top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:00) 2022.12.04.
Világszerte ezen dolgoznak azok akik felismerték a kovidterror, a kényszeroltások és most a CBDC által előrevetített közelgő digitális diktatúrát.

Ha valahogy sikerül elérni, hogy a nyugati lakosság 20-30%-a ne vegyen részt a "játékukban" akkor a tervük összeomlik.


A példátlan csalás, példátlan gyógymódot igényel – írja Donald Trump a közösségi oldalán, a Truth-on


Arról, hogy miért Kínában kísérleteztek a koronavírussal, Andrew Huff azt írta, hogy azok a kutatások, amelyeket végeztek (az úgynevezett „gain of function” kutatások, amelyek különösen veszélyesek lehetnek), az Egyesült Államokban be voltak tiltva a vizsgálatok kezdetének idején, 2014 és 2017 közt.


Moszkva kivonult egy kulcsfontosságú déli városból, de nagyszabású légi offenzívát indított Ukrajna mélyén lévő célpontok ellen. Szergej Poletajev és Dmitrij Stefanovics elemzését lefordítottam számotokra, ők a Vatfor projekt társalapítói és szerkesztői.


(szent ég, nála az indítógomb?!)


A miniszterelnök szerint három lehetőség van az orosz energiától való függetlenedésre.


Az olajembargó bevezetésével az európai politikai elit a gázpiaci helyzethez hasonló problémát idézett elő, amiben a fő kérdést lassan nem az ár jelenti, hanem hogy lesz vagy nem lesz. Azáltal, hogy az unió lépésről lépésre elvágja magát a működéséhez szükséges nyersanyagoktól, évtizedek munkáját teszi tönkre – nyilatkozta Hortay Olivér, a Századvég klíma- és energiapolitikai üzletágának vezetője.


Bontsuk szét a két szereplő ábrázolását! Orbán Viktor ebben a párbeszédben a törődő, érdeklődő államférfi szerepében van feltüntetve, akinek nagyon fontos, hogy a "mindennapok virágárusa" ki tudja-e fizetni a rezsiszámlákat. A másik szereplő, az eladónő pedig a türelmes, kötelességtudó (mivel befizeti a számlát) és lojális állampolgár, aki nemcsak, hogy állja a sarat, de még el is felejti a magyar kormánynak, hogy most nehezebb idők vannak. Ezek az üzenetek nem az "ellenzéki keménymag" szavazóknak szól, hanem annak a 3 millió környéki embernek, aki a Fideszre szavazott a választáson. Mindenki küszködik a megélhetéssel, még a Fidesz-szavazók is, ezekkel az üzenetekkel azt próbálják elkerülni, hogy lemorzsolódjanak.


2020. július 11-én tették le Debrecen vadonatúj görögkatolikus templomának alapkövét. A munkálatokat számos nehézség hátráltatta, de 2022 végére teljes egészében elkészült a mintegy 250 nm alapterületű, 200 fő befogadására alkalmas lelki hajlék. A beruházás mintegy 380 millió forintból valósult meg.


Badacsonyiné Solt Éva egyszerű, közérthető nyelvezettel, szerethető stílusban mutatja be a várandósság kilenc hónapját a magzat szemszögéből. A rövid, naplószerűen megírt könyv kettős célt szolgál: egyrészt segít megértenünk, mi történik a megtermékenyített petesejttel a fogantatás pillanatától kezdődően. Másrészt stílusával és azzal, hogy a magzatot már a fogantatás pillanatától személyként mutatja be, rávilágít a tényre: már a kezdetektől fogva egy különálló, független entitásról, emberről beszélünk.


Méltó módon jutalmazták minden idők legjobb női játékosát.

748 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page