top of page

Mindennapi szemezgetésünk (12:34) 2023.01.20.
Egy 2023. január 17-én megjelent interjúban Stefan Magnet Tom Lausen adatelemzővel beszélget

Az első 15 percből kiderül, hogy a kovid-géninjekciókkal való oltások megkezdése előtt ki mindenki volt tisztában a veszélyekkel.


Davos 2023 – TONY BLAIR fontosnak tartja a digitalizált egészségügyi rendszereket...

...amelyek többek között azonosítani fogják a következő világjárványban beoltottakat – amely szerinte múltú-dózisos vakcinák bevezetését fogja magával vonni.

Nyíltan hirdetik a sátánizmust...


Greta Davosban a németországi “letartóztatása” után

(nu, milyen jól mulat; ez most jót jelent, rosszat, vagy klímacirkuszt a javából?)


Titokban tárgyalt Zelenszkij, nagyszabású ellentámadásra készülnek

A CIA igazgatója, William J. Burns a múlt hét végén titokban Kijevbe látogatott.


Kongatják a vészharangot: kiürülhet Ukrajna

A hadrafogható férfiak lassan elfogynak – legalábbis az észt titkosszolgálat szerint –, a lakosság pedig olyan tempóban emigrál, hogy rövidesen négymillió újabb menekült érkezhet az EU-országokba.


Az orosz közlemények hitelén az se sokat rombolna, ha bejelentenék, hogy lelőtték az ukrán Halálcsillagot

De most azt kell mondjam, nagyon nagyok az elmúlt hetek ukrán veszteségei.


Sokkoló: közel egymilliárdos pénzcsapot nyitott Afrikában a Wagner-csoport az amerikaiak szerint

Ezt a pénzt a csoport valószínűleg új fegyverek és harcosok beszerzésére fogja felhasználni.


Ukrán katonai elemző: Nagyon, nagyon dühösek vagyunk Magyarországra

Mykola Siruk leszögezte: „amíg Joe Biden az elnök, addig minden jó lesz” és „Ukrajnában most nagy a harag és a neheztelés Magyarországgal szemben”.


Hahó, európai értékek!

Ukrajna vezetői az őshonos kisebbségek jogainak csorbításában is egy követ fújnak a brüsszeli bürokratákkal.


A Nyugat lassú öngyilkossága

Magyarország napjainkban kétségkívül az európai konzervativizmus központja. Interjú.


Breitbart: Orbán Viktorral ellentétben a német kancellár nem szorgalmaz béketárgyalásokat

Scholz arra számít, hogy Németországnak fontos szerep jut Ukrajna újjáépítésében.


Baljós: a békepárti Japán önti a pénzt a fegyverkezésbe

A II. világháború után eltelt időszakban Tokió elfogadta a sorsát, és példás tanulóként engedelmeskedett az őt legyőzőnek. A pacifista politika azonban ma már a múlté.


Miért szállít Irán olyan sok helyre uránt?

Itt lenne az ideje, hogy a közel-keleti árnyékháború nagyobb figyelmet kapjon.


Olasz lap: Soros György a világ legnagyobb politikai bankautomatája

„Az ő csatái, amelyek a mieink, jól ismertek. Úgy döntött, hogy élete utolsó szakaszát azzal tölti, hogy hozzájárul az eszméiért küzdő erőkhöz” – vallotta meg egy baloldali olasz politikus.


Óriási a káosz Franciaországban, százezrek tiltakoznak a nyugdíjkorhatár emelése ellen vid

Százezrek vonultak utcára legalább kétszáz francia városban tegnap a szakszervezetek felhívására, hogy tiltakozzanak a kormány tervezett nyugdíjreformja ellen, amely szerint a nyugdíjkorhatárt 62 évről fokozatosan 64 évre emelné a kormány. Még az olajfinomítók is leálltak.


Kondor Katalin: Kihúzom a gyufát?

Ami ezúttal írásra késztetett, az egy újságcikk, melynek írója (a remek tollú Néző László, Magyar Nemzet január 17.) arról ad hírt, hogy az Egyesült Államokban arról vitáznak a nagyon modernek, hogy az abortusz után mindenek ellenére életben maradt csecsemőknek jár-e orvosi ellátás, avagy hagyni kell a babát a műtőasztalon meghalni? Akinek most elakad a lélegzete, az forduljon kezelőorvosához és gyógyszerészéhez, megkérdezve egyúttal tőlük, hogy vajon mit szólnak ehhez, és mit mond a lelkiismeretük erről az őrültségről, amely ellen nyíltan és határozottan tiltakozni kellene minden embernek, aki nem hóhérnak született erre a földre.


A biztonságosabb óvszer lesz az egyik első termék, amelyet az új manchesteri Nemzeti Grafén Intézetben fejlesztenek ki

A Bill és Melinda Gates Alapítvány 100 000 dollárt (60 000 fontot) ítélt oda a tudósoknak, hogy az új "csodaanyagból" erősebb és vékonyabb óvszereket hozzanak létre. Az anyagot latexszel keverik majd, hogy olyan anyagot állítsanak elő, amely "az érzés fokozásával" ösztönzi a használatot. A grafént, az ismert legvékonyabb és legerősebb anyagot először 2004-ben izolálták a Manchesteri Egyetemen. Azóta gyakrabban hozzák összefüggésbe az olyan termékek potenciális forradalmasításával, mint az okostelefonok és a szélessávú internet. Felfedezéséért a manchesteri tudósok, Sir Andre Geim és Sir Kostya Novoselov 2010-ben fizikai Nobel-díjat kaptak.


„Anya! Apa! Kész a házim!” – felforgatja az oktatást és „roppantul növeli” a pedagógusok terheit egy mesterséges intelligenciára épülő program

„Brutálisan nehéz időszak jön a tanároknak” és egyes szakmáknak: a mesterséges szöveggeneráló programok alapjaiban forgathatják fel azt, amit ma az oktatásról és a mesterséges intelligenciáról tudunk.


Árvíz miatt kitelepített családot fogadott be a Máltai Szeretetszolgálat Ipolytarnócon

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Jelenlét házában helyeztek el egy hattagú családot a Nógrád vármegyei Ipolytarnócon csütörtökön, miután az Ipoly folyó áradása miatt el kellett hagyniuk az otthonukat – tájékoztatta az MTI-t a szeretetszolgálat kommunikációs vezetője.


Racionális Életért Közösség: Németországban bevizsgálták a vakcinákat. A hirtelen halálesetek és a súlyos egészség-károsodások rejtélye úgy tűnik, hogy megfejtésre került „Minden iskolai mikroszkóp, hatszázszoros nagyításával észre lehetett volna venni, hogy ezzel az anyaggal nem stimmel valami! Mert ebben olyan részecskék vannak benne, hogy a puszta jelenlétükkel, a mechanikus tulajdonságaik okán veszélyt jelentenek és ezzel ellentmondanak minden gyártási előírásnak! Az anyagot is analizáltuk. A legtöbb kiszerelésnél amit megvizsgáltunk koleszterin-kristályokról van szó. A borotvapengénél is élesebb nano-pengékről van szó, amik az erekben és a véredényekben úsznak. Amik az érfalakat felvághatják. Amik aztán hegesedéshez vezetnek. És károsítják az ereket.”


759 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page