top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:34) 2023.01.20.
Az első 15 percből kiderül, hogy a kovid-géninjekciókkal való oltások megkezdése előtt ki mindenki volt tisztában a veszélyekkel.


...amelyek többek között azonosítani fogják a következő világjárványban beoltottakat – amely szerinte múltú-dózisos vakcinák bevezetését fogja magával vonni.


(nu, milyen jól mulat; ez most jót jelent, rosszat, vagy klímacirkuszt a javából?)


A CIA igazgatója, William J. Burns a múlt hét végén titokban Kijevbe látogatott.


A hadrafogható férfiak lassan elfogynak – legalábbis az észt titkosszolgálat szerint –, a lakosság pedig olyan tempóban emigrál, hogy rövidesen négymillió újabb menekült érkezhet az EU-országokba.


De most azt kell mondjam, nagyon nagyok az elmúlt hetek ukrán veszteségei.


Ezt a pénzt a csoport valószínűleg új fegyverek és harcosok beszerzésére fogja felhasználni.


Mykola Siruk leszögezte: „amíg Joe Biden az elnök, addig minden jó lesz” és „Ukrajnában most nagy a harag és a neheztelés Magyarországgal szemben”.


Ukrajna vezetői az őshonos kisebbségek jogainak csorbításában is egy követ fújnak a brüsszeli bürokratákkal.


Magyarország napjainkban kétségkívül az európai konzervativizmus központja. Interjú.


Scholz arra számít, hogy Németországnak fontos szerep jut Ukrajna újjáépítésében.


A II. világháború után eltelt időszakban Tokió elfogadta a sorsát, és példás tanulóként engedelmeskedett az őt legyőzőnek. A pacifista politika azonban ma már a múlté.


Itt lenne az ideje, hogy a közel-keleti árnyékháború nagyobb figyelmet kapjon.


„Az ő csatái, amelyek a mieink, jól ismertek. Úgy döntött, hogy élete utolsó szakaszát azzal tölti, hogy hozzájárul az eszméiért küzdő erőkhöz” – vallotta meg egy baloldali olasz politikus.


Százezrek vonultak utcára legalább kétszáz francia városban tegnap a szakszervezetek felhívására, hogy tiltakozzanak a kormány tervezett nyugdíjreformja ellen, amely szerint a nyugdíjkorhatárt 62 évről fokozatosan 64 évre emelné a kormány. Még az olajfinomítók is leálltak.


Ami ezúttal írásra késztetett, az egy újságcikk, melynek írója (a remek tollú Néző László, Magyar Nemzet január 17.) arról ad hírt, hogy az Egyesült Államokban arról vitáznak a nagyon modernek, hogy az abortusz után mindenek ellenére életben maradt csecsemőknek jár-e orvosi ellátás, avagy hagyni kell a babát a műtőasztalon meghalni? Akinek most elakad a lélegzete, az forduljon kezelőorvosához és gyógyszerészéhez, megkérdezve egyúttal tőlük, hogy vajon mit szólnak ehhez, és mit mond a lelkiismeretük erről az őrültségről, amely ellen nyíltan és határozottan tiltakozni kellene minden embernek, aki nem hóhérnak született erre a földre.


A Bill és Melinda Gates Alapítvány 100 000 dollárt (60 000 fontot) ítélt oda a tudósoknak, hogy az új "csodaanyagból" erősebb és vékonyabb óvszereket hozzanak létre. Az anyagot latexszel keverik majd, hogy olyan anyagot állítsanak elő, amely "az érzés fokozásával" ösztönzi a használatot. A grafént, az ismert legvékonyabb és legerősebb anyagot először 2004-ben izolálták a Manchesteri Egyetemen. Azóta gyakrabban hozzák összefüggésbe az olyan termékek potenciális forradalmasításával, mint az okostelefonok és a szélessávú internet. Felfedezéséért a manchesteri tudósok, Sir Andre Geim és Sir Kostya Novoselov 2010-ben fizikai Nobel-díjat kaptak.


„Brutálisan nehéz időszak jön a tanároknak” és egyes szakmáknak: a mesterséges szöveggeneráló programok alapjaiban forgathatják fel azt, amit ma az oktatásról és a mesterséges intelligenciáról tudunk.


A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Jelenlét házában helyeztek el egy hattagú családot a Nógrád vármegyei Ipolytarnócon csütörtökön, miután az Ipoly folyó áradása miatt el kellett hagyniuk az otthonukat – tájékoztatta az MTI-t a szeretetszolgálat kommunikációs vezetője.


Racionális Életért Közösség: Németországban bevizsgálták a vakcinákat. A hirtelen halálesetek és a súlyos egészség-károsodások rejtélye úgy tűnik, hogy megfejtésre került „Minden iskolai mikroszkóp, hatszázszoros nagyításával észre lehetett volna venni, hogy ezzel az anyaggal nem stimmel valami! Mert ebben olyan részecskék vannak benne, hogy a puszta jelenlétükkel, a mechanikus tulajdonságaik okán veszélyt jelentenek és ezzel ellentmondanak minden gyártási előírásnak! Az anyagot is analizáltuk. A legtöbb kiszerelésnél amit megvizsgáltunk koleszterin-kristályokról van szó. A borotvapengénél is élesebb nano-pengékről van szó, amik az erekben és a véredényekben úsznak. Amik az érfalakat felvághatják. Amik aztán hegesedéshez vezetnek. És károsítják az ereket.”


759 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page