VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (18:07)A COVID-19 Oltások Tényleges Hatékonysága 1% Alatt Van!

Kivéve ha arról van szó, hogy megöljön! És amúgy sincs mi ellen hatékonynak lennie!


Kiborul a bili a globálisan alkalmazott gyilkos covid-protokollról? – Irdatlan mennyiségű morfiumot és méregerős nyugtatókat írtak ki kezelésként a coviddal kezelt majd elhunyt betegeknek a „halálkórházakban”

Eddig is nyílt titokként emlegették, sőt a sajtóban is több cikk jelent meg arról, hogy a covid osztályokon a hírhedt és globálisan elrendelt „covidprotokoll” során a betegeket félrekezelték, akaratuk ellenére lenyugtatózták, lekötözték és intubálták őket. Romániában több kórházban folyik emiatt ügyészségi vizsgálat, mivel az elhunytak hozzátartozói feljelentést tettek.


Leváltották a romániai ombudsmant, túl sokat kritizálta a kormány covid-terrorra alapozott intézkedéseit

Formálisan is felmentette a bukaresti parlament szerdán Renate Webert az ombudsmani tisztségből, miután előző nap tevékenységi beszámolója elutasításával megvonta tőle a bizalmat.


TEXAS TELJESEN KINYITOTT (+ film)

Florida után Texas államban is betiltották az oltási igazolványt!


“FAUCI HAZUDOTT, EMBEREK HALTAK MEG”

Dr. Faucit az USA nyunyókáját, kirúgnák! A járvány, mint az emberiség legnagyobb politikai kamuja utolsó óráit éli az USA-ban! Az USA-ban a szenátus sajtótájékoztatón jelentette be, hogy szörnyű hazugságokat terjesztett a média, az amerikai nyunyóka Dr. Fauci vezetésével, így történhettek meg a lezárások is. Az emberek szörnyű dolgokon mentek át az elmúlt egy évben, amire válaszokat KELL kapniuk!” nyilatkozza Marjorie Taylor Greene. “Fauci hazudott, emberek haltak meg” áll a táblán a hivatalos állami sajtótájékoztatón!


AMERIKAI SZENÁTOROK VIZSGÁLATOT INDÍTOTTAK A KORONAVÍRUS FÉLREVEZETÉSEK MIATT

EZ MÁR VALAMI, DE CSAK A KEZDET! Az amerikai szenátorok vizsgálatot indítottak a koronavírus körüli félrevezetések miatt. Ők legalább már világossá tették azt, hogy a járványt és a velejáró problémákat főleg a médiának, és a vele üzletelő politikusoknak köszönhetjük! Végre mindenki beláthatja, hogy becsapták, mert a média a valóságot nem csak elhallgatta vagy cenzúrázta, hanem le is tiltotta – amit nap mint nap megtapasztalhattam! Mert bennünket, akik felléptünk a hisztériakeltés ellen, azonnal aljas módon támadtak, ellehetetlenítettek és rágalmaztak.


A CDC ELISMERI A FIATALOKAT ÉRINTŐ SZÍVKOCKÁZATOKAT LE KELL ÁLLÍTANI A COVID-19 VAKCINÁZÁST A 30 ÉV ALATTIAKNÁL

“A COVID-19 által a gyermekekre jelentett kockázat statisztikailag jelentéktelen, mégis az ország orvosi bürokráciája és a Big Pharma továbbra is veszélynek teszi ki gyermekeinket, hogy egy olyan kísérleti szert erőltessenek, amely orvosilag nem szükséges. A szülőknek, az orvosoknak és a választott tisztségviselőknek most kell kiállniuk nemzetünk gyermekeiért, mielőtt még több kárt okozna a politizált tudomány.”


VAKCINA-NYEREMÉNYÖZÖN: Csirke, egyéves tehén, lakás, repülőjegy

A beoltottak számára meghirdetett helyi nyereményjátékok díjai között vásárlási utalványok, repülőutak és egy több mint egymillió dollárt (289 millió forint) érő új lakás is szerepel.


Egy 2007-es anime vajon tűlélesen vetítette előre a jelenlegi járvány ürügyén létrehozott folyamatot?

Ami viszont érdekes tény: a filmben elhangzó katonai technológiát jelenleg a DARPA fejlesztette ki. Az amerikai védelmi minisztérium technológiai részlegéről már sok cikket olvashattatok korábban a VilagHelyzete és az Alternatív Hírek cikkeiben is.114 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek