top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:37) 11.29.Miután a lakosságnak igencsak elege lett a bevándorlókból, különösen a csütörtöki késelések után, a tervezet szerint akár már egy mém miatt is lecsukhatnának; az ötletet még Elon Musk is kommentálta.


Ezt a Világgazdasági Fórum (WEF) egyik konferenciáján mondta.


2023. október 26-án a Düsseldorfi Egyetem először prezentálta a posztvakcina-szindróma biomarkereit a „Vaccines” c. szaklapban. Bizonyos kóros vérértékek alapján a kutatók ma már meg tudják különböztetni a “normális” oltási reakciókat az oltáskárosodástól. A fenti tanulmányban említett posztvakcinás biomarkerek némelyike több mint 20-szorosára emelkedett.


A kárpátaljai Munkácson videóra vették, ahogy egy feltételezhetően erőszakkal mozgósított ukrán férfi megszökik a katonai sorozóhivatalból, az ablakon át.


Mint megjegyezték, ez azt jelenti, hogy december 13-ig a két állam szárazföldi határán lévő összes ellenőrző pont zárva lesz.


Megtörtént Olaf Scholz igazságbeszéde a Bundestagban.


Németország gazdaságát modernizálni kell, hogy a jövőben fel tudjon készülni a váratlan válságokra – mondta Olaf Scholz kancellár kedden a parlamentben tartott beszédében. Egy nemrégiben hozott alkotmánybírósági döntés megakadályozta a kormány azon tervét, hogy a fel nem használt járványügyi forrásokat az erre a Klíma- és Átalakítási Alapba csoportosítsa át.


Az Európai Unió Tanácsa az Európai Békekeret keretében további 194 millió euró (mintegy 75,6 milliárd forint) finanszírozást hagyott jóvá az ukrán fegyveres erők kiképzéséhez – tájékoztatott az uniós tanács kedden.


Izrael továbbra is szégyentelenül tiporja a nemzetközi jogot – jelentette ki.


A Jeruzsálemi Stratégiai és Biztonsági Intézet elnöke szerint legfőbb ideje, hogy Izrael újragondolja eddigi Kína-politikáját.


Az október 7-i Hamász-mészárlás óta elképesztő mértékben megnőtt a terrorszervezet népszerűsége a régió másik palesztin területén, a Palesztin Hatóság vezette Júdea-Szamáriában (más néven: Ciszjordániában). Ennek jele, hogy Hamász-zászlók lepték el a terület településeit és utcáit.


A Hamasz alapítójának fia sokkoló beszédben tárta fel a rémálomszerű valóságot a szervezetről - teljes videó magyar felirattal A Hamász egyik alapítójának fia ( a "Zöld Herceg" ) Mosab Hassan Yousef bemutatja az általa belülről megismert Hamaszt. Érdemes meghallgatni!


A román és bolgár katonák mellett más szövetséges és partnerországok katonáinak speciális kiképzését és felkészítését hivatott irányítani.


2015 óta mostanáig a korábbi elnök törvényben tiltotta meg a migránsokkal való kereskedést, miután Mohamed Bazoum kormánya pénzt kapott az Európai Uniótól. De nyár közepén egy katonai rezsim megbuktatta őt és átvette a hatalmat. Hétfőn pedig bejelentették, hogy eltörölték a törvényt, szabaddá téve az utat a sok ezer Európába igyekvő migráns számára.


Katar mellett egy másik arab ország is rendesen kitömte az EP-képiselők zsebét, itt vannak a részletek.


Mindezt a teljesen semleges közigazgatási környezet kialakítása érdekében.


Nehézfémeket találtak Kirilo Budanov feleségének szervezetében.


Őrjítő ellentmondásokba keveredett a brit lap, de mindent megmagyaráznak. Csak legyen, aki elhiszi.


– Ma kiszabadítottam a baracskai börtönből (büntetés-végrehajtási intézetből) László Attila bajtársamat, a Magyar Önvédelmi Mozgalom és a Mi Hazánk egyik vezetőjét. Rengeteg koncepciós eljárást indítottak ellene, csak azért, mert kiáll a bajba került honfitársaiért. Megszámolni is nehéz, hogy mennyi szabálysértési eljárást indítottak már ellene, pusztán azért, mert tüntetéseket, felvonulásokat szervezett a magyarok érdekeiért, de most már büntetőeljárást is indított a hatalom ellene “jogosulatlan közbiztonsági tevékenység” végzése miatt. Önmagában botrány, hogy egyáltalán létezhet ilyen büntetőjogi meghatározás ebben az országban. Azokat üldözik, akik a bűnözők ellen lépnek fel – fogalmaz Toroczkai László személyes oldalán, aki TikTok videóban is beszámol a történtekről.


 

1 064 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK