top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:00) 2024.04.23.
Egy Magyar Péter nevű ló pontosan így élte le eddigi életét. Teherbíró képtelensége miatt nem bíztak rá semmi érdemlegeset. Tekintettel az igavonó feleségére, mellé kötve szélhámos lóként 15 évig baktatott Orbán Viktor hétfogatú hintója előtt, élvezte a húzás nélküli gondtalan életet, és azt a jómódot, ami csak a kivételezett szélhámosoknak adatott meg. Aztán egy idő után a felesége megkérte a fogathajtót, hogy csatolják már le mellőle drága csődörét, aki nemhogy nem húzza a szekeret, de őt mint igavonót is folyamatosan hátráltatja és akadályozza. (...) Ennek a tömegnek most Magyarországon új prófétája van. Nem az együgyű, Brian-féle jelenség, aki a filmben menekül a messiási szerepből, hanem egy olyan kreatúra, aki, mint egy prostituált rúdtáncos, kéjesen enyeleg a látványra vágyó tömeg alantas ösztöneinek. (...) A Hannah Arendt filozófus által 1951-ben előrevetített disztópikus jövőkép mintha betűről betűre teljesedne be. Akkor a szerző úgy látta, a nácizmus és a sztálinizmus bukása után egy mindent megfigyelő újfajta totalitarizmus fog kialakulni, amelyet unalmas bürokraták és szürke technokraták vezetnek majd. (...) Ez a névsor Magyar Péter nárcisztikus személyénél is riasztóbb. Kivétel nélkül mindannyian a globális óriáscégek, hálózatrendszerek ügynökei, lelketlen bürokraták, lélektelen technokraták, biológiailag kitenyésztett robotok. Embernek néznek ki, de valójában már régen nem azok. Szélhámosként vannak bekötve a globalisták fogataiba.


Boros Imre főáramú műsorban úgy beszél magánpénzrendszerről, szervezett magánhatalomról, önmaga létezését is letagadó háttérhatalomról, Rothschildokról, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. VILAG HELYZETE


„Nem zavarja őket a konzervatív gondolatok cenzúrázása” – fogalmazott László András, a Fidesz egyik EP-képviselőjelöltje.


Áll a bál a Fideszben, a vezérkar is őrjöng, írta a Pilisi Hírháló. Pilisen a városközpontba szervezett ajánlásgyűjtéshez szállították a romániai romákat. A Pest vármegyei Pilisen, Mala Ferenc fideszes alpolgármester üzlettársa, a kilencvenes évek gengszter korszakából visszamaradt Breki gúnynévre keresztelt illető, a helyi Fidesz utcai aláírásgyűjtő pultjához szervezetten utaztatta, a Romániából Pilisre importált gábor cigányokat – írta meg a Magyar Jelennek a Pilisi Hírháló.
A teljesen agymosott, Hamász terrorját dicsőítő diákok eszeveszett tombolásba kezdtek a Columbia egyetemen.


Az Egyesült Államok egyik vezető egyetemét a napokban Izrael-ellenes agitátorok szállták meg.
Több mint fél éve már, hogy újra felszínre törtek azok a tektonikus energiák, amelyek Izrael Állam 1948-as megszületése óta lappangva mindig is jelen voltak. Egyszerűen arról van szó, hogy a zsidóság a szó szoros értelmében mindenre képes azért, hogy legyen lokális állama.


A Bloomberg szíriai forrásai szerint Teherán egyre jobban kételkedik szír csatlósainak hűségében.


Az iráni vezetés szerint nyilván minden a terv szerint haladt. (nu, a valóság az, hogy versenyt dicsekedtek egymással)


Az iraki székhelyű Kataib Hezbollah csoport később közleményt adott ki, amelyben közölte, hogy úgy döntött, folytatja az amerikai személyzet elleni támadásokat. “Ami nemrég történt, az csak a kezdet” – idézte a csoportot a Jerusalem Post.
A Nuclear Sharing NATO-program keretében Lengyelország kész atomfegyvert fogadni a területén, amennyiben a szövetségesek úgy döntenek – jelentette ki Andrzej Duda lengyel elnök a Fakt lengyel napilapban hétfőn megjelent interjúban.


“Nem tervezünk semmilyen NATO harci jelenlétet Ukrajnában. De természetesen több NATO-szövetségesünknek vannak egyenruhás férfijai és női a nagykövetségeken, akik tanácsokat adnak” – mondta Stoltenberg, aki arra nem tért ki, hogy a katonáik a merényletek tervezésében is részt vesznek-e.


Több moldovai ellenzéki párt képviselői bejelentették a Pobeda politikai tömb létrehozását az őszi moldovai választások és az EU-csatlakozásról szóló népszavazás előtt – jelentette be Ilan Sor moldovai politikus, a Sor párt vezetője a moszkvai ellenzéki kongresszuson.“A kijevi rezsimnek nyújtott katonai támogatás a terrorista tevékenységek közvetlen szponzorálása, a Tajvanra küldött pénzeszközök beavatkozás Kína belügyeibe, míg az Izraelnek küldött támogatás egyenes út a konfliktus példátlan eszkalációjához a régióban” – közölte.


Ha Amerika ellopja az orosz vagyont, ők is rátennék a kezüket az amerikaiakéra.


Átcsoportosít az orosz hadsereg, készülnek valamire.


A német lapban megjelent publicisztika rámutat, Magyarország és Szlovákia tettei nem arra mutatnak, hogy Vlagyimir Putyin vazallusai lennének. Aki azt hiszi, hogy Magyarország és Szlovákia Oroszország vazallusai, az téved – áll a Die Welt oldalán megjelent véleménycikkben. Philipp Fritz ezt többek között azzal indokolja, hogy bár Szlovákia már nem szállít fegyvereket a hadsereg készleteiből Ukrajnának, a szlovák területen keresztül áthaladó nyugati segítséget nem blokkolja. Magyarország pedig a német hadiipar kiemelt partnerévé vált, a Rheinmetall fegyvergyártó óriás például ott gyártja az új Lynx gyalogsági harci járművét, míg a várpalotai üzemet lőszergyártásra bővítik – tette hozzá a szerző.


Az amerikai elnökjelölt-aspiráns a Duda-vizit után már azt posztolta: Ukrajna túlélése fontos az Egyesült Államok számára.


Washington azzal vádolja Kínát, hogy fegyverzettel látja el az orosz hadsereget, és ezzel sérti az amerikai és az európai érdekeket.


Az alapvető aggodalomra ad okot, hogy a WHO létrejötte során jelentős csalások történtek. Dokumentumok, beleértve  a naplóbejegyzéseket is, bizonyítják, hogy a „ hivatalos történet ” a valós események erősen megtisztított változata. Az egész érdekfeszítő sztori részleteit ITT olvashatja el, / az oldalt letiltották, nem betölthető / de a gyors áttekintéshez itt vannak azok a lényeges pontok, amelyek illusztrálják a WHO eredetének csaló jellegét, és reményt adnak, hogy ez segítheti az Egyesült Királyság kilépését.


A magyar alapítványi egyetemek pert indítottak az EU Tanács határozata ellen, ami elvenné tőlük az uniós pénzeket.


Egy francia városban két hónapra életbe lép a kijárási tilalom, amely elsősorban a fiatalokat érinti majd. Az indoklás szerint a kiskorúaknak este 11 után már nincs helye az utcákon – írta meg a Magyar Nemzet.

A franciák 67 százaléka úgy véli, hogy az ország valamennyi településén este 11 órától kijárási tilalmat kellene bevezetni a kiskorúaknak” – derült ki a CSA közvélemény-kutató friss felméréséből


Megdöbbentő részletességgel mutatta be az amerikai sajtó, hogy Soros György milyen módszerekkel terjeszti ki befolyását az Egyesült Államokban az élet minden területén úgy, hogy a milliárdos és pártfogoltjai között ne lehessen közvetlen kapcsolatot találni.


A rendezvényt a Nemzeti Antiimperialista Akció Napja keretében tartották. A Nemzetközi Détente és Béke Görög Bizottsága (EEDYE) tömeges részvételre szólított fel az április 21-i békemaratonon, hogy tiltakozzon minden háborús tervvel és Athén részvételével.
Döntögeti a csúcsokat a 23 éves Fángli Henrietta, aki bekerült a magyar Eb-csapatba.

1 007 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page