top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:20) 2023.01.27.

A Pfizer leleplezés – magyar felirattal

“Irányított evolúcióval" mutálják a COVID-19 vírust az új vakcinákhoz?! Jordan Trishtan Walkert, a Pfizer kutatási és fejlesztési, stratégiai műveletek és mRNS tudományos tervezés igazgatóját “interjúvolták” meg rejtett kamerával. "A COVID egy ideig még pénztermelő tehén lesz számunkra. Nyilvánvalóan."


A Nemzetközi Bűnügyi Nyomozó Intézet vádemelést kér Gates, Fauci, Pfizer, BlackRock, Tedros és Drosten ellen

A különböző országokból származó 11 ügyvédből és egy portugál bíróból álló csoport 2022 februárjában indított nyomozást. Az emberiség elleni bűncselekményekre vonatkozó összes rendelkezésre álló bizonyítékot a Nagyesküdtszék elé terjesztették , ebben az esetben civilek. Ennek eredményeként a Nemzetközi Bűnügyi Nyomozó Intézet (IICI) felhív minden állampolgárt, hogy javasoljon vádemelést Bill Gates, Anthony Fauci, Pfizer, BlackRock, Tedros és Christian Drosten ellen a veszélyes, halálos kísérleti oltóanyagok terjesztése miatt.

Reiner Fuellmich, az IICI munkatársa szerint a kormányainkat és a többségi médiát – mindkettőt birtokolják – arra használják, hogy a hét minden napján, 24 órában közvetítsék pánikpropagandájukat.


Francia politikus: Zelenszkij őrült

Florian Philippot az ukrán elnök követeléseire reagált a nyugati vadászgépekkel kapcsolatban.


Mick Wallace: Zelenszkijnek a tárgyalóasztalnál kellene ülnie, de ehelyett a világot járja, és az örök háborúját árulja, miközben Ukrajna tönkremegy

Zelenszkijnek a tárgyalóasztalnál kellene ülnie, de ehelyett a világot járja, és az örök háborúját árulja, miközben Ukrajna tönkremegy, és a besorozott ukránokat tízezrével ölik meg. Az elmúlt 25 évben az imperialisták agressziós háborúkat vívtak. Emberek millióit ölték meg, és további milliókat űztek el. A NATO-tagokat soha nem vonták felelősségre ezekért a bűncselekményekért. Ha valóban törődünk az igazságossággal, akkor véget vetünk az ellentéteknek és a képmutatásnak, és nekilátunk a valódi béketeremtésnek.


Orbán Viktor: Ha fegyvert küldesz, mondhatsz, amit akarsz, benne vagy a háborúban

Fegyverszállítás, inflációs várakozások, dollárbaloldal, szankciós veszteségek. Összefoglalónk a miniszterelnök péntek reggeli rádióinterjújáról!


Trump: Az Ukrajnának szállított tankok atomháborút robbanthatnak ki

„Inkább vessünk véget ennek az őrült háborúnak. Most” – javasolta a volt amerikai elnök.


A nagy harckocsi huzavona

A támadás és a védelem ingája 2009-ben kezdett el az ellenkező irányba lendülni, amikor Izrael hadrendbe állította a Trophy aktív védelmi rendszert. Egy olyan rendszerről van szó, amelyik képes érzékelni a közelgő páncéltörő rakétát, és a lövedéket lövedékkel teríteni le. Az azóta eltelt 14 év alatt Izrael egyetlen páncélosa sem sérült meg az egymást követő gázai akciók során.


Bill Gates: A háborút megelőzően az ukrán kormány az egyik legrosszabb volt a világon (videó)

A Microsoft-alapító arról beszélt, hogy a háború előtt Ukrajnában mennyire megkeserítette az ukránok életét a korrupció. (nu, itt a Gates-féle recept: háborúzz és megjavulsz)


Elkezdődött Ukrajna maradványainak felosztása – megérkezett az IMF egy gigahitellel A Nemzetközi Valutaalap egy többéves, akár 16 milliárd dolláros segélycsomag lehetőségét vizsgálja Ukrajnának. Óriási segélycsomagot állíthat össze Ukrajnának az IMF – írja a Bloomberg. Mint a lap írja: a program megvalósítása számos feltételtől függ, többek között a G7 országainak jóváhagyásától, valamint attól, hogy Ukrajna adományozói és hitelezői biztosítják-e az ország adósságának fenntarthatóságát.


Német főszerkesztő: A migráció tönkretette a jóléti Németországot!

Roland Tichy beszélt arról, hogy a közösségi médiában hogyan blokkolják a konzervatív hangokat, hogy mi a jobboldali újságíró célja és arról, hogy milyen a mai Németország. Folytatódott az MCC médiakonferencia!


Szijjártó ellentmondott a német külügyminiszternek: Nem állunk háborúban senkivel

A külügyminiszter hangsúlyozta, a külpolitikai stratégia egyik alapja, hogy „nem okoskodunk bele más országok dolgaiba”.


A német külpolitika őrületes éve – íme, Baerbock legemlékezetesebb pillanatai

Háború meghirdetése Oroszországgal, plagizált könyv, bekamuzott diploma és a választók, akik mindegy, mit gondolnak: Annalena Baerbock politikai karrierje bővelkedik a meglepő fordulatokban!


Német mindennapok a jog tükrében

A migráns gyilkosok nyilvánvalóan egy más jogrendszerben élnek, mint azok, akik megpróbálnak az Oroszország elleni mértéktelen uszításnak ellentmondani.


EU: "Nincs pénz kerítésre a külső határokon"

Persze Zelenszkijéknek akad egy-két euró...


Újabb pert indít az Európai Bizottság Magyarország ellen

A Bizottság pénteken úgy határozott, hogy az Európai Unió Bírósága elé idézi Magyarországot.


„Mintha minden omlana össze lassan” – francia EP-képviselő a Mandinernek

„Meg kell mindenhol mutatnunk: van alternatíva a mostanra imperialistává vált Európai Unióval szemben” – vallja Patricia Chagnon francia EP-képviselő. Interjúnk!


Lecsukják a papot, aki elállta egy abortuszklinika bejáratát

Mindenki számára nyilvánvalóvá válhat a rendkívül durva kettős mérce, amelyet a keresztényekkel szemben támasztanak.


Az osztrák és német fősodratú média azt sulykolja az embereknek, hogy legyenek genderpártiak

A fősodratú média Ausztriában és Németországban azt sulykolja az embereknek, hogy legyenek woke- és genderpártiak, valamint támogassák a bevándorlást – emelte ki előadásában Richard Schmitt, az osztrák Exxpress AT főszerkesztője és társtulajdonosa Budapesten, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) médiapiac helyzetével foglalkozó nemzetközi konferenciájának második napján.


MLSZ az UEFA-nak: A Nagy-Magyarország nacionalista jelképnek minősítése történelmi ismeretek hiányára vall

A Magyar Labdarúgó-szövetség szerint ez egy „kapocs, ami összeköti a magyar szurkolókat”. Szemben a FARE ellenőr álláspontjával a Nagy-Magyarország molinó revizionistának és nacionalistának önmagában nem minősíthető. A Nagy-Magyarország molinó ezirányú minősítése olyan történelmi ismeretek hiányára vall a FARE ellenőr részéről, aminek az UEFA előtti eljárásban teret engedni nem lehet. (nu, az itthoni tiltás tehát megint egy globalista önkényeskedés és zsarolás következménye; igaz, van rá hazai kereslet is)


Breitbart: Soros György egy dezinformációs hálózatot pénzel

A Soros által finanszírozott Leadership Conference on Civil and Human Rights nevű egyesülés 2022-ben nyílt levélben szólította fel a nagy technológiai cégeket, hogy akadályozzák meg a választók félrevezetését és a demokrácia aláásását célzó törekvéseket. A levelet aláíró 11 szervezet 30,3 millió dollárt kapott a milliárdostól. A cikk hozzátette: a tényellenőrzés a baloldali cenzúra kedvelt eszköze, melynek segítségével a politikai semlegesség álcája mögé bújva hallgattatnak el konzervatív véleményeket.


A WHO igazgatója szerint a Covid továbbra is embereket fog ölni, mert a félretájékoztatás bizalmatlanná teszi az embereket az oltással szemben

(nu, s egy magvas hozzászólás) Az emberek a hülyék, hogy ez az idióta ezt mondhatja, és hagyják. Hallgatják... hallgatjuk.


Nekünk itt nem időnk van, hanem napunk

A nyugati szinthez képest jóval szerényebb, ám egyúttal sokkal nyugodtabb is az élet Kenyában. A kelet-afrikai országot még nem öntötte el a nyugati woke kultúra, és üdítően nagy az érdeklődés a kereszténység üzenete iránt.


866 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page