top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:00) 2024.04.09.
Bill Gates megkérte a dán kormányt, hogy támogassa ezt a programot, és azt mondta, hogy 30 millió életet mentett meg. A dán kormány azt mondta, mutassa meg az adatokat. Nem volt képes rá. Ezért elmentek Afrikába, és elvégezték a saját tanulmányaikat, és megnézték 30 év DTP-adatait. És amit találtak, az mindannyiukat megdöbbentette. Azt találták, hogy azok a lányok, akik megkapták a DTP-t, tízszer olyan gyakran haltak meg, mint az oltatlan lányok. Olyan dolgokban haltak meg, amelyeket soha senki nem hozott összefüggésbe a vakcinával. Meghaltak vérszegénységben, maláriában, bilharziában tüdőbetegségben, légzőszervi betegségekben és tüdőgyulladásban. 30 évig senki sem vette észre, hogy az oltott lányok haltak meg, és nem az oltatlanok. KARIKÓR
Felsültek a GOVidióták. Az embereknek hazudtak. Az egész egy gigantikus hazugság volt. Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke most is nagy nyomás alatt van, és jogosan. Az embereknek joguk van tudni, miről van szó ezekben a szerződésekben....
A jólértesült mainstream média (Index, Telex, HVG, 444) ismét leszerepelt. Ők ugyanis mindig jobban tudják, mit csinálok. Szerintük indulok az EU-s választásokon...


Mindössze egy zászlóajl marad az egész enklávéban. Taktikai harc következik.


Amint a lakóhelyüket elhagyni kényszerült palesztinok meghallották, hogy az izraeli hadsereg kivonul a déli Hán Júnisz városából, visszaindultak az egyiptomi határ mellett fekvő Rafahból az otthonaikba, számolt be az al-Dzsazíra helyszíni tudósítója. A város több mint 90 százaléka elpusztult: nemcsak a lakóházak, hanem a közintézmények, és az utak is. A lapnak a hán júniszi lakosok azt mondták, hogy azokat az utcákat sem ismerik fel, ahol egész életükben éltek.
“A békét csak a harctéren keresztül érhetjük el” – mondta. (nu, persze; már a háborúhoz is a nagy békesség vezetett el)Miközben gratulált az új elnöknek a győzelemhez, Fico arra figyelmeztetett, hogy Szlovákiának most már számolnia kell “a Nyugat esetleges büntetésével, amiért Peter Pellegrinit választotta, és nem Ivan Korczokot, aki nem habozott volna szlovák zászlóaljakat küldeni Ukrajnába”. A kormányfő emlékeztetett arra, hogy szociáldemokrata pártjának tavalyi szlovákiai parlamenti választásokon aratott győzelme után ahelyett, hogy az EU-tól gratulációkat kapott volna, az Európai Szocialisták Pártjából kizárták a frakciót az Ukrajnával kapcsolatos álláspontja miatt.


A miniszterelnök szerint – akit a közszolgálati TASR hírügynökség idézett – a két bíró, Juraj Kliment és Peter Stift több alkalommal is jogsértéseket követett el, egyebek mellett jogosulatlan döntések meghozatalával, valamint a büntető rendtartás rendelkezéseinek figyelmen kívül hagyásával. Robert Fico ezzel kapcsolatban rámutatott: ezeket a jogsértéseket már az alkotmánybíróság is többször felrótta a két érintettnek. A kormányfő egyúttal felszólította a legfelsőbb bíróság elnökét, Ján Sikutát, valamint a bírói tanács elnökét, Ján Mazákot, hogy indítványozzanak fegyelmi eljárást Kliment és Stift ellen.


Az előzetes adatok szerint Varsóban ugyanakkor újrázott a lengyel főváros liberális polgármestere. Rafał Trzaskowski (Polgári Koalíció) a szavazatok 59,8 százalékát szerezte meg.


Párizs a közelgő nyári olimpiai játékok küszöbén megszakította a terrorizmus elleni együttműködést Moszkvával – jelentette ki Alekszej Mesekov orosz nagykövet a Le Journal du Dimanche című francia lapnak adott vasárnapi interjújában. A diplomata alig több mint két héttel azután nyilatkozott, hogy a Moszkva melletti Crocus City Hall koncerthelyszín elleni terrortámadásban több mint 140 ember vesztette életét. Franciaország, amely idén a nyári olimpiai játékok házigazdája lesz, a merényletet követően növelte a terrorkészültséget és fokozta a biztonsági intézkedéseket Párizsban.


Az FSZB részleteket mutatott be kihallgatási videókból, amelyeken a gyanúsítottak bevallották, hogy pénzt ígértek nekik Kijevben.


A Magyar Jelen birtokába került orvosi leletek azt bizonyítják, hogy az antifa támadások sértettjei valójában súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek.


A brazil legfelsőbb bíróság egyik bírája vizsgálatot indított Elon Musk ellen az igazságszolgálatás akadályozása miatt, miután az X tulajdonosa kijelentette, hogy újraaktivál több olyan fiókot, amelyeknek a bíró elrendelte a felfüggesztését - jelentette a Reuters hírügynökség. Musk kijelentette, hogy a felfüggesztésekről szóló határozat alkotmányellenes, így a fiókokat újra megnyitják. Ezután felszólította Alexandre de Moraes bírót, hogy mondjon le. Sem a bíróság, se az X nem hozta nyilvánosságra, hogy mely fiókokról van szó. Moraes olyan "digitális milíciák" ellen folytat nyomozást, amelyek gyanúja szerint Jair Bolsonaro elnöksége idején álhíreket és gyűlölködő tartalmakat terjesztettek. A bíró vezeti a nyomozást a Bolsonaro feltételezett puccskísérletével kapcsolatban is.


Lehet, hogy Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök javaslatát, amely szerint vissza kellene állítani a halálbüntetést Szerbiában, az állampolgárok többsége is támogatná egy esetleges népszavazás során, de életbe léptetéséhez alkotmánymódosításra lenne szükség – jelentette ki Ivica Dacic szerb külügyminiszter.


Országos vészhelyzetet hirdetett Sierra Leone, miután az afrikai országban a szenvedélybetegek sírokat ásnak ki, hogy az emberi csontokból pszichoaktív kábítószert készítsenek. A „zombidrog” havonta több tucat ember halálát okozza Nyugat-Afrikában – írja az angol sajtó.


Idén is útra kelnek azok az elhivatott zarándokok, akik 40 nap alatt Budapestről Csíksomlyóra gyalogolnak, hogy ott részt vegyenek a magyarság egyik legmeghatározóbb eseményén, a csíksomlyói búcsún. A 40 napos zarándoklat komoly fizikai kihívás, hiszen napi 25-30 kilométert kell megtenniük a résztvevőknek.1 040 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page