top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:48) 10.22.Epoch Times: a “Health Canada” elismerte, hogy a “Simian vírus 40” (SV40) szekvencia jelen van a Comirnaty-ban. A Pfizer nem adta meg ezt a szekvenciát a “Health Canada”-nak. Számos kutató eredményei szerint az SV40 emberi daganatokkal hozható összefüggésbe. Például az SV40 elleni antitestek szignifikánsan magas arányát mutatták ki glioblastoma multiforme-ban (súlyos típusú agydaganatban), osteosarcomában (csontrákban) és non-Hodgkin limfómában szenvedő betegeknél. Hogy hogyan áll ehhez a Paul Ehrich Intézet? Miért nem végeznek el továbbra sem saját vizsgálatokat??? A Paul Ehrlich Intézetnek sürgősen vissza kellene hívnia a Comirnaty oltóanyagot és fel kellene függesztenie annak jóváhagyási engedélyét. A gyógyszertörvény 69. § (1a) bekezdés 4. mondata szerint erre joga van és köteles rá, még a központilag engedélyezett gyógyszerek esetében is. (Biró Éva)


Az egyetértési megállapodás értelmében a két szervezet megállapodott abban, hogy megosztják egymással az információkat, hogy "megkönnyítsék az innovatív termékek, köztük az orvosi ellenintézkedések fejlesztését", például a diagnosztikát, a vakcinákat és a terápiákat a betegség terjedésének leküzdésére világjárvány idején. Az FDA-nak egyetértési megállapodása van számos tudományos és nonprofit szervezettel, de kevesen nyerhetnek annyit, mint Bill Gates, aki milliárdokat fektetett be a járvány elleni intézkedésekbe. A szakértők attól tartanak, hogy a Gates Alapítvány indokolatlan befolyást gyakorolhat az FDA szabályozási döntéseire ezen ellenintézkedésekkel kapcsolatban.


Az Egyesült Államok vezette jelenlegi világrend “kifogyott a gőzből”, de Washington fogja kialakítani a helyébe lépő rendszert – mondta Joe Biden amerikai elnök szombaton támogatóinak. Moszkvai és pekingi vezetők azonban ezt másként gondolják.


Amerika alvajárva sétál egy új globális konfliktusba, mert Joe Biden elnöknek fogalma sincs, hová vezeti az országot – mondta elődje, Donald Trump.


Magyarország szintén NATO-tag, de ellenzi az EU számos, Ukrajnát támogató kezdeményezését, és Oroszországtól vásárol olajat és gázt. A Putyinnal való találkozója során pedig Orbán azt mondta neki, hogy Magyarország soha nem akart szembemenni Oroszországgal, és megpróbálja megmenteni a kétoldalú kapcsolatokat.


Az amerikai külügyminisztérium 100 országban lévő nagykövetségének küldött egy amerikai hírszerzési dokumentumot, amely a választási folyamatokba vetett “közbizalom aláásására” irányuló orosz kísérletekről szól – közölték források a Reuters hírügynökséggel, amelyet a Kommerszant szemlézett. Állítólag Moszkva ehhez “kémeket, a közösségi médiát és az orosz állami médiát” használja fel.


(nu, bocsánat, csak vicc volt)


Az Egyesült Államok tavaly nem engedte, hogy Ukrajna folytassa a béketárgyalásokat Oroszországgal – mondta Gerhard Schröder volt német kancellár a Berliner Zeitungnak adott interjújában.


Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke szemet huny Izrael gázai “háborús bűnei” felett – írta több száz uniós alkalmazott egy levélben, amely az EU intézményeiben kering – jelentette pénteken az Irish Times című lap.


“Meglepődve látjuk, hogy a nemzetközi közösség hallgat a gázai övezetben alkalmazott kollektív büntetési gyakorlatra. A palesztin népnek és a civileknek nemzetközi védelmet kell kapniuk” – mutatott rá.


Az Izraeli Védelmi Erők (IDF) rakétákkal csapásokat mértek a damaszkuszi és aleppói repülőterek kifutóira, és működésképtelenné tették azokat – jelentette a Sana hírügynökség a szíriai hadseregre hivatkozva.


Samantha Woll 40 éves volt. Egyelőre nem világos, hogy a gyilkosságnak köze van-e az izraeli háborúhoz.


„Tömegek élnek évtizedes elnyomás alatt és kiszolgáltatottságban, éheznek, szenvednek a víz és az egészségügyi ellátás hiányától. Nem lehet eltekinteni, semmibe venni a szenvedésüket, mert annak ilyen borzalmas és elviselhetetlen következményei lehetnek” – mondta a 444-nek a világhírű kanadai-magyar pszichológus.


Izrael-ellenes propaganda a köbön: terrorszervezetek által fabrikált vérvádat terjeszt a lap „oknyomozás” néven.


„Nem tudom, hogy mi lesz, hogy meddig tart a háború. Lesz-e egyáltalán Gáza” – jelentette ki egyikük.


A tragikus izraeli állapotokról, a zsidóság helyzetéről Európában, valamint az Egyesült Államok szerepéről is szó esett a Mandiner Reakció legújabb adásában, amelynek vendége Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija volt.


Jelentős rendőri készültség mellett hatalmas tüntetés volt szombaton Londonban a palesztinok mellett. A Scotland Yard kora esti első becslése szerint a Palestine Solidarity Campaign nevű szolidaritási kampánycsoport szervezte demonstráción százezren vettek részt.


Nem várt helyről jött egy erős kiállás az egyre feszültebb háborús helyzet miatt.


Az Osasuna szurkolói transzparensekkel és zászlokkal demonstráltak Palesztina mellett.


Az Ultrahang legfrissebb adásában Ádám Ráchel újságíró, a Shalom Israel című műsor műsorvezetője volt a vendégünk, akivel Biden Izraelnek és Ukrajnának nyújtandó támogatásáról, a telepesek, vallásos izraeli pártok kérdéséről, Benjamin Netanjahu felelősségéről és a zsidó állam létjogosultságáról beszélgettünk.


Az izraeli hadsereg azonban előbb lépett: vadászgéppel bombázták le azt a mecsetet, amely alatt az állig felfegyverzett terroristák bujkáltak. Közben hatalmas károk érték a Hamász gázai infrastruktúráját is, Szíriában pedig reptereket bombázott Izrael, ahonnan fejlett iráni fegyverek juthattak volna terroristákhoz. (nu, most működött a titkosszolgálat?)


Az izlandi író elsősorban nem a politika, hanem az irodalom területén vált világhírűvé.


Magyar sztáríró: „Skandinávia vérzik, és nem is fog elállni a vérzés”

(nu, bocsánat, ez is vicc volt)


I. Európa Jövője Konferencia néven tartja meg az eseményt Budapesten a Mi Hazánk Ifjai, melynek fő célja, hogy összefogja az antiglobalista, nemzeti érzelmű ifjúsági szervezeteket – írja Orosz Patrik, a szervezet alelnöke.


A legfrissebb adásunkban Hossó Andrea közgazdász volt a vendégünk, akivel az Európai Unió bővítésésének valós céljairól és az európai helyzetről beszélgettünk.A Societas Lancea Regis (Királyi Lándzsa Társaság) napja


842 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK