VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (11:56)


Aristo: AZ ÜGY

Nagy napra virradtunk. Egy ország tette félre mindennapi gondjait, bajait, hogy egy idősödő férfiú szexuális szokásaival, illetve azok kalandos következményeivel foglalkozzék. Tették mindezt – tisztelet a kivételnek – a mindannyiunkban rejlő kukkoló elragadtatásával és a kukkolás vágyával teljesen ellentétes morális felsőbbrendűséggel. Mert leselkedni és erkölcsileg ítélkezni egyaránt roppant kellemes – másokkal kapcsolatban.


Szentesi Zöldi László: MIÉRT IS NEM TÜNTETÜNK?

A fentiek szellemében először is tüntetést kellene szerveznünk a MÚOSZ székházához, egyrészt magáért az ügyért, hogy ebben az országban senki ne fenyegethessen keresztényeket, másrészt stratégiánk tökéletesítése, finomítása végett. Hogy amikor itt az idő, szorosabb legyen a kötelék.


„Az utóbbi öt évben sokkal többen költöznek haza”

Koroknai Gábor hazaköltöztető: egyéni vállalkozóként családokat költöztet haza nyugat-európai országokból. Lapunknak elmondta, mik a tapasztalatai, milyen trendeket tapasztal a hazaköltözők számának változásaiban.


USA: legalizálják a marihuánát

Az Egyesült Államok demokrata többségű képviselőháza megszavazta a marihuána szövetségi szintű legalizálását – számol be az Euronews – egyszersmind szövetségi jövedéki adót vetett ki a kereskedelmére. A törvényt a demokraták támogatták, de a republikánus képviselők megosztottak voltak.

14 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek