top of page

Mindennapi szemezgetésünk (10:56) 2022.07.09.

Nemcsak az emlékeztető oltások (boosterek) hatástalanok, de az Új-Zélandon jelenleg futó többlethalandóság súlyos egészségügyi deficitre utal az oltottak körében, és Jacinda Ardern miniszterelnök teljesen tisztában van ezzel.


Csütörtökön Alejandro Recarey bíró elrendelte a 13 év alatti gyermekek COVID-oltásának felfüggesztését mindaddig, amíg bizonyos feltételek nem teljesülnek, azaz a Pfizer nem hozza nyilvánosságra COVID ellenes oltásnak nevezett génterápiás készítményének összetételét és ennek az összes rövid- és hosszú távú mellékhatását.És: Dávid Gates amerikai Pásztor ( eddigi jóslatai bejöttek, lehet tényleg tud valamit) azt jósolja, hogy július második felében az Egyesült Királyságban kihirdetik a teljes zárlat hisztit. És: A Vatikán egyik püspöke szerint, a NATO már annyi fegyvert és katonát küldött a Ukrajnának, hogy még a nyáron beindul az összevont háború Oroszország ellen.


A lengyel ultrák transzparense nagy vihart kavart Ukrajnában.


Egy felmérés szerint a lengyelek többsége elvárja, hogy az újonnan érkezők munkát vállaljanak, sőt a gyermekeiket lengyel iskolákba járassák.


Az energiaárak elszabadulása miatt az európai versenyképesség már most romokban van, a globális minimumadó bevezetése pedig a kegyelemdöfést jelentené. Mi, magyarok sokat dolgoztunk azért, hogy nálunk legyenek Európa legalacsonyabb adói. A globális minimumadó bevezetése azt jelentené, hogy a magyarországi termelő vállalatok társasági adóterhelése gyakorlatilag a duplájára emelkedne. Ez magyar munkahelyek tízezreit sodorná veszélybe. Mindezek alapján – bármekkora is rajtunk a nyomás – természetesen nem támogatjuk a globális minimumadó európai bevezetését, nem kockáztatjuk magyarok tízezreinek munkahelyeit, az adóügyi szakmai konzultációkat pedig folytatjuk republikánus barátainkkal.


Szerinte országa, amelyért 80 évvel ezelőtt harcolt, most a „pokolba tart”.


Újságírók megjegyezték, hogy a tábornok beszéde kevéssé visszafogott felháborodásnak hangzott Kijev túlzott étvágya miatt. Alaposan felsorolta a nemzetközi közösség által már szállított fegyvereket...


Herbert Stein közgazdász egyszer azt írta, hogy ha valami nem mehet örökké, akkor leáll. Úgy tűnik, hogy a német gazdaság eljutott erre a pontra.


Hogy a lázadást elkerülje, a zöld átmenetért felelős uniós biztos akár még a szénhez is visszanyúlna.


Júniusban megalakult az Afrikai Szuverenitás Koalíció (ASC) a régió népei életének, szabadságának és nemzetei szuverenitásának megvédése érdekében. A szövetség létrehozását az a felismerés tette indokolttá, hogy nemzeti összefogással lehet csak fellépni a globalista törekvésekkel szemben. A WHO, a Big Pharma más nemzetközi szervezetekkel és magánalapítványokkal, mint a Bill és Melinda Gates Alapítvánnyal együttműködve ugyanis titokban lányokat és asszonyokat tettek akaratuk ellenére terméketlenekké az oltási kampányaikkal.


Elon Musk technológiai milliárdos visszavonta a Twitter megvásárlására tett 44 milliárd dolláros ajánlatát, arra hivatkozva, hogy a vállalat nem nyújtott elegendő információt a hamis fiókokról. Musk hetek óta nyilvánosan megkérdőjelezte a Twitter számait, amit sok elemző úgy értékelt, mint egy kísérletet a technológiai óriás részvényárfolyamának leszorítására. A Twitter részvényei a bejelentés után több mint 6 százalékkal zuhantak.


Németország növekedési modellje az volt, hogy olcsó energiát importált Oroszországból, ezt felhasználta a feldolgozott termékek összeszereléséhez, és ezeket az árukat exportálta a világ többi részébe. Amíg Németország most új energiaszállítókat keres, addig a kereskedelmi mérlege és az eurózóna kereskedelmi mérlege csúnyán fog kinézni.


A hatalmas médiafigyelemnek köszönhetően ma már szinte nincs olyan az országban, aki ne tudná mi is az az Elf Bar, vagy kissé nevetséges magyar gúnynevén „manórúd”. A többség elég jól meghatározott állásponttal is rendelkezik az ellenzéséről, vagy éppen a támogatásáról. De tényleg elég jól ismerjük a véleményformáláshoz? Egyáltalán indokolt-e ez a nagy felhajtás? Ha igen, akkor mi ennek a fő oka? Ha nem, akkor miért tiltják ennyire?

758 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page