top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:00) 2024.04.21.
“Oltásellenes szülők a gyermekorvosok ellen” címen a Magyar Kormány kőzettette facebook oldalán a következő videót (...) Dr. Uhrik Tibor msc., az Orvosok a Tisztánlátásért tagja, levélben kért helyreigazítást a témával csapcsolatban: Azzal kezdem, hogy nem gyermekoltás ellenes mozgalom ez, hanem “Gyermekeink egészségért : Tegyék választhatóvá a gyermekoltásokat ! ” címmel fut.A cikkben hemzsegő többi valótlanságok közül csak egy mondatot idézek: AZ UTÓBBI ÉVEKBEN EGYRE AKTÍVABBÁ VÁLÓ OLTÁSELLENES MOZGALMAK JOGSZERŰ ELJÁRÁSOK MÖGÉ BÚJVA, JOGSZERŰTLEN ÉS SZAKMAIATLAN INDOKOKKAL IGYEKEZNEK AKADÁLYOZNI A VÉDŐOLTÁSI PROGRAM MŰKÖDÉSÉT.” Magyar kötelező gyermek védőoltási program :  Az EU-ban is példátlan. Miközben extrém mennyiségű antigént visz be 2 éves kora előtt a kisgyermekbe (akkor amikor a gyermek vér/agy gátja nem alakult még ki ) Ennek az “oltási rend”-nek a hazai összeállításának szakmai háttere nem ismert és szakmailag nem is indokolt. Nincs hazai statisztikai után követése sem a gyermekkori post-vakcinációs egészségkárosodások típusáról, sem azok mértékéről.


Ugyanazok az emberek, akik elmagyarázzák neked, hogy KÖTELEZŐ a személyi igazolvánnyal való azonosítás minden formasághoz, az életedhez, hogy pénzt vegyél fel a bankból, elmagyarázzák neked, hogy a szavazáshoz NINCS RÁ SZÜKSÉG. Tucker Carlson: "El fogják lopni a választást. Joe Biden nem nyerhet tisztességes választáson.  Nos, ők fogják ellopni a választást. És tudjuk, hogy el fogják lopni a választást, mert most hangosan kimondják. Az Egyesült Államok kormányának az első számú tisztviselője, aki felelős a jogok betartásáért [Merrick Garland] azt mondja, hogy erkölcstelen, sőt rasszista, sőt illegális, hogy az emberektől elkérjék a személyi igazolványukat, amikor szavaznak, hogy ellenőrizzék, hogy azok-e, akiknek mondják magukat.".
Az Egyesült Államok Nigerben állomásozó csapatainak “rendezett és felelősségteljes kivonást” tervezi – közölte pénteken a külügyminisztérium egyik tisztviselője. Niger katonai kormánya világossá tette, hogy az ott állomásozó 1000 amerikai katona jelenléte nemkívánatos.


A baloldali Antifa évtizedeken át a szélsőjobboldalt és a globalizmust vette célba, mára viszont mindenkit, aki másként gondolkodik, nemzeti konzervatív, Trump-párti vagy csak szembemegy a baloldallal. VILAG HELYZETE


Az egykori szörnyű külügyminiszter és bukott elnökjelölt ismét egy eszement agymenést produkált friss interjújában. Íme!


Zajlik a háttérben a csata a digitális óriásplatformok között, Musk most mégis kendőzetlenül őszinte, ám saját üzleti érdekeivel ellentétes álláspontot fogalmazott meg a konkurenciával szemben. Véleményem szerint nem kellene betiltani az Egyesült Államokban a TikTokot, még akkor sem, ha egy ilyen tiltás előnyös lenne az X-platform számára. Ez ellentétes lenne a szólás- és véleményszabadsággal. Nem ez az, amit Amerika képvisel” – írta Musk a közösségi oldalán. (nu, mandi: ha a kapus bevéd egy lövést, ez ugyabár azt jelenti, gólt kap; ezért helyesen: megvédte a TikTokot)


A Biztonsági Tanács 15 tagja közül 12 szavazott a palesztin állam mellett, Svájc és Nagy-Britannia tartózkodott.


Iráni lapértesülésekből és a közösségi oldalakra kikerülő számos felvételből úgy tudni, hogy nagy erejű robbanások rázták meg az iraki Népi Mozgalmi Erők katonai bázisát, ezt a szervezetet is Irán támogatja, ugyanakkor egyúttal az iraki fegyveres erők ernyője alá tartozik. 


Gideon Falternek azt mondták, hogy jelenléte "békétlenséget" okozhat a palesztinbarát tüntetésen. (nu, egyetértek vele, hogy nem siet meghunyászkodni, de azért ne tegyünk úgy, mintha nem provokálni ment volna oda)


Tasnádi Péterről a közelmúltban immár a hatodik könyv jelent meg. Kérdés, hogy a leírt betűkből mennyire ismerhető meg az az ember, aki valamikor a hazai alvilágot uralta. Mindenesetre a róla alkotott képet igyekeztünk mi is árnyalni, ezért készült el az alábbi beszélgetés. Tölgyesi Tibor interjúja.


A törvényhozó szerint a katonák a teljes fizetésüket szerencsejátékra költötték, és végül eladósodtak. “Ez egy olyan probléma, amely jelenleg rombolja a hadsereg morálját” – mondta akkor Honcsenko, hozzátéve, hogy “ez nem csak valami probléma. Elszabadult a pokol”.


Ezt a népírtást támogatja az USA és az EU jelenlegi vezetése, és az őket kiszolgáló globalista hazaáruló politikusok, hogy mentsék a globális pénzhatalmi elit által felvásáról ZSÁKMÁNYT Ukrajnában. Már csak az a kérdés, hogy hány ország szeretne célponttá válni és katonáit feláldozni azért a globális pénzhatalmi elitért, akik eladósították, és a pusztulás szélére sodorták az egész emberiséget.A kínai vezető a hadsereg újonnan létrehozott szárnyát “stratégiai erőnek” nevezte, amely nélkülözhetetlen támogatást nyújt majd az információs rendszerhálózatok koordinálásához és felhasználásához. “Fontos szerepet játszik és nagy felelősséget visel hadseregünk magas színvonalú fejlődésének előmozdításában és a modern háborúk megnyerésében” – mondta.


Washington ugyanakkor kiszorította Pekinget a második helyre, miután 19%-kal – 702 tonnára – növelte importját.


“A pénzügyminiszterek és a jegybankelnökök már felvették a kapcsolatot. A személyes találkozóra februárban került sor Sao Paulóban” – mondta.


Lantos János, a Mi Hazánk Munkaügyi Kabinetjének elnöke arról beszélt, hogy kialakult egy hármas együttműködés a kormány, a globális nagytőke és a munkaerő-kölcsönző cégek között, ennek következtében pedig egyre inkább szorítják ki a magyar dolgozókat. Ráadásul a kormány újabb könnyítéseket tervez, “kiemelt beruházásoknál” már 2 helyett 5 évig is maradhatnak a vendégmunkások, ráadásul a családegyesítés sem kizárt.890 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page