top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:00)

Közben arról beszél, hogy Ausztria a megkapott oltóanyagok 79.2 % használta fel és ezzel az EU-ban a hetedik helyen áll. Bezzeg Litvánia és Dánia már a megkapott oltóanyagok 100%-át beadta. A többség lemaradva. A sereghajtót kiemeli, Magyarország 44.6 %-al. Tényleg? Megyek a laptophoz és beírom, hol mennyit oltottak eddig. Mit ír a de.statista.com. Egy lista az egész világról, 2021 február 28. (két nappal korábbról) A sort Izrael vezeti. Az EU-ból Málta az első, majd Dánia, a harmadik Magyarország!!! Majd 14. EU országként Ausztria !!!


A rendszerváltás utáni és a mai kultúrharcokról, s a magyarság sorskérdéseiről is kérdezzük Andrásfalvy Bertalant, Antall József egykori kultuszminiszterét. Nagyinterjúnk.


A francia belügyminiszter szerint a szervezet „diszkriminációra, gyűlöletre és erőszakra uszít”.


Háború vagy béke? Mi a nacionalizmus következménye? Surjányi Fanni az Axiómán elmondja, miért van szükségünk nemzeti gondolkodásra.


A Honvédkórház szakorvosa szerint aki ezek fényében is az oltás ellen érvel, „téved és hibázik”. (A szakorvos ezzel az álláspontjával „téved és hibázik”; ugyanis egyelőre a legkevésbé sincs bizonyítva, hogy 1) az oltással elkerülhető a megbetegedés; 2) hogy a közvetlen mellékhatásokon, veszedelmeken túl milyen hosszútávú egészségkárosodásokhoz vezethetnek a megfelelően meg nem vizsgált, ilyen értelemben emberkísérleti vakcinák. a Szerk.)34 megtekintés

تعليقات


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page