VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (16:43)


Európa fenegyerekei

Hazafiak, szuverenisták, szókimondóak és mernek nagyot álmodni. Bemutatjuk az Identitás és Demokrácia politikai csoportot. A mainstream csak tőlük fél! Marine Le Pen és Matteo Salvini, a 2022-es francia elnökválasztás, valamint a legkésőbb 2023-ban tartandó olasz parlamenti választás fő kihívója ennek az európai parlamenti csoportnak a két legismertebb arca.


Az USA alvajáró módjára lépked a törvények nélküli jövőbe, miközben George Soros újabb emberét ültette kerületi államügyész pozícióba

A konzervatív Amerikának éppen itt lenne az ideje már visszavágnia és felvenni a harcot Soros befolyásával szemben, a filantrópnak álcázott maffia hálózata ellen.


Tudok olyan családot, ahol...

Tudok olyan családot, ahol az anyuka közösen nézegeti a tindert a gyerekével és együtt keresnek pasit.

Tudok olyan családot, ahol fekete a fenyőfa és kinevetik a Karácsonyt. Tudok olyat is, ahol a szülők esténként elszívnak egy spanglit. Máshol a gyerek mossa fel az alkoholista anya hányását. Van, ahol az a szokás, hogy több család együtt nudizik. Az ő dolguk. Megmondom, hogy szerintem nem normális. Nem szeretném, hogy a gyerekemnek ebben kelljen résztvennie. Ennyi.


Kiakadt a Helsinki Bizottság: a Kúria a rendőrség döntését támogatja

A bíróság a rendőrség döntését ítélte helyénvalónak, az indoklásban pedig kifejtette, hogy a gyülekezési hatóság döntése jogszerű volt, az adott gyűlés egyedi körülményeit döntéshozatala során pedig nem mérlegelhette. Soros György jogvédő szervezete viszont nem hagyta annyiban az ügyet: közleményük szerint „a Kúria meghajolt a kormány alapjogot sértő rendelete előtt”, ezért az ítélettel szemben az Alkotmánybíróság közbenjárását fogják kérni, egyúttal pedig a strasbourgi bíróságnál is kezdeményezik a gyülekezési jog megsértésének megállapítását."
10 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek