top of page

Mindennapi szemezgetésünk – (12:53) 2022.09.08.
Augusztusban a fogyasztói árak átlagosan 15,6 százalékkal meghaladták az egy évvel korábbit. Az elmúlt egy évben az élelmiszerek és a tartós fogyasztási cikkek ára emelkedett a leginkább.


És hogy mit köszönhetünk többek között – és főleg – ennek a bizonyos belpesti értelmiségieknek? Azt a jövőképet, amelynek fájdalmát már a jelenben is érezzük a saját bőrünkön. A magas élelmiszerárakat és energiaárakat, és hogy ezentúl kipróbált behajtókkal fogják behajtatni a felemelkedett rezsiárak miatt az elmaradt tartozásokat. Megjöttek az első olyan számlák, amelyeken a rezsinövelt árak szerepelnek. Most még nincs is itt a fűtési időszak, de sokakat sokkoltak a befizetendő összegek.


Ezt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter jelentette be a csütörtöki kormányinfón. Az erőgazdaságoknál hatósági áras lesz a tűzifa, mindenkinek biztosítanak 10 köbmétert.


A háború miatt.


"Egy újabb gyenge nukleáris megállapodás olyan konfrontációt fog teremteni, amely teljesen eltörölheti Trump közel-keleti eredményeit és új valóságot teremthet a térségben."


Az EU az orosz gáz árának korlátozását tervezi, miközben Putyin "megfagyásra" figyelmezteti a Nyugatot.


A második világháború óta először avattak ortodox rabbit Debrecenben, az eseményen Izrael állam főrabbija is részt vett.


Megmondom őszintén, az egykori kormányzó alakja körül kialakult politikai állásfoglalások túlnyomó többsége történelmi szempontból teljesen komolyan vehetetlen, gondoljunk csak a DK „nácizására”, vagy a Fidesz Horthy „terhelt személyisége” miatti megfelelési kényszerére. Egy egészséges közegben, egy valódi jobboldali atmoszférában ugyanis nem lehetne kérdés, hogy lehet-e szobra Horthy Miklósnak, ezt pedig nem a személye miatti elfogultság miatt írom, hiszen ugyanúgy látom Horthy hibát is.


Mivel a gond a rakománnyal megrakott hajók esetében a Duna alacsony vízállása miatt alakult ki, illetve azért, mert az alacsony vízállás miatt a folyó bolgár szakaszán leállították a hajóforgalmat, Szerbia munkagépeket küld Bulgáriába, hogy végre beindulhasson a hetek óta veszteglő közlekedés.


Miután a baloldali városvezetés csökkentette a járatszámokat Miskolcon, most elektromos kerékpárokkal és e-rollerekkel kívánják pótolni a tömegközlekedést a városban.


Indító kérdés: Mi választja el az embereket attól, hogy a jelenlegi ismeretek, napvilágot látott bizonyítékok alapján ne rombolják le világszerte a Covid19 oltóközpontokat és ne citálják hadbíróság elé az oltás propagálóit?!


Ez a szociális hitelrendszer végső evolúciója a teljes kötelező ellenőrzéssel – ahogyan azt a WEF és cinkosai álmodják Európa számára. Sencsenben néhány polgár nem ment át időben a kötelező PCR-teszten. Ennek eredményeképpen a tanúsítvány "pirosat" mutatott, és a lakóház megtagadta a belépést.


954 megtekintés

Коментарі


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK