top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:59)


A BBC közölte: a rendőrök két illegálisan birtokolt fegyvert is találtak nála letartóztatáskor. Tarrio egyben egy közösségi oldalon bejelentette, hogy a Proud Boys tagjai „rekordszámban fognak megjelenni január 6-án” a soron következő Biden elleni tüntetésen.


A Donald Trump amerikai elnök melletti tüntetésre készülve kirakatokat deszkáznak be Washingtonban 2021. január 4-én. Trump támogatói január 6-ra terveznek tüntetést, amikor a kongresszus összeül, hogy hivatalosan is véglegesítse a demokrata párti jelölt, Joe Biden győzelmét hozó november 3-i elnökválasztás eredményét.


Nem szükséges tehát messzire mennünk ahhoz, hogy megértsük végre, milyen erők működtetik interaktív emberi létezésünket a Föld nevű planétán. Merőben ellentétes érdekek és erők. Az internacionálét éneklő kádárista–liberális összefogás háttérhatalma, avagy a nemzeti függetlenséget és identitást őrző konzervatív várvédők? Tessék választani! Hiába gágognak, röfögnek, kotkodácsolnak vagy nyivákolnak tehát a körülöttünk rajzó, ideiglenesen összetákolt ellenzéki erők idehaza. Szinte minden alkalommal azonnal felszínre tör, hogy egyetlen céljuk a nemzet besorolása és alárendelése azon nemzetközi erők uralma alá, akik kenyerüket adják. Márpedig az idegenlelkűség szinte gyógyíthatatlan betegség.

„Elég, ha a Pápa csak megemlíti az abortuszt, már nem lesz jó a sajtója. Sőt, a sajtó szisztematikusan mellőzi a Pápa szavait” – hívta fel a figyelmet a Vatikán-szakértő újságíró, Sandro Magister a L’Espresso című hetilapban vezetett blogjában. Szerinte el kellene gondolkodnunk azon, hogy a médiában a pápát vagy az egekbe emelik, vagy cenzúrázzák, attól függően, hogy mit mond.


„Jelenleg nem hiszem, hogy bármelyik oltásról is bizonyítékunk lenne arra vonatkozóan és biztosak legyünk abban, hogy az megakadályozza, hogy az emberek valóban elkapják a fertőzést, és így tovább tudják azt adni."


....a lezárásellenes párt, valamint a hónapok óta többnyire szünetelő testnevelésórák újraindítását. Az, hogy futni sem mehet a szülő, miután lefektette gyermekét, ugyanolyan kontraproduktív, mint a 19 órai boltzár, mely miatt csak összezsúfolódnak a vásárlók. Itt az idő feloldani a kijárási tilalmat!


Karikó elmondta, hogy telefonon hívta fel őt Orbán Viktor, aki „udvarias volt, érdeklődő, tanácsot kért. Örült, hogy a vakcina véget vet a járványnak. Elmondta, hogy az ország felkészült, és van elég -70°C fokos tárolási lehetőség. Nagy együttérzéssel beszélt a vírusfertőzésben elhunytakról és rokonaikról. Beszélt a gazdaságról, a vidékről, Kisújszállásról.”

22 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page