top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:26) 2022.08.30.
A tudósok azt állítják, hogy a Covid vírus egy apró DNS-darabot tartalmaz, amely „egyezik a Moderna által HÁROM ÉVVEL a járvány kezdete előtt szabadalmaztatott szekvenciával”. Genetikai egyezést fedeztek ugyanis fel a Covid egyedülálló furin hasítási helyén a tüskefehérjén. Ez egy egyező genetikai szekvencia, amelyet a Moderna szabadalmaztatott úgymond rákkutatási célokra. A kutatók szerint 3 trillió az egyhez az arány annak esélyére, hogy a Covid természetes úton fejlesztette ki a ezt kódot.


„Nem önként tettem” – mondta Tyson a USA TODAY Sports-nak. "Egy kicsit aggódom emiatt. Eléggé belém vertek, hogy ezt megtegyem, mert nemzetközi szinten utazom. És ha nem utazom, nem eszünk. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy vállalom a kockázatot és belevágok. És az embereknek megvan a saját döntésük. Soha nem voltam beteg.'' Mike Tyson úgy gondolja, hogy "nagyon hamar" meg fog halni.


“A közösségi média és okostelefonjaink mellőzésével értékelni tudjuk a minket körülvevő valóságot, és újra fel tudjuk fedezni az élet értékeit” – magyarázta Vescovo, és Ferenc pápa szavait használva hangsúlyozta: ez egy lehetőség, hogy a közösségi oldalak helyett valódi közösségben töltsék idejüket az emberek.


Központi bankárok és vezető gazdasági tisztviselők a világ minden tájáról erőteljesen felsorakoztak a munkásosztály elleni hadüzenet mögött, amelyet Jerome Powell, az amerikai FED elnöke adott ki a múlt hét végén a Jackson Hole-i konklávén.


Argentínában termesztenek, Thaiföldön csomagolnak és az Egyesült Államokban értékesítenek körtelekvárt. Ez most csak egy példa volt annak szemléltetésére, hogy miként zajlanak azok a kereskedelmi folyamatok a világon, amelyek eredményezik a termékek értékesítését. Aki nem érti, hogy az igazi ökológiai lázadás az áruk globalizációjának őrülete elleni komoly és mélyreható küzdelem, az ne zaklasson másokat az elektromos autókkal és cellulózlemezekkel (napelem). Ha igazán forradalmi akarsz lenni, akkor csak helyi termékeket vásárolj, és olvasd el a címkén, hogy honnan származik a nyersanyag, és hogyan csomagolják az árut. A helyi termékek előnyben részesítése nem nacionalizmus, nem fasizmus és nem protekcionizmus, hanem csupán az intelligencia és a környezet iránti tisztelet jele.


Élisabeth Borne francia miniszterelnök hétfőn a legjelentősebb francia munkáltatói szövetség, a MEDEF konferenciáján azt kérte a vállalkozóktól, hogy dolgozzák ki szeptemberben saját energiamegtakarítási programjukat, mert ha korlátozni kell az energiafogyasztást, az elsőként a vállalkozásokat fogja sújtani a következő hónapokban.


Elképesztően baljós kilátásokat fogalmazott meg Facebook-oldalán közzétett levelében Székesfehérvár fideszes polgármestere, Cser-Palkovics András. Nyíltan leírta, hogy nem tudják, miből fogják majd fűteni a bölcsődéket vagy a kórházakat az akár 10-szeres energiaárak mellett. Már ha egyáltalán kapnak árajánlatot a szolgáltatóktól.


Kötter Tamás: Kedves Olaf Scholz! Előbb fogsz te eltűnni a politika süllyesztőjében, mint hogy az egyhangú döntéshozatal eltörlésével gyarmati sorba taszíts minket. A német politikai elit még mindig azon görcsöl, hogy ki uralja le az EU-t, miközben nem veszik észre, hogy egyre kisebb és jelentéktelenebb ez a szemétdomb, amin kukorékolni szeretnének.


A német lap szerint a kancellár azon megállapítása helytálló, hogy védekezni kell a demokrácia belső és külső ellenségei ellen.


A gazdaságtörténész Németország válságáról és Európa jövőjéről beszélt nemrég az UnHerdnek.


Minden alkalmazottat elbocsátanak.


Az ukrán elnök szerint a megindult offenzíva során a határig szorítják az orosz csapatokat.


Nem lesz elég, ha Ukrajna és Oroszország képviselő összeülnek. (...) Ezt minden legalább némi intelligenciával rendelkező ember megérti."


Minden a demokrácia hatalmán múlik – hangsúlyozta az Európai Bizottság elnöke.


Az év végéig díjmentesen utazhatnak a háború miatt Budapestre érkező ukránok.


A baltiak szerettek volna saját zászlóik mellett kibontani egy ukrán lobogót is a lelátón, azonban amikor az egyik szurkoló ezt megpróbálta, egy biztonsági ember odament hozzá, és rászólt, hogy rakja el, mert csak magyar vagy litván zászlókkal szabad szurkolni.


Egy új felmérés szerint az amerikaiak több mint 40 százaléka gondolja úgy, hogy valószínűleg 10 éven belül polgárháború lesz az Egyesült Államokban. Ugyanez az adat pedig az elkötelezett republikánusok körében már 54 százalék.


Két volt magas rangú izraeli tiszviselő szerint az atomalku aláírása után reális esély van rá, hogy újra lángba borul a Közel-Kelet.


A világ legfiatalabb transznemű modellje, két és félévesen egyszer azt találta mondani, hogy ő nem is fiú, hanem lány. Innen nem volt visszaút, transznemű anyja ettől kezdve lányként nevelte. Négy évesen már kislányként ment óvodába, hatévesen új okmányokat kapott, tízévesen pedig ünnepelt, milliókat kereső sztár a New York-i divathéten. Biológiai apját, aki tiltakozott a kisgyerek erőszakos „tranzitálása” ellen eltiltották a láthatástól. McMaher Noella megdöbbentő története mindazoknak is figyelmeztetés, akik szerint nem létező jelenség a kiskorúak nemváltoztatása.


„A szeptemberben tervezett munkabeszüntetés politikailag motivált és nem szolgálja a vasúti dolgozók érdekét” – írják közleményükben.
688 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page