top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:05) 2022.02.06.Nem tartja egyértelműen rossz dolognak, ha valaki egy gyereklánnyal létesít szexuális kapcsolatot. „Sok olyan dolgot csinálnak a gyerekek, aminek még nem értik a szabályait rendesen."


Az LMBTQ-kapcsolatok akkor lesznek csak egyenjogúak a hagyományos házassággal, amikor a kapufa ugyanannyit ér majd, mint egy gól, vagy a tudatlanság alternatívája lesz a tudásnak – mondja a Mandinernek Márfi Gyula. Interjúnk a nyugalmazott veszprémi érsekkel arról, miért kell mégis szeretni őket, mit gondol a baloldali miniszterelnök-jelöltről, Európa dekadens válságáról és a magyar egyház állapotáról.


Az Ottawa belvárosát elfoglaló kamion sofőrökből álló “Freedom Convoy 2022” szervezői sajtótájékoztatót tartottak, hogy megvitassák a folyamatban lévő tiltakozásukkal kapcsolatos problémákat.
Inkább legyek sárga-csillagos kirekesztettje a mai covid-fasisztáknak, de Lélek és az oltás elutasítása soha nem is volt és nem is lesz egyenértékű!


A magyar kormány egy maláj üzletemberen keresztül vásárolt sok milliárdért, túlárazva, több ezer kínai gyártmányú lélegeztetőgépet. Két típust szereztek be. Már korábban mindkettőről kiderült, hogy súlyos mellékhatásokat, és halált is okozhatnak (brit és kolumbiai szakemberek állapították meg - ezen országok cirkuszt is csináltak belőle. A magyar kormány ennek ellenére megkötötte az üzletet, és semmiféle minőségi kritikát nem fogalmazott meg a horribilis árú készülékekkel kapcsolatban. A maláj média most is cikkezik erről az ügyről.


A jó-rossz dichotómia használata Reagan és Bush által egyszerű, de rendkívül hatékony propagandaeszközként működött, mivel senki sem akarja, hogy a "gonosz" védelmében lássák, amely szó erős bibliai konnotációval bír és gyakorlatilag magával az ördöggel szinonim. Így a republikánusok és a demokraták egyöntetűen úgy vélték, hogy ezek a "gonosz rezsimek" megérdemlik a megsemmisítést és ki lenne alkalmasabb egy ilyen harc megvívására, mint a "kivételes" nemzet? (Mellesleg, alig négy hónappal azelőtt, hogy Bush a "gonosz tengelyét" emlegette, az önjelölt "háborús elnök" a "terrorizmus elleni keresztes hadjáratról" beszélt. Ez a rossz szóválasztás előreláthatóan megkongatta a vészharangokat egész Európában, amelytől nem idegenek a vallásháborúk).


Színes Forradalom S20E01 - Kazahsztán, színes Forradalom S20E02 - Magyarország, - a forgatókönyv kész, - a stáblista kész, - a díszletek felállítva... csapó!
Pandémia-végi visszatekintés és korrupcióinfó Mészáros Lőrinc celebbé dicsőülésétől Völner Pál csúfos lebukásáig.


Az ukrán Biztonsági és Védelmi Tanács titkára Olekszij Danilov az egyik televíziós műsorban bejelentette, hogy Kijev 2021 nyarán nyújtotta be a NATO kibervédelmi kiválósági központjába való csatlakozáshoz szükséges dokumentumokat. „Az egyik európai ország elutasította hazánkat, hogy részt vegyen ebben az intézményben”

– mondta Danilov.


Az izraeli Onebeat kiskereskedelmi technológiai vállalat már 5 millió dollárnyi befektetést szerzett.


Most mindennél nagyobb szükség van a párbeszédre, és ehhez nem csak a nyugati média kérdéseit kell megválaszolni - írta a külgazdasági és külügyminiszter közösségi oldalán szombaton egy moszkvai interjúját megosztva.

" Tehát... A testünkben vannak gének és a testünkben vannak hatásmechanizmusok. Minden nap vannak rossz sejtek is a testünkben. De a testünk ilyenkor azt mondja: "Oh, ezt meg tudom ölni!" "Hagyd ezt abba!" Már önök is tudják... A sejtek azonosítása folyik: "Te elmentél, te is elmentél, te tönkementél." Vannak gének, az úgynevezett p53-szupresszorok. Ez a genetikai állományunk "védő"-génje. Van még egy másik "mellrák"-gén, a BRCA-gén. Tudjuk, hogy a tüskefehérje ezeknek a géneknek a receptoraihoz kötődik és képes aktiválni ezeket. Ez a tüskefehérjék egyik hatásmechanizmusa. Tehát ezt a tüskefehérjét egy géninjekció által az emberi testbe vinni, egyértelműen egy kísérleti terep. Még engedélyezve sincsenek. És valamit előírni, ami még a tesztelés fázisában van és a rák elősegítésével lehet kapcsolatban...."
519 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page