VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (18:59)


Letartóztatták a Proud Boys vezetőjét, mert elégetett egy BLM-zászlót

A BBC közölte: a rendőrök két illegálisan birtokolt fegyvert is találtak nála letartóztatáskor. Tarrio egyben egy közösségi oldalon bejelentette, hogy a Proud Boys tagjai „rekordszámban fognak megjelenni január 6-án” a soron következő Biden elleni tüntetésen.


USA: készülnek a Trump melletti tüntetésre

A Donald Trump amerikai elnök melletti tüntetésre készülve kirakatokat deszkáznak be Washingtonban 2021. január 4-én. Trump támogatói január 6-ra terveznek tüntetést, amikor a kongresszus összeül, hogy hivatalosan is véglegesítse a demokrata párti jelölt, Joe Biden győzelmét hozó november 3-i elnökválasztás eredményét.


Két láb rossz, négy láb jó! GEORGE ORWELL ÁLLATFARM-VÍZIÓJA MÁRA GLOBÁLIS MÉRETEKET ÖLTÖTT ÉS BETELJESÜLT

Nem szükséges tehát messzire mennünk ahhoz, hogy megértsük végre, milyen erők működtetik interaktív emberi létezésünket a Föld nevű planétán. Merőben ellentétes érdekek és erők. Az internacionálét éneklő kádárista–liberális összefogás háttérhatalma, avagy a nemzeti függetlenséget és identitást őrző konzervatív várvédők? Tessék választani! Hiába gágognak, röfögnek, kotkodácsolnak vagy nyivákolnak tehát a körülöttünk rajzó, ideiglenesen összetákolt ellenzéki erők idehaza. Szinte minden alkalommal azonnal felszínre tör, hogy egyetlen céljuk a nemzet besorolása és alárendelése azon nemzetközi erők uralma alá, akik kenyerüket adják. Márpedig az idegenlelkűség szinte gyógyíthatatlan betegség.

A balliberális sajtó a pápát is szelektíven hallgatja

„Elég, ha a Pápa csak megemlíti az abortuszt, már nem lesz jó a sajtója. Sőt, a sajtó szisztematikusan mellőzi a Pápa szavait” – hívta fel a figyelmet a Vatikán-szakértő újságíró, Sandro Magister a L’Espresso című hetilapban vezetett blogjában. Szerinte el kellene gondolkodnunk azon, hogy a médiában a pápát vagy az egekbe emelik, vagy cenzúrázzák, attól függően, hogy mit mond.


WHO: A beoltottaknak ugyanúgy karanténban kell maradni, mert nincs bizonyíték arra, hogy a vakcina megakadályozná a vírus elkapását, átadását

„Jelenleg nem hiszem, hogy bármelyik oltásról is bizonyítékunk lenne arra vonatkozóan és biztosak legyünk abban, hogy az megakadályozza, hogy az emberek valóban elkapják a fertőzést, és így tovább tudják azt adni."


Az uszodák és edzőtermek megnyitását szorgalmazza a Mi Hazánk Mozgalom...

....a lezárásellenes párt, valamint a hónapok óta többnyire szünetelő testnevelésórák újraindítását. Az, hogy futni sem mehet a szülő, miután lefektette gyermekét, ugyanolyan kontraproduktív, mint a 19 órai boltzár, mely miatt csak összezsúfolódnak a vásárlók. Itt az idő feloldani a kijárási tilalmat!


Karikó Katalin: Nem szeretnék nyilvánosan semmilyen nyilatkozatot tenni asszonyság-ügyben

Karikó elmondta, hogy telefonon hívta fel őt Orbán Viktor, aki „udvarias volt, érdeklődő, tanácsot kért. Örült, hogy a vakcina véget vet a járványnak. Elmondta, hogy az ország felkészült, és van elég -70°C fokos tárolási lehetőség. Nagy együttérzéssel beszélt a vírusfertőzésben elhunytakról és rokonaikról. Beszélt a gazdaságról, a vidékről, Kisújszállásról.”

21 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek