top of page

Mindennapi szemezgetésünk (16:00) 2022.02.23.Jövő héttől eltörlik a legtöbb koronavírus-korlátozást Lengyelországban Március 1-jétől eltörlik a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos legtöbb korlátozást Lengyelországban, ugyanakkor megtartják az orrot és szájat eltakaró maszk használatának kötelezettségét a zárt terekben - jelentette be szerdán Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök. A kormányfő azt mondta, egészségügyi illetékesekkel folytatott konzultációkat követően, illetve a külföldi tapasztalatok figyelembevételével döntött a kormány arról, hogy a hosszú hónapok óta érvényben lévő korlátozások többségét feloldják.

1. Fázis: 2019.December – 2020.Március: Szimulálni egy fenyegetést és félelmet kelteni. Beindítani egy pandémiát kínában. Megölni több ezer embert. Növelni a halálozások számát. Már az elején az oltásról beszélni. A Médiában csakis erről, a Covid-19ről beszélni.

Végeredmény: Félelem- és pánikkeltés.

(...)

MOST JÖN A JAVA!

5. Fázis: 2021.November-2022.Március: Megerősíteni és tovább növelni a káoszt az oltott és az oltatlanok között. Robbanásszerű élelmiszer és áruhiány. Megállítani a realgazdaságot és bezárni kis és középvállalkozásokat, gyárakat. Megnövelni a munkanélküliséget. A 3. oltás beadása. KÖTELEZNI MINDENKIT AZ OLTÁSRA. A Variánsok mitoszának megerősítése. Az oltás hatékonyságának és az immunitásnak a bizonygatása. Démonizálni a nem oltottakat. Őket okolni a halálozásokért. Bevezetni a digitális felismerést mindenkinek. QR kód-ban Személyi ig., útlevél, anykönyvi kivonat, TB kártya, jogosítvány stb. Összevonása. Hadiállapot bevezetése.

Végeredmény: A teljes digitális megfigyelés két szakaszának végrehajtása. Az oltást megtagadók bebörtönzése vagy megszüntetése.

6. Fázis: 2022.Március-2022.Szeptember: Az államadóság és a kézpénz felszámolása. A tőzsdei összeomlás elindítása. A Bankok veszteségének visszatérítése a magánszámlákról. A Great reset beindítása. Digitális fizetés kötelezése. Az összes érték, magán ingatlan és föld elkobzása. Gyógyszerhasználat betiltása. Kötelező oltás 6-8 hónaponként. Kötelező diétát bevezetni a WHO 1963as dokumentuma alapján. (Műhús, rovarok)

Végeredmény: Digitális ellenőrzés teljes körű elterjesztése. Az új világrend kiterjesztése az egész földre.

7. Fázis: 2022. Szeptember- 2023. Március: Társadalmi pontrendszer általánosítása és kiterjesztett megfigyelés a Kínai rendszer alapján. Katonai fegyelemtartás. Az összes tiltakozó eltörlése. Beindítani az egész világon az elektromágneses frekvenciákat (5G) a biometrikus vezérléshez, a gondolatok, érzelmek és viselkedés ellenőrzéséhez. Tömeges népírtás aktiválása. Chip karba ültetése.

Végeredmény: Az új világrend bevezetése 2030-ig.


A szerződés értelmében a "WHO alkotmánya" elsőbbséget egy ország alkotmányával szemben természeti katasztrófák vagy világjárványok idején. Ez lehetővé tenné számukra, hogy „irányelveiket” kötelezővé tegyék minden aláíró ország lakossága számára. A Bill & Melinda Gates Alapítvány a második legmagasabb adományozója a WHO-nak az Egyesült Államok kormánya után. Tudjuk, hogy ennek mi lesz a vége. Dr. Astrid Stuckelberger 20 évig dolgozott a WHO-nál. Azt mondja, hogy minden országnak nyilvános tiltakozó levelet kell küldenie a WHO-nak, mondván, hogy az emberek NEM fogadják el egészségügyi miniszterük aláírását. A WHO azt akarja, hogy minden ország írja alá ezt a levelet 2022 májusa előtt.

Terjessze ezt, az információt! Ezért szüntetik meg a Covid rendelkezéseket. Mindenki azt hiszi, hogy újra szabad, és akkor újabb járványt okoznak. Forrás


Így működik az oltás! Döbbenetes kutatási eredmények a vakcinák hatásáról A vakcinák nem védenek a koronavírus súlyos szövődményeivel szemben, sőt az oltottak nagyobb eséllyel kapják el a betegséget – derült ki a napokban Prof. Jacob Giris nyilatkozatából. A tel-avivi Ichilov kórház koronavírus osztályának vezetője elmondta: a klinikáján a súlyos COVID-19-esetek nagy része a teljesen beoltott betegek közül kerül ki. A magyar nyelvű fősodratú média ezt ugyanúgy elhallgatta, mint ahogy számos más fontos információt is, például a gyerekoltások veszélyeivel kapcsolatban. A világ legtöbb országában szigorú cenzúra sújtja azokat a tudósokat, akik meg merik írni szakmai álláspontjukat az oltásokkal kapcsolatban.579 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page