top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:32) 2022.03.27.


Egy temetkezési vállalkozó megdöbbentő tapasztalatai

NÉMETORSZÁG Marlies Spuhler bellheimi temetkezési vállalkozó arról beszélt, hogy náluk a faluban 8000 ember lakik, és évente kb. 50 temetés van, átlagban heti 1. Az oltások bevezetése óta ez megváltozott: Az első oltási hullámot követően (2020. december és 2021. januárban) két hét alatt 12 temetése volt. 2021 nyara óta pedig megfigyelhető, hogy egyre több a fiatal az elhunytak között. A 3. oltások vagyis boosterek kezdete óta megint emelkedett a szám. Furcsállja, hogy vannak olyan temetkezési vállalkozók, akik beoltatják magukat, hiszen nekik látniuk kell a következményeket. A szomszédos település temetkezési vállalkozója két saját alkalmazottját is eltemette az oltás után.


Sean Penn beolvasztja az Oscar-díjait, ha Zelenszkij nem beszélhet az idei Oscar-gálán

A színész szerint elengedhetetlenül fontos, hogy ráirányítsuk a világ figyelmét a háború sújtotta Ukrajnára. (újabb hasznos hülye)


Mérő László: Orbán görcsösen erőlködik, hogy kimaradjunk a háborúból.

Ha kap Orbán kis Kárpátalját Putyintól jutalmul, akkor lesz párhuzam az 1938-as angliai helyzettel. VDGy hozzászólása: „Drága Barátom, mérőlaci, mindig mondod, nem értünk egyet szinte semmiben, de ettől még szeretjük, tiszteljük egymást. Mindent elkövetek, hogy ez utóbbi a továbbiakban is így maradjon, de ehhez őszintén meg kell mondanom Neked a világ füle hallatára: most már teljesen fordítva ülsz a lovon. Hiszen szemlátomást görcsösen erőlködsz azon, hogy Orbán kimaradási szándékát görcsös elvetemültségnek tüntesd fel, ahelyett, hogy ezúttal kétségtelen érdeméhez méltón dicsőítenéd. Hiszen nemcsak Magyarországot, hanem egész Európát igyekszik óvni egy újabb világháborúba való belesodródástól. Márpedig Amerika birodalmi érdekei keményen efelé terelik a világ felelőtlenjeit és haszonlesőit. Ha nem félsz látni, ha nem félsz legalább egy pillanatra megfordulni, magad is hamar láthatod.”


Ukrán katonák lábon lövik az orosz hadifoglyokat, hogy elvérezzenek

(a twitteres filmet kegyeleti okokból itt nem mutatjuk)

KIK IS GYÁRTJÁK AZ UKRÁN HÁBORÚS PROPAGANDÁT? – Avagy hogy készült egy PR-osok tervezte FAKE NEWS hadjárat egy háború kapcsán…

Az alábbiakban Dan Cohen oknyomozó újságíró feltárja a külföldi stratégák, washingtoni lobbisták és hírszerzéshez kapcsolódó médiák hálózatát Ukrajna hadi PR-villogása mögött. Ukrajna propagandaháborúja: nemzetközi PR-cégek, DC lobbisták és a CIA. Ukrajna PR-erőfeszítései mögött külpolitikai stratégák, washingtoni lobbisták és hírszerzéshez kötődő médiumok hálózata áll.


Putyin Oroszország helyzetét J.K. Rowlingé-hoz hasonlította

Az írónő is üzent az orosz vezetőnek: „a nyugati cancel culture kritikáját talán nem azok képviselik a legjobban, akik éppen civileket mészárolnak”írja a The Jerusalem Post. (khm...)


A WHO PAKTUM ÁRNYÉKÁBAN

Dr. Tamasi József, Dr. Pócs Alfréd és Dr. Gődény György beszámolója.535 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page