos központosítását segíti elő, amelyre az ENSZ és a WHO nyíltan törekszik, a demokrácia, az emberi jogok és az egyenlőség rovására".


Francis Boyle egyetértett:


"Ez egy teljes körű nyomásgyakorlás annak érdekében, hogy az ENSZ Szervezet, annak szakosított ügynökségei és társszervezetei teljes egészében támogassák és támogassák a tervezett globalista WHO világméretű totalitárius orvosi és tudományos rendőrállamot" – mondta.Miért fedi fel a Mély Állam a terveit?

A módszer feltárása – Az ezoterikus szimbolizmus mint agykontroll – írta Jarrod D. Schneider

Az elmúlt években, különösen az utóbbi háromban, a Mély Állam globális maffiája egyre nyíltabban tárta fel terveit. Ez azt jelenti, hogy már évtizedekkel ezelőtt is mindenki számára látható volt az "Új Világrend", az "Egy Világkormány" terve. Megjelent fehér könyvekben és jelentésekben vitatták meg, filmekben és szórakoztató műsorokban utaltak rá, és bemutatótáblás gyakorlatokon hozták nyilvánosságra.

Miért fedik fel mindig a tervüket? Nem lenne ésszerűbb titokban tartani, hogy az emberek ne tudják, mi jön, és ezért nem fognak ellenállni?
Mint kiderült, a látszólagos őrületnek megvan a módszere,

és a fenti videó, a "Revealing the Method: Ezoterikus szimbolizmus mint agykontroll" című videó foglalkozik vele.


Összefoglalva,

a globális kormányzati rendszer napirendje a tömeges agykontrollt használja arra, hogy az embereket a személyes hatalmuk elvesztésére kondicionálja azáltal, hogy háromféle veszteséget népszerűsít és szoktat meg bennünket:
  • Az emlékezet elvesztése (amnézia)

  • Az akarat vagy a kezdeményezőkészség elvesztése (abulia)

  • Az érdeklődés elvesztése az egészségünk és jólétünk szempontjából létfontosságú dolgok iránt (apátia).

Ez a három pszichológiai állapot szükséges ahhoz, hogy a globális összeesküvés sikeresen megvalósíthassa a globális kormányt.

Az összeesküvés által ezen állapotok elősegítésére használt agykontroll módszerek közé tartozik a szent szimbolizmus és az archetípusok felforgatása.


Az okkult és ezoterikus szimbólumok használatával az emberiség alacsonyabb rendű ösztöneire, állatias étvágyára, kényszeres késztetéseire és "az egyén magasabb tudatos természetével ellentétes, harmóniátlan késztetéseire" apellálnak. A cél az egyének spirituális fejlődésének megállítása és a társadalomban a szellem fejlődésének megfojtása.


Az, hogy mindenre rányomják a "bélyegüket", szintén a kabbala megalomániájának egy ego-vezérelt aspektusa lehet.

Ezzel hirdetik dominanciájukat egymás és – tudat alatt – a tömegek előtt, miközben egyúttal kigúnyolják azokat, akiket alacsonyabb rendűnek tekintenek.

A kabalák szimbolizmushasználatának egyik különösen érdekes aspektusa, hogy a szimbólum jellemzően pontosan az ellenkezőjét jelenti annak, amit a főáramú konszenzus szerint a szimbólum jelentése jelent. Például a volt Szovjetunió zászlaján található kalapács és sarló szimbólumról általában úgy gondolják, hogy a munkásosztály eszközeit – az ipart és a mezőgazdaságot – jelképezi. Az elképzelés a "munkásosztály utópiájáról" szól.


Az okkult jelentés azonban, amely a Szovjetunió előtti, Szaturnuszé, egy félistené, aki sarlóval szakította szét a föld és az ég egységét. Miután elválasztotta a földet az isteni világtól, Szaturnusz az anyagi világ építőjévé vált. Szaturnuszt utánozva a kabbala is az anyagi világ ügyeivel foglalkozik: birtokolja, alakítja és irányítja azt.


A kalapács eközben az anyag eltörlését jelképezi – "a kaotikus pusztítás végső aktusát, hogy bevezethessék új rendjüket". Ez az az eszköz, amely szétzúzza az isteni akarat utolsó maradványait az emberiségben "egy olyan folyamatban, amelyben az ember elfajul és tovább ereszkedik egy poszt-emberi világba".

A kalapács és a sarló tehát okkult szemszögből nézve egy elit osztály zsarnoki uralmát jelöli, amely az emberiséget el akarja választani az istenitől, és végső soron el akarja pusztítani. Okkult jelentése a megosztott disztópia – az egységes utópia ellentéte.

Ajánlom a videó megtekintését, amely sokkal részletesebb, mint ez a rövid összefoglaló. Mindenképpen elgondolkodtató.

1 093 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page