top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:07)Kivéve ha arról van szó, hogy megöljön! És amúgy sincs mi ellen hatékonynak lennie!


Eddig is nyílt titokként emlegették, sőt a sajtóban is több cikk jelent meg arról, hogy a covid osztályokon a hírhedt és globálisan elrendelt „covidprotokoll” során a betegeket félrekezelték, akaratuk ellenére lenyugtatózták, lekötözték és intubálták őket. Romániában több kórházban folyik emiatt ügyészségi vizsgálat, mivel az elhunytak hozzátartozói feljelentést tettek.


Formálisan is felmentette a bukaresti parlament szerdán Renate Webert az ombudsmani tisztségből, miután előző nap tevékenységi beszámolója elutasításával megvonta tőle a bizalmat.


Florida után Texas államban is betiltották az oltási igazolványt!


Dr. Faucit az USA nyunyókáját, kirúgnák! A járvány, mint az emberiség legnagyobb politikai kamuja utolsó óráit éli az USA-ban! Az USA-ban a szenátus sajtótájékoztatón jelentette be, hogy szörnyű hazugságokat terjesztett a média, az amerikai nyunyóka Dr. Fauci vezetésével, így történhettek meg a lezárások is. Az emberek szörnyű dolgokon mentek át az elmúlt egy évben, amire válaszokat KELL kapniuk!” nyilatkozza Marjorie Taylor Greene. “Fauci hazudott, emberek haltak meg” áll a táblán a hivatalos állami sajtótájékoztatón!


EZ MÁR VALAMI, DE CSAK A KEZDET! Az amerikai szenátorok vizsgálatot indítottak a koronavírus körüli félrevezetések miatt. Ők legalább már világossá tették azt, hogy a járványt és a velejáró problémákat főleg a médiának, és a vele üzletelő politikusoknak köszönhetjük! Végre mindenki beláthatja, hogy becsapták, mert a média a valóságot nem csak elhallgatta vagy cenzúrázta, hanem le is tiltotta – amit nap mint nap megtapasztalhattam! Mert bennünket, akik felléptünk a hisztériakeltés ellen, azonnal aljas módon támadtak, ellehetetlenítettek és rágalmaztak.


“A COVID-19 által a gyermekekre jelentett kockázat statisztikailag jelentéktelen, mégis az ország orvosi bürokráciája és a Big Pharma továbbra is veszélynek teszi ki gyermekeinket, hogy egy olyan kísérleti szert erőltessenek, amely orvosilag nem szükséges. A szülőknek, az orvosoknak és a választott tisztségviselőknek most kell kiállniuk nemzetünk gyermekeiért, mielőtt még több kárt okozna a politizált tudomány.”


A beoltottak számára meghirdetett helyi nyereményjátékok díjai között vásárlási utalványok, repülőutak és egy több mint egymillió dollárt (289 millió forint) érő új lakás is szerepel.


Ami viszont érdekes tény: a filmben elhangzó katonai technológiát jelenleg a DARPA fejlesztette ki. Az amerikai védelmi minisztérium technológiai részlegéről már sok cikket olvashattatok korábban a VilagHelyzete és az Alternatív Hírek cikkeiben is.
115 megtekintés

留言


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page